Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Húúú én majdnem 1,5 hónapig stagnáltam az 1 hónap után, de ha nem adod fel akkor elindul lefelé....gondold el melyik jobb? Ha stagnálsz egy kicsit majd tovább fogysz, és közelebb kerülsz a célodhoz???Vagy az ha abba hagyod mert stagnálsz, és újra mondjuk hízni kezdesz????
Én erre gondoltam mindig...illetve kicsit keményítettem a tornán, és a kaján, és akkor indult be újra...
Köszi:) Azon a képen 52 kiló voltam:) szóval addig még hátra van pár kiló:D
Szerintem én vagyok a leglassabban fogyó ember:Dde csak kilóban....
Jajj nekem mar nagyon nehezen megy. Elegem van az orokos dietazasbol :(( es az allando tornabol, aminek semmi eredmenye. Mindjart 1 honapja stagnalas.
Felvettem az eljegyzesi rohamat es ugy latszik a hajam benne :(( olyan csunya vagyok.
Dorina nem jó evés után egyből tornázni, mert olyankor még az emésztésre figyel a szervezeted.
Pocy: Én a RR1-el kezdtem, erre tornáztam 2 hónapig és utána tértem át a RR2-re. A RR1-et már megtudtam csinálni megállás nélkül, viszont mikor a RR2-t kezdtem alig bírtam 5 percig. Szerintem igen, megterhelő lesz, de ha nagyon nehéz, akkor hagyd ki a súlyzókat, és majd idővel beiktatod a tornába.
Sziasztok!
Ma kezdem a tornát. RR2-re fogok tornázni. Mire számíthatok? Megterhelő lesz?
Ne szidd magad!
Én ma bevágtam 4 csokigolyót, de nem azt a nyúlbogyónyit, termetesebbet. Finom volt.
Utána megcsináltam 20 perc popsit + 20 perc hasat(amit sikerült megállás nélkül végigcsinálnom:)
Csinálj meg te is egy 20 perceset!!! Utána jobban érzed magad a kaja után, hidd el, én se bántam meg a csokikat:)
Amugy nem sikerult vegigszenvedni a gyumolcsnapot. Nem tehetek rola, a tesom meglepett egy vacsival. Lehivott, hogy valami nem sikerul neki es en el is hittem. Mikor odaertem szepen megteritve az asztal es sutoben a rakottkrumpli. Nem akartam megserteni, ugyhogy ettem. Utanna jott hozzank, hogy rendezzen valamit a gepemen es ettem vele, hogy ne egyen egyedul, toltottpaprikat.
Ma pedig ettem fornettit.....haragszom is magamra nagyon, de ezutan csak gyumolcs lesz.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!