Rising Star (beszélgetés)
a Takács Máté szenzációs, és milyen kis helyes:)
Lehet, de hát lehet, hogy neki ez a formája, bármilyen hihetetlen. Én is kezdem azt gondolni, hogy sose leszek már 75 kiló - ugyanis az volt a jellemző súlyom és nagyon is jól néztem ki vele.
nem temettem, csak meglepődtem, mivel tudom mennyi munka volt abban, hogy annyira lefogyjon.
egy kicsit valóban túlzásba vitték
Nekem az a benyomásom, hogy kicsit túlzásba volt víve a lazázás, de összességében sokkal jobb hangokat hallottunk, mint az X-faktorban és ez akár még jó is lehet. Nem voltam kíváncsi még egy tehetségkutatóra, a könyökömön jönnek ki, de most nem látom esélytelennek, hogy nézzem. Persze szavazni nem fogok, mint ahogy sose tettem.
Feke Pál idegesítőbb mint Kasza?! Ne már.
Nem kéne temetni valakit azért, mert visszahízott és mert nem jutott be a műsorba. Tényleg nem volt igazán jó, enervált volt, erőtlen.
Én értem, de amennyi pénzt meg műtétet belefeccölt ebbe az egészbe, az most mind oda. Sajnálom amúgy, én csíptem őt mindig, most elolvastam amit belinkeltél. Kicsit azért erős az ő véleménye. El kellene fogadni, hogy az ő lemeze már lejárt, most mások és másképp vannak porondon.
nemrég szült, gondolom, nehezen rázódik újra vissza
teljesen megdöbbentem tegnap Katinkán amúgy. Nem tudtam, hogy ennyire visszahízott .:(
őket direk castinggal hívták be, ahogy Kunovics Katinkát is
[link]
magyarul, akiket egyszer már elküldtek valahonnan. :)
[link]
Nem egy Ének iskolájá-s szereplőt látok ... Radics Jani, Sztolyka Vanessza
volt Megasztárosok is feltűnnek majd
[link]
itt Majka és Kiss Ramóna egymás mellett állnak, Majka magasabb
SImán lehet, Kiss Ramóna (aki Majka párja volt régen) 172 cm és nála magasabb volt Majka
A zuhanyzós jelenetnél az én szemem is elkerekedett, ráadásul annyira dicsérték a srácot, közben mégsem volt olyan szuper.
Nekem amúgy kicsit összecsapott volt az egész, kevés embert mutattak, a legviccesebb viszont a Majka-ÖN páros, akik csak ülve lettek agyforma magasak, de csak akkor, ha Nóri nem húzta ki magát.
Vajon végig ez lesz?
Bár ahogy néztem a starityn, Nóra 173 centi, Majka meg 178??? Nem akarom elhinni.
Megnéztem a lemaradt produkciókat
Na, majd meglátjuk a többit... egyelőre új , nem tudok semmit mondani aműsorról
Jövő héten még egy ilyen zsűri előtti válogató adás lesz, aztán indulnak az élő műsorok.
Hány rész lesz az élő adás??
Szerintem ez a műsor egy kalap sz. sem ér!
na, én belealudtam tegnap
majd visszanézem a kimaradt "tehetségeket"
Alkalomadtan, fejtse ki vki... 😁
Nekem Feke Palnal vannak gazabb figurak is a mediaban /szineszetben/ kozeletben/zsuriben 😊
Ha gaaaaz, majd felderitem, miert is! Joccakat evribodri!
Végre másnak is gáz Feke. Köszi.
Annyira car lesz?! Jujjj...
Hatterben akkor majd hallgatgatom, max...
Jo ejt!
Nekem amugy "erdekesssss "
De egyelore nemtom, hova tenni.
Hát, én is lassan fekszem...egpróbálom kiheverni a sokkot.
:)
Na, miert?! Veeegre, van akivel lehet csacsogni :)
Mindenki kinYult sztem...:
Nektek nem volt fura ez az egész műsor?
Nem a műbalhékra gondolok, hanem apróságoa, a két méteres fickó zuhanyzós jelenetére, a táncoló ráéneklő retardált zsűritagokra ilyenek.
..és rájöttem, hogy Feke Pál egy kicsit idegesítőbb Kasza Tibor.
Jahhhajj, csavokam, kajak exem, ugye Szeurittty?!
További ajánlott fórumok: