Rövid időn belül sok vizet ittam, lehet tőle bajom? (tudásbázis)
Ezt a könyvet mindenkinek ajánlom, ha már víznél tartunk! Fizikai formában még antikváriumokban fel lehet lelni.
A doki arra a felfedezésre jutott, hogy minden betegségnek a közös oka a vízhiány, mivel testünk 70%-a víz. Ez a könyv az egészségügyi reformokról szól a víz tekintetében. Hangsúlyozom hogy nagyon jó könyv! Nyilván ellentmond mindenféle egészségügyi-gazdasági érdekeltségeknek.
ha nem egyszerre itta volna meg, ő sem aggódna :)
posztolónak pedig: ne aggódj, 1.5 liter azért nem olyan vészes mennyiség még egy húzásra sem, 3 liter alatt nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy bármi negatív hatása legyen. emiatt most ne stresszeld magad, és igenis igyál valamennyit ha száraz a szád, szomjas vagy. az hogy ennyit megittál egyszerre nem azt jelenti, hogy most sok ideig nem szabad innod, már rég kipisilted a felesleget :)
Naponta 3-4 liter vizet iszom. Nyugi, semmi bajod nem lesz 1,5 litertől. Szerintem még kevés is.
Ha szomjas vagy, akkor a szervezeted már üvölt vízért. Igyál! De egyszerre ne sokat. Nekem mindig ott van a kezem ügyében egy üveg citromos víz, 6-7 kortyot iszom egyszerre.
Köszönöm mindenkinek :)
Már mondtam,hogy utánaolvastam...
:)
1 pohár/óra
Ha óránként megiszol egy 2 decis pohárral, akkor is fél napra leosztva az már 4,8 liter.
ezt olvasd el ennyi ne pánikolgass ..... orvosi weblap annyi kellett volna, hogy rákeresel a vízmérgezésre és szakszerű választ kapsz
de gondolom nem majdnem egyszerre :( csak én lehetek ilyen szerencsétlen :( :(
de azért ez megnyugtat :)
Ha szomjas vagy nyugodtan igyál 1-2 kortyot.
Én 5 l vizet megiszom egy nap és nem kaptam még agyödémát. :)
Azt szokták mondani, hogy az ember ne csak akkor igyon, amikor szomjas.
Mert ha már szomjas, a szervezete legalább 20 perce "szomjas".
nagyon remélem :( :(
mondjuk most inni sem merek pedig szomjas vagyok.. még a szám is száraz
Utánanéztem..de annyira ideges voltam,hogy kb fel sem fogtam mi van odaírva..nem hittem el..hogy kb 5 liter kell..olvastam sok félét ..
gondoltam egyszerűbb megkérdezni..
de köszii
Ennyitől nem lesz még gondod. :)
Ha fogyózol tegyél a vizedbe citromkarikákat. Jót tesz , és ízt is érzel legalább. Lehet kapni bio citromot, vagy jól mosd meg a héját , esetleg vágd le róla. De megteheted gyömbérrel, eperrel, bármivel, amit kedvelsz.
Sok sikert a fogyáshoz!
További ajánlott fórumok:
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Melyik az az idegennyelv amit a legkönnyebb elsajátítani rövid időn belül?
- Ha rövid időn belül viszonylag nagy összegre lenne szükség, mik a lehetőségek?
- Egy emberből (akivel szoros a kapcsolatunk) rövid időn belül szorongást, ingerültséget váltok ki. Mit jelenthet?
- Volt már valakinek egymás után többször is tüdőgyulladása? Hogy lehet kikezelni, hogy rövid időn belül ne térjen vissza?
- Hogyan lehet jó és tartós barátságot kialakítani viszonylag rövid időn belül?