Robin Williamsre emlékezünk (beszélgetés)
"Nemrégiben ugyanis elkezdte árulni 35 millió dollárt, vagyis közel 8 milliárd forintot érő napai birtokát"
Hát ne haragudj, ennyi erővel kb mindenki öngyilkos lehetne.
A két cuccnak egyenes következménye a depresszió, amitől sokan önmaguk ellen fordulnak.
Bízom abban, hogy a halálának neme csak 3 napig lesz csoda, az alakításai viszont örökké.
Nagyon rég láttam, nem volt emlékezetes.
Ami régről megmaradt bennem az az Egy úr az űrből. De nem biztos, hogy ma is végignézném :)
Azt mindenképp!
Nagyon jó film,csak ajánlani tudom.
És a Patch Adamset...az is kiváló.
Igazán sajnálom, hogy meghalt. Nyugodjék békében. Ó kapitány, kapitányom!
Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem, és botladozz meg minden, kövön amelyben én megbotlottam. S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csak is ezek után ítélhetsz rólam, és felettem. Akkor mondhatod hogy ismersz. ; ))
Örökre elment az úr az űrből...:(
És nagy üresség marad utána.
Hiányozni fog,nagy színészt vesztett a világ...
R. I. P. Robin Williams!
Jó reggelt Vietnám!
Főszereplő: Robin Willams
Magyar hangja: Bajor Imre
(A sors fintora.)
R. I. P.
Holt költők társasága, Halászkirály legendája
Talán a legnagyobb filmek tőle...
Innen tudtam meg a hírt.
Nyugodjon békében.
R.I.P.
A sztárság maga a probléma őszintén nehéz feldolgozni ( keveseknek sikerül)amivel jár.
Jó reggelt, Vietnám! Szinkronhangja: Bajor Imre. Mindkettőjüknek.
Rest In Peace! - Nyugodjanak Békében!!!
Nagyon sajnálom ,az egyik kedvenc színészem. :-(
Nyugodj békében Robin.
Én is szerettem őt sajnálom is, sok évet végigszenvedhetett mire idejutott.
Végigolvastam a fórumot, részben igazat adok Tavaszhozónak, nagy a valószínűsége, hogy az alkohol és a drog közrejátszott a depresszió kialakulásában. Azt viszont kár taglalni, hogy mitől lett függő. Majd mindegyik világsztár drog- és alkohol- illetve gyógyszerfüggő. Fogalmunk nincs róla, hogy milyen életük van, milyen problémákkal kell megküzdeniük (az is probléma egyébként, ha valakinek nincs problémája). Amit mi látunk, hogy sokan szeretik, sok pénze van, stb... az csak a felszín.
Mindenesetre nyugodjon békében! Remélhetőleg a családját is békén hagyják, ha elült a szenzáció.