Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Szia Babus!Nekem is érzékenyebb volt és fájdogált előtte.Ez a hormonok miatt van ami az injekciókban volt meg ha most kell szedned még ezt azt akkot szerintem azért van.Duphastont és Utrot szedtem ugye a leszivas utántól és azok meg az előtte levő stimuláció már ad annyi hormont hogy érzékenyebbnek érezd a melled.Holnap beültetés?
Csajok,nektek is fàjt nagyon a melletek(pontosabban mellbimbók)? Nekem napok óta..Nem csak terhességnél kellene ennek a tünetnek jelentkezni?:) Ez vajon normális mellékhatása a gyógyszereknek vagy gáz van? Nekem a vérvételem sem lett túl jó,túl magas lett az ösztrogén és félö volt a túlstimulàció így a vége fele és vissza is vettünk az injekciókból,ezért aggódom kicsit..Holnap megkérdezem ha el nem felejtem a nagy izgalomban:),csak gondoltam hátha addig is tudtok vmit mondani erröl. Nektek is volt ilyen?
Szia! Nálam is ugyanez a helyzet,mint a többieknél.Nem szedek rà semmit,mert rendben van. Viszont anno pecsételés, alacsony progreszteronra Duphastont írtak fel és mondtàk h attól vastagabb is lesz mert akkor nekem is vékony volt eléggé.Sok sikert!;)
Köszönöm! :)
5+5 hetes lesz.
Köszönöm szépen!
Drukkolok mindenkinek!
Gratulálunk!Mekkora lesz az ultahang idején?
Köszi csajok, nagyon kedvesek vagytok!mindenkinek + teszteket és egészséges kisbabát kívánok!
Sziasztok! Szia Pálma!
Én estrofemet kaptam FET előtt nyálkahártya vastagításra a Róbertben, mert 6. ciklusnapon nem volt elég vastag magától.
Amúgy mi is voltunk anno a Versysben konzultáción (látom, hogy ti oda jártok), végül a Róbert kórház mellett döntöttünk, ahol a második beültetésem úgy néz ki sikeres lett. :) Pénteken kell mennem ultrahangra. Lehet, hogy az estrofem is hozzásegített. :)
Ja még a méhpempőt is ajánlják.
Vörösbort azt én is iszom, de eddig nem tudtam hogy ez ilyen jótékony, engem ellazit. Mindig tanulok valami újjat.
Szia Pálma40, én se szedtem semmit, nekem is az egyetlen amitől el volt mindig ájulva a dokim az a nyálkahártyám volt.Valószínűleg azért mert eleve fehérjedúsan eszem, és ezt a beültetés után is javasolják, hogy fehérjedúsan kell táplálkozni a nyálkahártya miatt. Ezen kívül E-vitamin, és sok helyen olvastam, hogy napi 1dl vörösbor is segít.
Szia én is csak azokat szedem mint Fannikutya. Nekem a vastagsága mindig rendben volt-van. Mindig megdicseri az orvos.
Szia Pálma40!Én személy szerint semmit azt hiszem.Sárgatestet meg progeszteront szedek de hátha a többiek.
Sziasztok lányok!
Bár én egy másik intézetbe járok de érdekelne ,hogy nyálkahártya vastagításra ti is estroferm tablettát szedtek?vagy van valami tutti ötletetek ez ügyben?!
Üdv:Pálma40
Nekem március 6 a következő ultrahang,szoval még egy hetet kell várni.😊
Ezek remek hírek,szurkolunk!😊Majd írj hogy alakulnak a dolgok.
Ez fantasztikus :-) biztosan marad fagyasztásra is. Ügyesek voltatok!!!
Most hívtak,hogy hétfön lesz a beültetés. A 7böl 4 maradt meg,és a 3ból kettövel még próbálkoznak. Jaj,remélem ezek màr túlélik és maradnak fagyasztásra is!
Mi a helyzet? Hívtak már?
Hát nem gondoltam volna,hogy a kezdeti 4böl ez lesz!:) Csak legyen is belöle egy aki nagyon küzd és beágyazódik és meg is marad!
Lujza,te már tudod,hogy mikor folytatod,vagy még nagyon csak kb-ra van meg? Kitartás!
Nyuszók te hogy bírod?
Fannikutya neked meg jövö hét uh ,igaz? Gondolom nagyon várod!:) Màr jobban vagy,vagy vannak még gyakran rosszullétek?
Annyira jó, hogy ilyen pozitív vagy, és hidd el hamar itt lesz a következő.
Nekem is az a kedvenc részem, tényleg egy csodát lát az ember. Nekem egyszer volt olyan, hogy pont akkor osztódtak, húúú az nagyon szupi volt. Mondtam is, hogy jó korán kelltek :-)
Erre szoktam én azt mondani a férjemnek, hogy akik nem lombikoznak azok erről mind lemaradnak. Ez az a csoda ami csak a miénk. És hiába eddig nem maradtak meg, de akkor is a mi kettőnk csodái voltak a férjemmel.
Jajj és még az milyen szzuper érzés lesz mikor megmutatják Nektek a mikroszkóp alatt. Én már akkor beléjük szerettem :)
Jajj de irígy vagyok :) ez a része olyan jó volt, meg a beültetés, már alig várom a következőt. Látod belehúztak azok a tüszők. :)
Húúú micsoda szám, és te még izgultál :-)
Ebből biztosan lesz valami holnapra, ez már majdnem egy focicsapat.
Jaj de szuper majd írj hogy alakul.Ez nagyon szép szám.Nagyon örülök.😊
Jaj,túl vagyok rajta,hàl' Isten!:) Jó híreket kaptam,7 érett 0 napos és 3 db -1 napos van. Úh nagyon remélem,hogy ebböl màr lesz valami:). Most vàrom a telefonokat majd holnaptól.
Igen, nehezen telik, főleg, hogy most jön a hétvége, az nekem mindig lassabban megy, mert hétköznap a munkával lefoglalom magam.
További ajánlott fórumok: