Régi filmek, amiket nehéz megszerezni (beszélgetés)
Üdv mindenkinek!
Még 2000-ben vetítette a tv2 az Egy titokzatos hölgy című olasz sorozatot! Tud esetleg valami információt?
Üdv
A Dollhouse-t nem láttam sajnos, bár szerintem biztos van olyan oldal ahol magyar felirattal vagy szinkronnal is meg lehet találni, utána nézek én is...
Az Örvény viszont nem túl nagy eséllyel található meg, nem is sokan emlékeznek rá, én is csak halványan, de nagyon szerettem..
Dollhouse
Eliza Dushkuval a főszerepben és egy "babaügynökségről" szól, egy olyan szervezetről, mely emlékezettörölt "katonáit" képes emlékekkel feltötelni, hogy azok alapján végrehajtsanak egy küldetést. A gond akkor adódik, amikor az Echo nevű "baba" elkezd emlékezni a múltjára.
Stílus: Scifi, dráma
Ez az????
Sziasztok!
Én a De hová tünt a 7. század című filmet keresem!
Köszönöm!
hát ez nem volt sajnos jó, mert nekem magyar változatban kellene!
esetleg valakinek van vmi ötlete?
sziasztok!
Volt egy film, talán 1992-ben adták az ATV-n, babaház rejtélye címmel futott, angol címe:the dollhouse murders. Fontos lenne, hogy megtaláljam, ha esetleg valaki tud olyan helyet, ahonnan akár be lehetne szerezni vagy kölcsönözni, Írjon nekem légyszi.
köszönöm előre is
További ajánlott fórumok:
- Szerinted a jogsi szükséges rossz, vagy életcél volt, hogy megszerezd?
- Nem tudom megszerezni a Hupikék Törpikék magazin 16. számát.Még péntekig lehet kapni, valaki tudna segíteni? Elpostázná? Kifizetem!!
- Sweet Valley, évek óta keresem ezt a sorozatot! Honnan lehetne megszerezni?
- A médiatörténelem legjelentősebb filmjei. Írnátok ilyen filmeket, amiket mindenképpen érdemes lenne megnézni?
- Romantikus filmek, vígjátékok, vagy olyan filmek, amiket egy tini is megnézhet, de mégis elgondolkodtató
- Mondanátok filmeket, amiket érdemes megnézni?