Rising Star (beszélgetés)
Kevés ennél gyengébb tehetségkutatót láttam még.
Ez t gondolom én generált cirkuszként...nos mindenki érzi hogy a rákból gyógyult vokalista mellékágon tovább fog jutni...de kellett egy pont amikor felszítjuk az érzelmeket..két részenként jár nekünk nézőknek egy ilyen katartikus élmény hogy a zsűri veszekszik...Ez most jött el...:D Forgatókönyv...tutira..és biztos is is hogy ő a végén csak továbbmegy!!!
azóta mindig ezzel bíztatom magam, hogy nem vagyok totál hülye :)
azt hiszed, más nemzet televíziójában nincsenek ilyen műsorok?
bölcs volt az a prof!
magam is így gondolom.
Nem fogok senkit lefejezni, mindenkinek magánügye, de azért érdekes hogy ilyen színvonal létezik a magyar televíziózás történetében. Mert ez még rosszabb mint eddig volt. Én speciel hányok az ilyenektől.
Azt gondolom hogy egyes dolgokra simán rákattan az ember...és nézi..hülyeség ..nem vág az érdeklődési körébe,nem érdekli a téma és mégis..valszeg a hangulata fogja meg , ....érthetően körbeírtam??
erre mondta egy nagyon elismert prof az egyetemen, hogy mindenkinek szüksége van a giccsadagjára. és ezt teljesen pozitívan mondta.
persze, éppen oda van kapcsolva a tévéd, tudom :)
Nem én nézem, maradjunk annyiban, de azért láthatom, nem?
:))) ja, boronáljuk össze őket :)
szerintem grizussal pont egymásra találhatnának.
egyébként ezt már én sem nézem, csak a fórumot olvasom.
de nem hiszem, hogy ha valaki bármilyen műsort néz, azzal messzemenő következtetést lehet levonni a személyiségéről. Múltkor meglepődve tapasztaltam, hogy egy rokon aki az Eltén tanít, bizony ő is nézte a Celeb vagyokot, meg az ÉNB-t.
Én pár éve nagy Dáridó rajongó voltam ( na jó, vagy 15 éve) barátnőkkel mi azon az estén tudtunk leereszteni a munkahelyi feszített tempó után.
:))
ugyan, ő honnan tudná , mi az a BK, hiszen sose néz ilyen szennyeket :)))
Te tudod, hogy folytatódik majd a műsor?
Meglesz az akárhány (24-?) ember, akinek felemelkedett a fal és azután mi lesz?
Hát nem is tudom..lehet egy lapáttal rád is dobna Zolcsika.DDD...
Eddig tényleg elég felejtős a mezőny de a "sorsolásnak köszönhetően :D" a végére esnek a jobbak szerintem :D
Én is nézem, sőt, én a BK-t is nézem :))))
De én sem vagyok rossz ember- szerintem :)
tudjuk, Te semmit nem nézel, éppen csak minden be van kapcsolva Nálad :))))
Zolcsika...én nézem..most pedig lehet lefejezeni...DEE nem nézem a jóban rosszbant a barátok köztöt,és a többi napi szart....szerintem nem vagyok rossz ember:DDDD
Ki nézi ezt a trágyát? Itt éppen be van kapcsolva, de fiatal csaj utánozza, "karakánul", kegyetlen, felnőtteskedő hangon valamelyik kedvencét.
Ki énekli a reklám beharangozóban ezt a dalt???
Munkahelyemen pedig pont azt beszéltük, hogy a heti 14 bejutó közül azt hiszem 8 juthat tovább. Ha a nézőknek 9-10 netán 11 előadó tetszik akkor ezt hogy szabályozzák? A kérdés költői :)
Kezdek azért ennek az egész "mindenki zsűritag, nézők döntenek" dolognak kevésbé hinni. A tegnapi műsor alatt, amikor továbbjutott egy énekes, mindig mutattak róla egy rövid "interjút", kedvenc énekes, dal, zenei stílus... és amikor a 3. jutott tovább, akkor nem is őt mutatták, hanem a jóval későbbi továbbjutót... Észrevette még valaki?
Az még hagyján hogy Jimmyt énekel,de lesz ebben a műsorban Magyar ember is??
Annak mi értelme, hogy ez a csóka állandóan Zámbójimmyt énekel??
Egész életében ezt akarja csinálni? Annak mi értelme?
semmi baj, én meg kekec vagyok :)
bocsánat nem figyeltem a helyesírásra!!
mielött bemennek a szinpadra akkor adják azt a számot vagyis egyrészt :)
További ajánlott fórumok: