Robin Williamsre emlékezünk (beszélgetés)
Egyetértek. Amiatt, hogy nem természetes halállal halt meg, sem ö maga, mint ember, sem az életmüve nem szenvedett csorbát, szerintem.
Remek színész és egy szomorú-vidám ember volt, aki nélkül szegényebb lett a (film)világ...
Az emberek többségének némileg összetettebb a személyisége annál, minthogy az egyetlen problémájuk az anyagiak legyenek...de kezdem az gyanítani, hogy ezeket te sem írod komolyan.
:)
Neked ilyen egyszerű az élet?
Nem szerették milliónyian, max. rajongtak érte, hiszen nem is ismerték.
A magánéletéről nem sokat tudunk, bármilyen gond lehetett, de a depresszió önmagában is elég nagy baj.
Én imádom.
ööö, a zenei munkásság mélysége nem ott kezdődik, hogy kitől hány számot játszik le a Juventus rádió.
Bocs, de szerintem hagyjuk a zenei témát, láthatóan nem őrlünk egy malomban.
Ez a te véleményed, sokan másképp gondolják.
Kíváncsi vagyok, szerinted milyen jobb előadók voltak akiket ma nem ismernek?
De ismerem. A Doors egyslágeres. Jimmy Hendrixnek volt két-három jó száma.
Sok jó (jobb) előadó volt akkoriban akiket már régen elfeledtek.
Valószínűleg nem ismered az albumaikat, és a munkásságukat, ha szerinted a haláluk az egyetlen, ami miatt emlékeznek rájuk.
Érdemes meghallgatni bármelyik albumukat, maradandó alkotások.
Nem csapott agyon semmit. A filmjei nem lettek rosszabbak attól, hogy öngyilkos lett.
A bulvár egy ideig csámcsog majd rajta, de pár év múlva a filmjei maradnak meg, a bulvárhírek nem.
Jimi Hendrix-re, Janis Joplin-ra, vagy Jim Morrisonra valószínűleg a kutya sem emlékezne ma már, ha nem hunytak volna el tragikusan fiatalon. Ez is része a történetnek.
Az emberek már csak ilyenek.
"Nem lehettek problémái, ami miatt bánatában elkezdett inni..."
Bocs, de ezt még akkor sem hinném el, ha egy közeli hozzátartozója nyilatkozná.
Akkor menj és idd le magad a haverjaiddal és ne egy emlékezésről szóló forumon köpködj az elhunytra!!
Tényleg nincs lelked!!
Aha, persze, mindig én....
Ha így jobb neked! :)
Ebből vita lesz, nem emlékezés.
Értelmetlen a fórum.