Rubi, az elbűvölő szörnyeteg (beszélgetés)
Oh kikii :((.
igazán folytathatnáá :( (L).
Nem tudom, könnyen lehet ;)
De tényleg, több helyen is olvastam, hogy ennek a sorozatnak nm volt vmi nagy sikere, a Rubíéhoz képest, de sztm B. Mori rajongókat ez nem fogja zavarni, ha a kedvenc újra képernyőn lesz. :D
S milyen "érdekes", hogy így fordították le az Amor Descardo-t, hogy Elbűvölő szerelem. :D:D:D
Csak nem azért, mert Rubí, az elbűvölő szörnyeteg?! :P
Pláne, hogy a descarda ill. a descardo arcátlant jelent igazából. :))))
2010 Augusztus 30-án visszatér a magyar tévé képernyőjére a “Rubi” sztárja, Bárbara Mori, méghozzá az “Elbűvölő szerelem” (”Amor Descarado“) főszerepében. A Telemundo által készített telenovella 2003-ban debütált az Egyesült Államokban, és 120 részen keresztül szórakoztatta csekély számú közönségét. Az alkotás sajnos nem aratott nagy nemzetközi sikert, a legtöbb ország Barbara Mori - és a “Rubi” sikere miatt - tűzte műsorára a novellát - nálunk is pontosan ez a helyzet.
A történet férfi főszereplője José Ángel Llamas, aki ikreket kelt életre. Pedro és Rodolfo külsőre egyformák, a születésükkor különválasztották őket. Az egyikük szegény, a másik pedig gazdag körülmények között nőtt fel. Rodolfo egy balesetet szenved, amiben elveszti az emlékezetét. Az iratait egy szerencsés véletlen folytán testvére, Pedro ‘Pelluco’ találja meg, aki amint meglátja a gyönyörű Fernanda (Bárbara Mori) képét hasonmása pénztárcájában, beleszeret a nőbe, és elhatározza, hogy átveszi Rofoldo helyét annak házában. Eközben pedig Rodolfo - aki ügyebár elvesztette az emlékezetét - találkozik Pelluco régi kedvesével, Betsabével (Ivonne Montero), a lány pedig még mindig szerelmes Pellucoba. A két férfi így nem csak életet, de szerelmet is cserél…
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudná e valaki megcsinálni nekem a Rubit dvdre, kifizetném meg minden! Írjatok privit, köszi:)
Igen ugyanezek a főszereplők. A leírt véleményemet egyértelműen fentartom. Egyébként megnéztem a La mujer di hermano c filmet 89 perc+ kisebb felrakott részek, és a filmben nem volt bent minden felvéel, amely alá ezt a címet írták. Már az elején láttam, hogy valami zűr van a képekkel. Vagy szándékos bevsapás, vagy csak keveredés.A bemutatott részletekből van egy olyan amikor fiatalok állnak egy medence szélén és egy fiú belöki a lányt a vízbe, Ő úszik néhány tempót és amikor feljön a vízből Barbarát látjuk. Ez a Rubi folytatás. Van olyan felvétel, ahol Rubi ül az ágyon és egy kettészakított képet tart egymás mellé. Ugye emlékeztek arra a kettészakított képre. Ez a jelenet a tragédia napján történik. Van egy olyan felvétel is ahol Rubi szőkén látszik és fekszik az ágyon. Nagyítsátok ki. Kb 15-16 évesnek látszik, és úgy béz ki mint aki nagyon incselkedik valakivel. Amit most írtam azok nem rébuszok, csak még nem tudjátok kik Ők. Amikor odaérek a törtrénetben visszautalok rá. Egy valakiről már tudtok, a vízbe e ső lányról. Ő Rubi második lánya, aki meglöki Ő lesz a vőlegénye, aki később meghal. Ennél többet nem mondok, mert akkor a végétől kell előre mondanom a történetet és az nekem sokkal nehezebb. Ahhoz, hogy el tudjátok fogadni a végét, tudnotok kell ki milyen karakter.
Sooki, ha találtál olyat, hogy az a 188. rész és nálunk nem adtk le, akkor az igaz, hogy mindent nem adtak le. Ha ennek a filmnek szerintetek volt grátisz része, azt is az RTL-nek le kellett volna adni. Nem? És magyarázatot kellett volna hozzá fúzni. Ezeket a részeket máshol találtátok meg. Az RTL csak abba hagyta.
Sajnálom Kiki, hogy átvertelek, de azt hittem, hogy ez kitaláció és meg akartam tudni az igazat!
De mostmár tudom, hogy igaz.
Megmondanád, mi a neve a középső lánynak?
Kérlek folytasd!
Kiki énis szeretném ha folytatnád :D
Akinek nem tetszik az ne olwassa bár szerintem itt most mindenki szivesen olvasná :D