Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Hali!
Ma nem kellett oviba menni, így feltettem a pakolást a hajamra, rá folpack és törülköző, fenn volt egész délelőtt, néha rámelegítettem hajszáírtóval.
Most mostam le, könnyen lejött, 2x mostam samponnal és pá-pá ricinus :)).
Símább és lágyabb tapintású hajam, kissé dúsabb is, mint szokott lenni és nem nehezítette el egyáltalán!
Szóval hajrá!
A pilláimat 3 napja kenem éjszakára, néha nappalra is és sötétebbnek tünnek.
Sziasztok!Én 1 hónapja használom.Hogy jobban nő -e tőle azt nem tudom,de baromi szép fényes és egészséges lett.
1 héten egyszer hétvégén 5-6 órát van rajta.
Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek, de terhesen is lehet használni?
Ha keversz hozzá valamit sokkal jobb lesz,künnyen kimosható stb :)
Én 2 óra hosszára hagyom,régen éjjelre volt nekem is.
:-) Nem tudtam :D Én heti kétszer szoktam mosni, mivel gyakran járok konditerembe és hát 2-3 kardióedzés után nem túl szalonképes a fejem :-)
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy én csak olajat tettem rá, szóval nem kevertem semmivel, és én csak 30 percig hagytam rajta, fóliázva, törölközővel. Több helyen is olvastam (neten), hogy 15-20 percig írják a ricinusos pakolásokat. Meglátom, lesz-e hatása így, ha nem, akkor majd megpróbálom éjszakára is.
Könnyen látni fogom az eredményt, ha lesz, mivel hétfőn festettem a hajam, és most kb. 1mm a lenövésem. 4 hét alatt ált. 1,5cm szokott lenni. Meglátjuk, most mi lesz.
Na, megcsináltam, nem lett zöld :-)
Én hétfőn reggel festettem a hajam, és ma reggel olajoztam, nem lett baja tőle. Én se tudom, mi a jelentősége annak, hogy festés után várni kell. Csigusz? :-)
Nekem szőkére van melirozva és még soha nem zöldült be!!!!!,Pedig nem egyszer használtam!
Azt mondja meg nekem valaki,hogy festés után miért nem szabad használni? Miért kell várni???
Sziasztok! Tök új vagyok itt, ricinusban meg kezdő, ma próbálom ki először (szempillára is)
Majd írok infókat. Amúgy skandináv szőkére festett hajam van (kíváncsi vagyok zöldül-e :D ), meg kontaktlencsét is hordok, remélem erre nem lesz rossz hatással. Este használom az olajat, reggel lemosom, a lencsét utána teszem föl. Majd vigyázok, hogy ne menjen a szemembe, nem használna a lencsének...
Ja, a szemöldököm alapból kevés, és tejfelszőke :P Erre is kipróbálom, hátha több lesz, és lesz mit befesteni tartósfestékkel :D
Sziasztok!
Én úgy olvastam, hogy a szemnek is kimondottan jót tesz, így amikor kenem a pilláim, direkt a szemembe is csurgatok:)))
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?