Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Hát az éppen nemrég fogyott el...:(
Csak sima étolaj van,eddig azzal hígítottam általában picit.
Csigusz!
Az a helyzet,hogy ricinusozni akarok ma,de már csak kevés az olajom...
Azon agyalok mivel lehetne kicsit összekeverni hogy több legyen,de az is jó legyen a hajra....
Gondoltam arra amit írtatok már,azaz a tojássárgájára,de nekem azt nem akaródzik fejre kenni....:S utálom a nyers tojást....
Van még itthon (és ami állítólag jó a hajra): méz,ecet....
Szerintetek mivel csináljam???
Mindjárt utána is olvasok a méznek és az ecetnek..
Az igaz hogy ricinusozás után fényes,puha lesz a haj,de én akkor is ajánlanám hogy hajbalzsamot,esetleg ami fújós mindenképp tegyünk utánna rá,jobban kifésülhető és lezárja a haj pikkelyeket vagy mit :)ez fontos!
több info a naplómban (aki még nem ismerné :O)
De jöhet itt is kérdés :)
Én azt vettem észre,hogy a hajam vége mintha kunkorodna :D de most komolyan!
Lehetséges ez,ricinushasználók????
Jajj meg ne sértődj!
:)
Mikor kezded?
neked így is szép pilláid vannak a képek alapján:-)
Valaki esetleg olyan is használja, akinek alig vannak pillái? Nekem jó ha 3 mm-es, ritka és fakó. :-( na ebből nemtudom hogy lehetne csodát varázsolni.
Kedves Sysy66!
Nem igazán értelek,az első mondatod végén épp a ricinust "szólod le"... idézem: "szóval ennyit a ricinusról" -ez nem egy pozitív megjegyzés-.
... aztán mégis "megprobizod" majd :)
Lehet egy kis agyturkász is elkéne :D (meg ne sértődj)
Én is 3 hete kenem a hajam,Nekem bevált,szebb, fényesebb, nem zsíros-FÉNYES :) ja és persze jobban is nő...
Szedd le azt a zsírocskát és hidd el,a Te hajadnak is jót tesz!
Puszi!
még vmi:
nincs koztetek olyan aki ricinust pakolást használ rendszeresen de jár hajggyogyászhoz is?
mert kiváncsi lennék mit szol hozzá a mikrokamerás fejborvizsgálat?
mármint hhogy eltomiti e vay sem???:D::DD
sziasztok csajok látom ez is egy ricinusos forum
:D::D
nekem a hajgyogyász zsiros korpát állapitott meg sajna
pedig minig jo cuccokat hasznltam idáig ésa ricinust is probáltam
megnézte mikrokamerával a fejboromet és azt mondta zsiros korpa miatt a hajhagyma nem kap levegot ezért kiritkult. szoval ennyit a ricinussrol
meg is kérdeztem tole: azt mondta hogy ez a tomény olaj inkábbb eltomiti a porusokat.
most rougj fejbortisztiot irt fel nekem
vagy mondjuk az is igaz hogy lehet ezért nem tudta felszivni a ricinust nkem mert ott volt a zsirros korpa. szoval ha kikezeli a hajam akkor één is megprobizom a ricinust
A szempilláminra január 4.-e óta kenem minden nap esténként és tényleg szebbek lettek és hosszabbak viszont dúsabbnak nem látom,de kenem továbbra is.
A hajamra még csak 2szer kentem,de utána sokkal lágyabb másról még nincs eredmény :)
Ok,majd kipróbálom! :)
Te mióta használod?Van már eredménye?
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?