Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Régi filmek, amiket nehéz megszerezni fórum

Régi filmek, amiket nehéz megszerezni (beszélgetős fórum)


1 2
2016. szept. 3. 19:42
Régen ment a tv ben egy film.A család szomszédjába költözik egy férfi,akiről kiderül, hogy pedofil, a kislányokat altatóval elkábítja.Az anya rájön, és a film végén rányit a férfira,aki épp az ő lányát kábította el, és próbálja megerőszakolni.A nő elvágja a férfi torkát hátulról.
2016. máj. 19. 22:55

Hello!

Én is régi filmet keresek, amit a Magyar Televízióban láttam még az 1990-es években. Szerintem francia filmről van szó. Sem a címe, sem a színészek nem jutnak eszembe.

A következő konkrétumokra emlékszem belőle: az interjúban az író mesél kamaszkori szerelméről. A lánnyal magázódtak egymás között. A fiú már ekkor írói ambíciókat dédelgetett, s egyszer a lánnyal sétálva valamilyen parkban, vagy virágoskertben megcsókolták egymást, a lány kérésére.

A fiú ezt követően elég nagy naivitásba esett és a lányt rögvest feleségül akarta venni, annyira belezúgott. A lány tartózkodóvá vált ezért. A fiú még az álmait az írói karrierről is feladta volna. Végül megbántva érezte magát és elutazott, hogy inkább az álmait valóra váltsa. A film azzal zárult, hogy a fiú vonaton ült és közben szólt a narrátor, aki történetesen az interjút csinálta vele, aki azt mondta befejezésként, hogy soha többé nem látta a lányt.

Van aki emlékszik a filmre? Ha legalább egy színész rémlik belőle valakinek, vagy egy szinkronhang, már az is elég lehet talán.

2014. márc. 15. 19:34
Keresek egy a 70-es években készült francia krimivígjátékot. A főszereplő egy gazdag család gondnoka, aki mindenkit eltesz lábalól, és végül ő lesz az örökös.Egy kastélyban laknak. A gondnok a család kedvence lesz. A nagymama tolókocsis ("balesetben " meghal) az egyik rokon őrült zenész akit a gondnok befuttat. Sajna semmi más nem jut az eszembe.Azért gondolom, hogy francia, mert a zenésznek párizsban bérel ki egy színháztermet. Segítségeteket előre is köszi
2013. máj. 7. 21:01

Sziasztok!

Négy régi filmet keresek, nem tudom mikoriak lehetnek, én a 90-es évek elején láttam mind a négyet másolt vhs-n. Sajnos túl sok mindenre nem emlékszem már, de hátha tud valaki segíteni.

1. Egy kutatóhajót megtámad egy óriáspolip, talán el is süllyed. Az még rémlik, hogy egy búvárharanggal lemerülnek a tenger fenekére és oda is benyúl a polip az egyik karjával, aztán találnak egy várost (talán víz alatti) , ahol fogságba esnek. Elég atlantiszos feelingje van a városnak.

2. A történetre már nem emlékszem, de egy szőke hosszú hajú barbár nő a főszereplő, aki férfiak egész falkáját hányja kard élre. Talán a Vörös Szonja című filmhez tudnám hasonlítani.

3. A film elején lövöldözés tőr ki egy kórházban, de egy doki (talán ázsiai) közbe lép és megállítja a támadókat (valamilyen harcművészeti stílust használva). Ezután a dokinak és a családjának menekülnie kell a gengszterek elől.

4. Egy 5-6 fős társaság kannibálok fogságába esik, arra már nem emlékszem, hogy sikerül-e megmenekülniük. Ez a film pedig a Tennesse Buck további kalandjai című filmre hajaz.

Hát ennyi, tudom, hogy nem sok, de valakinek hátha beugrik. :)

2012. jan. 6. 15:56

Canterville-i kísértet -magyar film -ezt keresem évek óta


Ha valakinek megvan vhs-en,meg is vásárolnám!

2012. jan. 6. 15:47

Sziasztok,

remélem, ti tudtok segíteni.

Egy nagyon ritka filmet keresek pár hónapja. A címe: Ich hiess Sabine Spielrein. Esetleg még My name was Sabine Spielrein címen fut a film. Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.

Tisztelettel:

jimmike

2011. dec. 26. 13:06

Sziasztok!


Egy olyan filmet keresek, amiben egy nő a főszereplő, aki talál(vagy örököl) egy dobozt. A doboz ahányszor eljátszik egy dallamot, mindig egy új életet mutat meg a nőnek, hogy mi lehetne, ha nem úgy dönt, ahogy tette. Mindig más körülmények között találja magát.

Sajnos másra nem emlékszem, szereplőkre sem :(


Remélem tud valaki segíteni, annyira szeretném mégegyszer megnézni!


Előre is köszi :)

48. tücsimücsi (válaszként erre: 46. - *0123456789*)
2011. dec. 14. 12:35
a helyes cím: Tizennégyen egy asztalnál:-))
47. zena01
2011. dec. 14. 10:06
L'homme pressé (magyar címe "az elfoglalt ember"volt) c. filmet keresem Alain Delon főszereplésével. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
46. *0123456789* (válaszként erre: 45. - Tücsimücsi)
2011. dec. 6. 12:13
Lehet, hogy tizenhárman egy asztalnál, olyan régen volt. De sehol nem találom fent, pedig megnézném megint.
45. tücsimücsi (válaszként erre: 43. - *0123456789*)
2011. dec. 5. 10:59
Én emlékszem. Jó film volt. De nekem úgy rémlik, hogy a címe Tizenhárman egy asztalnál, de lehet tévedek.
44. *0123456789* (válaszként erre: 36. - Ac808a6b30)
2011. dec. 5. 09:44
Megpróbálod nekem ezt megkeresni? vagy elküldeni a honlapcímet priviben? Tizenhatan egy asztalnál.(egy családról szólt, akik a saját gyerekük mellé még örökbefogdtak 13-at. Nagyon régen ment a tv-ben, talán a 80-as évek elején, és a neten sehol sem találom. )Előre is köszi
2011. nov. 9. 14:34

Sziasztok!

Nem emlékszik valaki egy olyan filmre, aminek az volt a címe, hogy Tizenhatan egy asztalnál, és egy családról szólt, akik a saját gyerekük mellé még örökbefogdtak 13-at? Nagyon régen ment a tv-ben, talán a 80-as évek elején, és a neten sehol sem találom.

2011. nov. 4. 13:55

Sziasztok!!:) Kérnék egy pici segítséget!:) Van egy film aminek nem tudom a címét, már évek óta keresem.Lécci, segítsetek!!:'(

Azt hiszem az m1-en adták le régebben.Régi film volt.

A filmből annyira emlékszek, hogy volt egy család, ahol egy nőnek folyamatosan rémlettek a múltból visszajövő jelenetek, amik egy családról szóltak.Abban a családban volt 4 gyermek, és igen rosszul éltek.Az apa nagyon erőszakos volt, és megerőszakolta a feleségét, így lett meg az 5. gyermek, de a szülésnél belehalt az anya.

És erre az a nő emlékezett, míg egyik nap elmentek felkeresni ezt a régi családot. Azt hiszem az egyik gyermeket megtalálták, és az ő segítségével is össze hívták az 5 gyermeket, és az apát.

Majd végül mindenki kiment a temetőbe az anyjuk sírjához.

Sajnos csak ennyire emlékszem:((

Aki tud segíteni minél előbb segítsen:(

Nagyon megköszönném, és nagyon-nagyon hálás lennék érte:)))

További szép napot mindenkinek!:)

2011. okt. 20. 22:42

Sziasztok!

Két filmet keresnék, mindkettő ilyen Msat tv csatorna nevű időkből való (szóval kb 15 évvel ezelőtti)


Az egyik arról szólt, hogy több elég csinos lány valami casting-féleségre érkezik egy helyre (ha jól emlékszem az egyikben egy pofás kis kecó volt teljes komforttal), ahol közülük egy megnyerheti a fotózást, ami egy címlap fotó vagy valami hasonló.

Természetesen a fotós srácnak az összes lány elkezdi csapni a szelet a pozitív elbírálásért cserébe (ezek jelentik az erotikus szálat a történetben), majd az egymás iránt érzett féltékenység miatt szép lassan megölik egymást míg a végén csak 1-2 túlélő marad.


Ennek van/volt egy olyan verziója is, amikor egy szintén kísérteties lakásba érkeznek csinos lányok és fiú/fiúk majd az ott található rejtélyes eredetű könyvből felolvasnak egy szöveget, amit hangosan nem lenne szabad felolvasni, ellenben egy szellem megszállja a szöveg felolvasóját.

Mivel ők felolvasták, egy szellem meg is szállja az egyiküket aki szintén szép lassan elkezdi megölni társait.Ha nem csal az emlékezetem ez a film is hasonló módon fűtve volt erotikával.


Köszi előre is segítséget!

40. szultanpepa (válaszként erre: 39. - Szultanpepa)
2011. szept. 26. 23:21
Közben sikerült kinyomoznom: Jerry London: A Season of Giants, 1991. 3részes. Viszont kb minden nyelven megtaláltam, de a magyarok szerint nem is létezik a film, pedig a dunán vagy az m1en néztem... A szereplők és a rendező felsorolt filmjei közül hiányzik..furcsa.. Vki nem tudja, hogy hogyan tudnék hozzájutni szinkronosan?
2011. szept. 26. 16:30

Sziasztok! Remélem ti tudtok segíteni! Egy régi filmet (de lehet, hogy sorozat) keresek Michelangeloról. Kb. 15-20 éve adták az m1-en, azt hiszem szilveszterkor. Még gyerek voltam, de nagyon megfogott. Nem tudom sehol sem megtalálni. Nem tudom a címét sem, de tudok jeleneteket felidézni:

M. taperolja az óriási márvány tömböt és mondja, hogy benne van Dávid, csak ki kell szabadítani...

M. az udvaron hóból farag egy lovas szobrot..

A piétán lévő szallagba bele vési, h M. készítette, mert nem hitték el..

Leonárdó is feltűnik titkos boncolások közben, meg a Monaliza festése közben..

Remélem valaki tudja a címét, vagy hogy hol tudom megszerezni!! Előre is köszönöm!

38. 4428a86d4b (válaszként erre: 37. - Zena01)
2011. jún. 29. 22:46
Úgy látom, hogy már nincs fent a youtube-on. Legutóbb kb egy éve néztem, de most már nem találom én sem.
37. zena01 (válaszként erre: 20. - 4428a86d4b)
2011. máj. 28. 10:51
Hol találtad meg, én is keresem.
2010. nov. 8. 16:56

Én valahogy mindent megtalálok a neten!

Ezeket is, amiket írtatok! Csak hát nem reklámozhatsz weboldalakat!

35. Veronika27 (válaszként erre: 34. - Veronika27)
2010. okt. 17. 16:15

Megtaláltam.


Viszont keresnék mégegyet... A címe azt hiszem p.s i luv u volt és Connie Selecca játszott benne, ez is sorozat! Valaki emlékszik rá?

2010. aug. 26. 09:46

Én keresek egy sorozatot...

Magyaron nem adták, csak valamikor tizenéve valamelyik német csatornán.

Claire Danes és Jared Leto szerepelt benne, de nem találtam meg.

33. Veronika27 (válaszként erre: 31. - Georgia21)
2010. aug. 26. 09:45
Ez úgy hangzik, mintha egy Danielle Steel könyv lenne az alapja. Nézz esetleg így utána.
2010. aug. 8. 22:39

Sziasztok!


Régóta keresek egy filmet, aminek a címe: Ha kedd van, akkor ez Belgium. A film 1969-es amerikai vígjáték.

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehetne megvenni dvd-na? Vagy ha valakinek megvan, nem lehetne valahogy megoldani, hogy kapjak egy másolatot? Persze nem ingyen:)

2010. aug. 7. 12:38
Sziasztok nem tudja valaki véletlenűl annak a filmnek a címét ami pár éve volt a TV2-n vagy az RTL-en.Arról szól h egy nő férjhez akar menni és a rokonai vagy kik készítenek neki egy takarót amin az idős nők emlékei szerepelnek és azt el is mesélik...(valami ilyesmiről szólxD)
30. 9242a6388c (válaszként erre: 29. - Tücsimücsi)
2010. máj. 24. 19:33
ez az!
29. tücsimücsi (válaszként erre: 28. - 9242a6388c)
2010. máj. 24. 19:32

én is nyugi...tudod az a dühítő, hogy gyerekjáték lenne kiadni...az MTV archívumában megvan a sorozat...

bezzeg a sok car filmet nyomatják amik senkinek nem kellenek még 300 ft.-ért se...

28. 9242a6388c (válaszként erre: 27. - Tücsimücsi)
2010. máj. 24. 19:13
ÓÓÓÓ...annyira szeretném!:o(
2010. máj. 24. 19:06
Képzeljétek, felvettem a kapcsolatot mailben egy hölggyel az egyik dvd kiadónál dolgozik. Írtam neki, hogy már rengeteg fórumon keresik az Örvényt, de lelombozott, egyelőre 0 % az esélye, hogy kiadják dvd-n....hiába lenne rá óriási érdeklődés és kereslet...:-(
2010. máj. 24. 19:02
Sziaztok keresem a kék ördög.c. filmet aki tud az segitsen ezer köszönet
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook