Rendőrségen tett feljelentés után milyen költségek terhelnek engem? (tudásbázis)
még nme tudom, h van-e más is :)
közös képviselő igen! Nálunk ő is indította a polgármesteri felé a dolgokat.
Ezen kívül, bővebben, majd akkor fogom tudni, ha végre lezárjuk az egészet.
Azt tudom, h a következő lépcsőfok a polgármesteriben is a jegyző. De addig remélem nem jutunk el.
uhh, kemény ......
elvinni szihiátriára megkötözni vagy nem is tudom, :(
na!!! Érted te! :DDDDD
a betű kihagyás nem számít :DDDD
mi az a ombusman?:D
jajj miket írtok :(
mindenféleképp csinálni kell valamit, mindenesetre köszi amiket írtatok :
rendőrség,polgármesteri hivatal, gyámügy van még valami ?
pont az ilyenek miatt léptünk már!
(és van, aki évek óta tűri ennek a mocsoknak a terrorját a lépcsőházban)
Pont azért se vagyok hajlandó költözni, mert azzal, h én feladom azt a lakást, ami a mi dolgaink, igényeink szerint lett felújítva (a leges legelső lakó kihalása után lett megvéve az örököstől, uhogy elképzelhető, h mi volt itt), nme oldódik meg ez a dolog. Én meg nem menekülök!
a mienknél úgy kezdődik, h elkezd viszketni a dobhártyája, aztán nyomást érez a tarkójában, majd majd' szétmegy a feje a fájdalomtól.... Pfff....
Na, én azt mondtam a páromnak, h engem egy vén f@x nem fog elüldözni, az tuti! Tavaly májusban lett véve a lakás, agusztusban tudtunk beköltözni. Fullosan fel lett újítva... én tutira nem adom iylen könnyen! Ha kell, elmegyek az ombudsmanig, vagy mit tudom én hova, de a lakást nme adom! :D
sajnos a kapitányságon is ezt mondták... bezárták a Lipótot, és azóta nem telik el napjuk anélkül, h UFO látnokokkal, meg hasonszőrűekkel szemben ne kellene intézkedniük....
A ház reméljük marad (azt azért észrevettük, h félti ez a saját életét...), meg már a közös képviselő is elkezdett hivatalból intézkedni.
mikor először hívtunk rendőrt miatta, akkor valóban azt mondta a járőr, h addig nem tudnak semmit se tenni, amíg tettlegességre nem kerül sor, vagy kárt nem tesz az ajtónkban, stb.
Most viszont, az első hangjára bevitetik a pszichiátriára. Igaz, ehhez az kellett, h 3x kelljen rendőrt hívni, és a 3. járőr volt az, aki azt mondta, h ez így nme maradhat.
A rendőrök akkor hajnal 1kor kirángatták a testvérét is az ágyból, mert a 88 éves full démens mama is itt lakik a fiával, és megmondták neki, h gondoskodjon a néniről, el kell vinnie! Rendőrjárőr hozta ide őt is. Húzta a száját, de én konkrétan lexarom! Bakker! Ennyi becsület nincs benne, h legalább a saját anyját elhelyezze vhova biztonságba, ha már a testvére ilyen bajos ember????!!!! Szó szerint xarik rájuk! Kb 5 percre lakik innen a tesó, és kb hetente 1x nyitja rájuk az ajtót (mert állítólag utálja a testvérét).
A nénire meg azt mondta, h ő nem fog segget pucolni.... hát no comment! Ha nem megy, nme kell, de vannak intézmények, ahova elhelyezhetné, és biztonságban lenne a néni is. (akkor éjjel elvitte a mamát, 2 nap múlva meg visszab@szta ide...)
Az tuti, h bírságot kapni fog a pasas, hivatalból is feljelentette a járőr közveszélyeztetés miatt.
Mindemellé, önkormányzati lakásban él, így a rendőrség is megpiszkálja az önkormányzatot is, mi is bejelentést tettünk ott is a lakásügyi osztályon is, birtokvédelmet is kértünk, és jártunk a gyámügyön is. Én már azt mondtam, h nincs tovább, ha beteg kezeltesse magát, de nekünk nem kötelességünk ezt eltűrni. Így aztán mindent végigjártam párommal. Szegény sztem csak úgy lobogott utánam, mert én céltudatosan mentem mindenhova :)
Azt mondták még a rendőrségen, h hivatalból felszólítják a lánytestvért is ezután, h intézze a gyámosítást a néninél, és ha úgy van a testvérénél is.
na de milyen eredménye ? rátok robbantsa a házat vagy netán saját magával végez? jajj......
mindig akkor lépnek a rendőrök ha valakit körbe kell rajzolni és ez szomorú :(
a mi alsó szomszédunkra is azt mondta az ügyeletes orvos, h nagyon úgy néz ki, h skizo. Ezért nem egészen értjük, h miért dobták ki a pszichiátriáról. Most éppen "sugározzuk" szerinte. De volt már más is az elmúlt 1/2 évben. Vmit mindig haluzik.
És ő is életveszélyesen fenyeget minket is, meg a közvetlen szomszédját is.
Amikor elvitették, akkor éjjel is ordibált, volt, h verte a gázóráját, mert abból hallott hangokat, meg fenyegetőzött, h megöl minket, felrobbantja a házat, stb.
1/2 év után, mi meguntuk, és elindítottuk a dolgokat. Nekünk azt mondták a rendőrök, h ne csüggedjünk, lesz ennek eredménye.
mi 2 hete jelentettük fel a szomszédunkat, telefont kaptunk is a rendőrségtől (2-3 napja), h majd beidéznek minket, de nem mondták, h lenne költsége a dolognak.... a 3 ezer Ft-ot a polgármesteri hivatalban mondták csak a birtokvédelmi kérelemhez.
Na kíváncsi vagyok, h nekünk is kell-e fizetni.
Istenem... mennyi fogyatékos szomszéd van....
Nálunk a feljelentés után 1 nappal volt is rendőri intézkedés, és közveszélyeztetés miatt bevitették a pszichiátriára a "jó" szomszédot. Másnap du kiengedték ugyan, de eljárást is indítottak ellene. És folyik az önkormányzatnál is a dolog. Mi nem hagyjuk annyiban, az tuti.
Sztem fizesd be azt a 3 ezret, és ha van tanúd, h szemétkedik veletek, akkor elmarasztalják majd, és visszakapod a pénzed is.
Jaj, de ismerős a szitu:( 2011.-ben egy ilyen "kedves" szomszéd miatt kellett menekülnünk, szó szerint. Eleinte csak szöget ütött a zárba, majd az összes zárunkat beragasztózta, és miután a ragasztó beleszáradt a zárba a kulcs nem ment bele így nem tudtunk bejutni a lakásba... Ezt párszor megismételte, persze az összes zár cseréje után:S A pohár akkor telt be, mikor egy éjjel fél2-kor baltával kezdte el verni az ajtónkat, közben azt ordibálta hogy"Mind megdöglötök!" Skizofrén volt a nő, mániája volt, hogy mi betörők vagyunk, és őt figyeljük... A legszebb az egészben hogy kislány korom óta ismert a nő, Nagymamám szomszédja volt, Mamám sajnos elhunyt és mi örököltük a lakást...
Mi is tettünk feljelentést, de minket nem idéztek be, megszüntették az eljárást ismeretlen tettes ellen...Pfff...
jóhogy felhoztad a témát, sajnos ezt én sem tudom :(
a 3000 ft-os bélyeget hol kell megvenni ?
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Mennyi a bírósági vagy rendőrségi feljelentés költsége?
- Tett már valaki rendőrségen feljelentést gyermektartásdíj elmúlasztása miatt?
- Ha egy iparost nem fizetnek ki, az tehet feljelentést a rendőrségen?
- 11 éves gyermekemet a rendőrségen feljelentették rongálás miatt, mire számthatok?
- Ha rendőrségen tettem feljelentést, miért magánvádas a felejentés, miért kell 5 ezer ft illeték?Ez elkerülhető?