Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Szia,
szerintem csak annyira figyelnek ra, hogy ha mar veszelyes, akkor leallitjak a stimulaciot de ez nagyon ritka. Nekem beultetes utan jott elo egy eleg durva hiperstimulacio de akkor mar semmit nem lehet tenni, csak tanacsoljak, hogy sokat setalj es igyal rengeteg vizet. Ezek tenyleg hasznalnak.
Ha nem sikerul a baba akkor maximum 2 hetig tart, de
a hcg csak ront a helyzeten, tehat ha pozitivat tesztelsz, azonnal menj orvoshoz, mert a szivedet folyamatosan monitorozni kell (ketnaponta EKG) es naponta infuzio a folyadek potlasra. Ez legrosszabb esetben 3 honapig tart. A szimptomak nagyon felfujodott has (teli van vizzel) es nehez legzes.
Igen, nekünk úgy volt. Bár csak a petesejt leszívásig jutottam el nála(2.lombik), de a beültetés is a Róbertben lett volna.
Az 1.lombik is a Róbertben volt nekem, de akkor még Krizsa doktor nem dolgozott ott, akkor Fülöp doktornál voltunk.
Ott végigmentünk az egész folyamaton de nem sikerült.
Szia!
Krizsa doktor a vizsgálatokat és a stimuláció beállítást és konzultációkat a Hegyalja Egészségközpontban csinálja, a petesejt leszívást beültetést pedig a Róbert Magánkórházban, mert csak ott van műtő.
Bejelentkezni a Hegyalja Egészségközpontban tudsz hozzá, a honlapon megtalálod a rendelési időket és telefonszámot is hozzá, valamint az árakat is.
Gratulálok a 11 hónapos kislányodhoz és sok sikert nektek a tesóprojekthez!
Akkor reménykedem, hétfőn megyek ultrahangra.
A nyálkahártya viszont szép lett; 7,5 es egy nagyon jó minőségű érett petesejtre lenne szükségem :)
Szia!
Nem akarok hülyeséget mondani, talán 16-13-12 ilyenekre emlékszem, 6-7 számot mondott. 14 sejtem lett végül, 11 érett.
Sziasztok!
Lombikosok, az első ultrahangon, 7. nap mekkora és hány tüsző volt nektek?
Nincs mit. Kérdezz bátran.
Drukkolok!
Igen, kérnek. A 2.emeletre kell menni a leszívás napján reggel, ők adják az időpontot.
Vagy ha viszel magaddal leletet azt is elfogadják.
Sok sikert!
Szornyen halkan beszel, pedig ebben az esetben a kommunikacio nagyon alap.
Nekem nem csinaltatott E2 tesztet nativ leszivas elott, feleslegesen mentem at rajta nulla petesejttel.
Szia!
STD panel-t kérnek mindkettőtöktől, ezt a Synlab csinálja majd meg.
Fülöp doki női oldalról hormonokat kér 3. és 21.napi +AMH, valamint vércsoport vizsgálatot és ha indokoltnak látja akkor cukor terhelést is.
HyCoSy-t csinál vagy elfogadja a hozott leletedet és az első alkalommal vesz le tenyésztést is meg citológiát ha 6 hónapnál régebbi.
Férfi oldalon spermiogram +tenyésztés és andrológiai vizsgálat van valamint az STD panel vérvétel.
Tőlünk mást nem kért mikor mi kezdtünk nála.
Sok sikert!
Szia!
Nekünk a fullos (IVF+ICSI+AHA) került 550 ezer ft-ba márciusban, plusz a hormon injekciók és gyógyszerek.
Mi a meddőségi zárókonzultáció napján már kezdtünk is és akkor csak a recepteket kellett kiváltani és fizetni, minden mást csak a protokoll végén.
Szia!
Mi Fülöp dokinál voltunk az 1.lombiknál, nekem minden vizsgálatból új kellett, párom spermiogramját elfogadta pedig az több mint féléves volt.
Közel egy éve kerültünk hozzá meddőségi kivizsgálásra és akkor a Pataki Zita vlog miatt nagyon túlterhelt volt. Gondolom azóta is rengeteg betege van.
Szia!
Itt általában 1 évig jók a leletek. Vigyétek magatokkal amitek van, doktorúr megmondja mit kér még esetleg.
Medlin.
Meg az lenne a kérdesem,hogy vitt leletek kellenek ?
Nekem igazából mindenem lejárt szinte ami a sotén van .
Citologiám az 3 honapos .
Ha viszek andrologiai vizsgálatot ferj részéröl az elég nekik vagy kérnek ök is .
Kőszönöm ha rudtok segiteni.
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?