Rising Star (beszélgetés)
Kiváncsi vagyok rá, de állítólag a Voice is befuccsolt.
Erre azok mennek, akik nem kerültek be az x-faktorba? :)
AZ legyen az ő bajuk, ki marad fenn.
Én jól szórakozom ezeken a műsorokon
egy évig rising, aztán meg hulló.. a legtöbbje eltűnik a süllyesztőben. Én azt sem értem, hogy némelyik hogy tud akár egy évig is fennmaradni.
Sztem ha 5 évente lenne egy ilyen műsor, az ok. De évente több van.
"10 éve láthattuk az első Megasztárt, ami elindította a hazai televíziós tehetségkutató hullámot.A Megasztár, X-faktor, Csillag Születik és Voice után a gyerekeket felvonultató Ének iskolája mellett egy új tehetségkutató show debütál a TV2-n 2014-ben. Az új show a Rising Star lesz, amit a 10 éves Megasztár alkalmából kerül műsorra. A Rising Star az egyik legújabb siker mivel rengeteg újdonsággal várja a közönséget.
Az új formátum egyik különlegessége, hogy nagy mértékben épít a modern technológiákra és a világhálós közösségekre. Az SMS-szavazás helyett egy mobil applikáción keresztül történik a nézők véleménynyilvánítása, amely a show minden másodpercében új fordulatot hozhat. A műsorba vágyó énekes tehetségeknek ugyanis először az adás hivatalos applikációját letöltő nézők előtt kell bizonyítaniuk, és ha a pozitív szavazatok száma elér egy bizonyos szintet, akkor folytatódhat a jelentkező számára a verseny."