Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

9755. Kör0 (válaszként erre: 9713. - Rozsaszinkonti)
2016. dec. 6. 16:04
Sziamia :) rájuk se hederits :) nem érnek annyit - biztos valami multi gyógyszergyár 007 ügynökei, és az egészséges életmódról akarnak minket letéríteni. Voltak, vannak, és lesznek még ilyenek :) Regenoros Szép Napot Neked :)
9754. Kör0 (válaszként erre: 9710. - Supernova88)
2016. dec. 6. 16:01
Sziamia - bemásoltam itt lentebb Szigfrid erre adott válaszát - egy napra fel lehet függeszteni a regenort :) Regenoros Szép Napot Neked :)
9753. Sweet Harmony (válaszként erre: 9752. - Jgaabor)
2016. dec. 6. 15:40
Gratulálok!
9752. jgaabor (válaszként erre: 9751. - Ade2e414b4)
2016. dec. 6. 15:39

"Más dolgok érdekelnek" - Igen, ez igaz. Engem a lényeg (a hatás), téged meg a marketing duma, mert ebből élsz - most épp másik termék terítéséért fizetnek, ez mondjuk ilyen szempontból mellékes körülmény.

Visszaolvasva az utóbbi pár hozzászólásomat, áttételesen elég jó reklámot csináltunk itt ketten a regenor-nak az elmúlt pár napban - ha úgy tetszik elég kontraproduktív voltál. :)

Szerintem ne nagyon mutasd ezt a beszélgetést annak, aki ideküldött, még bajod is lehet belőle - azt meg én se szeretném. :)

Üdv, a legjobbakat!

9751. ade2e414b4 (válaszként erre: 9750. - Jgaabor)
2016. dec. 6. 15:20

"Ott volt felette még 12 sornyi szöveg":

Igen, amiben beszámolsz az étrendből származó pozitív változásokról...:) Rengeteg féle hatásos diéta létezik, én elhiszem, hogy van akinek ez válik be. (Olvastam sokakról akiknek nem, de ez is természetes)

A regenor ital tápkieget tartom teljesen feleslegesnek. Így volt ez első ránézésre is, az összetevők alapján (sima tejfehérje kivonat) aztán az alapján is, amit Szigfrid úr elmond róla. A vélt vagy valós hatása kizárólag a tejfehérjéből származó aminosavaknak köszönhető, semmi több.

"És legvégül: engem nem nagyon érdekel Szigfrid mondókája."

Na engem pedig pont ez érdekelt. Arra voltam kíváncsi, hogy mi az a regenor ital amit MLM rendszerben forgalmaznak, és minimum 56 000 Ft-ba kerül egy kúrára elegendő adagja. (mert ebből logikus módon arra következtet a laikus vásárló, hogy valami nagyon jó dolognak kell lennie, "csodálatos regenor").

Közben pont az, amire számítottam...Egy ízesített lötty, amiben pár g tejfehérje van.

De így akkor érthető, hogy különbözik a véleményünk. Más dolgok érdekelnek :)

9750. jgaabor (válaszként erre: 9747. - Ade2e414b4)
2016. dec. 6. 14:54

Ott volt felette még 12 sornyi szöveg, az erősen vélelmezi, hogy mégsem csak az étrenden múlik. Nyilván te is azt hiszel akarsz, meg én is. Köztünk még mindig az a fontos különbség van, hogy én kipróbáltam. Illetve (és ezt eddig nem hoztam elő), hogy én nem vagyok érdekelve anyagilag ebben az iparágban.

Nekem nem logikus. Biztos ismered a mondást, hogy "az ördög a részletekben rejlik". Ahogy korábban már említettem: pontosan milyen kivonat(ok), milyen arányban összekeverve, mivel. Ha lejjebb olvasol a fórumon, volt rá példa, hogy valaki gyártási hibás regenor-t kapott: az íze se volt a szokásos, puffadt tőle és leállt a fogyása. (Van ilyen, ezt is emberek csinálják, hibáznak.) Reklamált, kicserélték, minden folytatódott tovább rendben, ahogy azelőtt.

Te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy ennek az egésznek a hátterét ilyen jól átlátod. Igyál akkor tejfehérjét! (Nyilván nem fogsz, mert az egészet csalásnak tartod, az alapötletével együtt.)

És legvégül: engem nem nagyon érdekel Szigfrid mondókája. Meghallgattam egyszer az elején (több ponton tudnám őt nagyon erősen bírálni, mint kommunikátort, de nem érzem a feladatomnak), kipróbáltam a találmányát az étrenddel együtt és az eredmény magáért beszélt számomra.

Ha nem jött volna be, akkor se érdekelne tovább, hogy pontosan milyen peptidekről mit mesél. Akkor csalódottan kerestem volna valami más megoldást.

Mindezt csak azért tartom fontosnak, hogy csavargathatod a logikai feladványokat, hogy az aminósavak/peptidek/fehérjék közül ki kivel van és elvileg miből mi következik, engem ez nem érdekel, mert fogyni akartam és egészésgesebbé válni. Az meg sikerült.

9749. orchidea02 (válaszként erre: 9739. - Jgaabor)
2016. dec. 6. 14:41
Megint lájkolnám az üzenetet ha lehetne brutál jó!!! Szívemből szól!!!! Viszont lenne egy kérdésem: hogyan lehet a kúra befejeztével a kúrát egy kis bűnözgetéssel fenntartani? Ez nagyon érdekelne, még bőven van időm a végéig még kb. fél év, de gyűjtöm az infókat, mert ugye az okos ember előre gondol :)
9748. Szmiku
2016. dec. 6. 14:39
Kedves fórumozók 😊 Valaki irt krémes receptről.Esetleg megkaphatnam a regenoros krémes változatot?Szívesen olvasnék regi süti recepteket.Előre is köszönöm 😉 Szép napot mindenkinek 😊
9747. ade2e414b4 (válaszként erre: 9739. - Jgaabor)
2016. dec. 6. 14:20

Az egyes ponthoz:

" Ami biztos, hogy a regenor nélkül nem csináltam volna ezt az étrendet ilyen szigorúan, ennyi ideig."

Hát ezaz :) Ha valaki csak így tudja rávenni magát, hogy tartsa magát a diétához, annak tényleg megéri fizetni érte. Viszont az is kiderül ebből, hogy fejben dőlt el az egész, és az étrenden múlik minden.

A második ponthoz:

Nem az összetevők nevén rugózom.

Szigfrid úr világosan elmondja, hogy az ital hatásmechanizmusa egyedül a benne lévő aminosavaknak köszönhető, amik tejfehérjéből származnak. Ergo, ha a regenor ital helyett tejfehérjét iszol, ugyanazok az aminosavak kerülnek a szervezetedbe, mint a regenor italból > ugyanaz lesz a "hatás".

Ez elég logikus, nem?

9746. Szmiku (válaszként erre: 9710. - Supernova88)
2016. dec. 6. 14:19
Szia.Bár én még csak 7hetes regenoros vagyok de úgy értelmeztem az előttem fórumozók hozzászólásaikbol,hogy ha lesz lehetőséged enni akkor ne függezd fel a kúrát,viszont ha koccintani is szeretnél mindenképp aznap ne igyál regit😉
9745. jgaabor (válaszként erre: 9741. - Regno)
2016. dec. 6. 14:15

Ez nem beszajkózott szöveg volt, hanem a saját gondolataim. Ha nem vagy rájuk kíváncsi, borzasztó egyszerű a megoldás: nem jössz ide többet. ;)

Pedig amiket írtál magadról korábban, azzal egybevágott a mondandóm: korábban kalóriadeficites diétát csináltál, de másodszor már nem működött, illetve nem érezted tarthatónak. Így most kísérletezni kezdtél a regenor-ral és azzal le is ment még 4kg. (Ami lehet, hogy még nem is a folyamat vége, ki tudja.)

Próbáltok itt cáfolgatni, de aztán mindig valahogy minket erősítetek meg.

9744. asparagus (válaszként erre: 9743. - Jgaabor)
2016. dec. 6. 14:15
Végül is oly mindegy, egy követ fújnak :)
9743. jgaabor (válaszként erre: 9742. - Asparagus)
2016. dec. 6. 14:10
Szerintem önmagára gondolt, őt is említettem ebben a hsz-ban.
9742. asparagus (válaszként erre: 9741. - Regno)
2016. dec. 6. 14:08
Szóval te ismered....így legyen ötösöm a lottón :D
9741. regno (válaszként erre: 9739. - Jgaabor)
2016. dec. 6. 14:01
Ha nem ismered az illető személyt, tapasztalatait, elért eredményeit az életmódváltás területén, inkább ne traktáld a beszajkózott szövegeddel, nem vagyok vevő rá- de talán más sem... :-)
9740. regno (válaszként erre: 9736. - Asparagus)
2016. dec. 6. 13:52
Szerintem inkább te sültél fel... :-) A modern értékesítési rendszered: pénzcsalás...
9739. jgaabor (válaszként erre: 9724. - Ade2e414b4)
2016. dec. 6. 13:52

Mi írástudók mindnyájan tisztában vagyunk vele, hogy csodaszerek nem léteznek. Így a regenor sem az. Nem tudom, hogy valaki hirdette e így, tőlem biztos nem olvastál ilyet. (kb. az ellenkezőjét igen, lsd. 7845-ös hsz.-om).

Amit legjobb esetben is ígér (kb. heti 1kg fogyás, de az is meg-megszakadozva biz. időszakokra), ahogy rámutattál, bőven elérhető más módon is - bár tapasztalatom szerint sokkal több lemondás (és legyengülés, immunrendszer roncsolódás, stb.) árán. Mivel állításod szerint sosem voltál elhízva, így személyes tapasztalatod ezügyben értelemszerűen nem nagyon lehet.

Mindezzel szemben regno pl. valamiért csodát várt a regenortól és csalódott, amikor "csak" pozitív folyamatok elindulását érezte a hatásaként.

Továbbra sem ismered az érzést, amikor az addig "nehéz"-nek titulált zsíros ételek (meg az azok befogadására a terepet megteremtő regenor) hatására 1-2 hét után úgy érzed, mintha a felsőtested levegőből lenne (nem fel vagy fújódva, hanem euforikusan súlytalan vagy); olyanokat alszol, hogy azt el se tudtad képzelni korábban; naponta megdicsérnek, hogy te sminkeled magad, vagy miért nézel ki ennyivel jobban, mint korábban; stb.

Ezt megelőzően pedig konkrétan szabad szemmel láttad, ahogy a lerakódott dzsuva távozik a szervezetedből a szokásos hétköznapi output folyamatok során.

És közben folyamatosan veszíted el/adod le a túlsúlyodat.

És az addig zsíros/fűszeres étrend hatására rendre jelentkező gyomorégésnek nyoma sincs.

Valahogy a több évtizedes élettapasztalat azt súgja ilyenkor neked, hogy csak az étrend nem indítaná el ezeket a folyamatokat, az 'átverés'-ként árult lötty is benne van ebben valahogy. Mindezt a peptidek pontos definíciójának ismerete nélkül, amúgy parasztosan.

Két lehetőség van:

1. Vagy átvertek minket és a regenor csak placebo. Ha így van, nekem pont jókor jött ez az 'átverés', hálát adok érte a sorsnak. Ami biztos, hogy a regenor nélkül nem csináltam volna ezt az étrendet ilyen szigorúan, ennyi ideig. (Többek között azért sem, mert ha nem invesztálok bele látható mennyiségű pénzt, akkor tétje is kevesebb lett volna az egésznek. "Bűnözgetek néha, és akkor mi van? Az én dolgom..." - mondhattam volna akkor 'következmények nélkül'. Nem alapozódott volna meg egy olyan élettani helyzet, amit immár - szabad emberként - gyerekjátéknak érzek egy kis odafigyeléssel fenntartani.

2. Mégiscsak a mi konkrét tapasztalataink a frankók és a te rugózásod a az összetevők nevén, megmarad szellemi pótcselekvésnek.

9738. ade2e414b4 (válaszként erre: 9736. - Asparagus)
2016. dec. 6. 12:00

:)

[link]

[link]

[link]

[link]

Csak néhány regenoros oldal, ami tele van kamu előtte-utána fogyis képekkel.

Ez ám a korrekt marketing, nem megtévesztés :)

Biztos sok újat tudnál mondani a témában :D

9737. Vikinca (válaszként erre: 9733. - Pintyo577)
2016. dec. 6. 11:49
Én is így vagyok vele :( pasiknak jobban mennek a kilók,de mivel sokkal jobban érzem magam a bőrömben,így folytatom :)Ha nem is fogyok tőle hatalmas mértékben (mondjuk nekem csak 5-6kg a terv)akkor is megéri.Tökéletes az emésztésem,nagyon jól alszom,tele vagyok energiával!
9736. asparagus (válaszként erre: 9734. - Ade2e414b4)
2016. dec. 6. 11:45

Rendben, na felsültél, továbbállhatsz..

Nem mi mentünk utánad peptideket elemezni, hanem te jöttél ide és itt szemmel láthatólag senkit nem érdekel, amit írsz.

Az MLM meg egy modern értékesítési rendszer, ha tanultál marketinget, ismered.

Ha a miénk is érdekel, szívesen leülök veled egy kávé mellett és beavatlak a mi rendszerünkbe.

Szia, szép napot neked, nekem ma ennyi időm volt rád.

9735. Supernova88 (válaszként erre: 9720. - Orchidea02)
2016. dec. 6. 11:41
Muszáj leszek legalább egy kicsit beletúrni az ételbe... furcsa lenne, ha 200 ember között semmit nem ennék. Remélem nem veti majd vissza nagyon ez az egy bűnözés az eddigi sikereimet. Lesz egy másik vacsink is, de ott már szerencsére tudok zsírosat is rendelni.
9734. ade2e414b4 (válaszként erre: 9732. - Asparagus)
2016. dec. 6. 11:38

Nem, ebből az következik, hogy gondolkodom mielőtt vásárolnék :) A mai kapitalista világban ha valaki a reklámkampányok hatására vesz meg egy terméket, nagyon jó esély van rá, hogy átvágják.

Oké, nem hiszed el/ nem érted amit pl. a 9724. hozzászólásomban írtam, te dolgod...:)

Van egy rakás regenoros előtte-utána fogyis kép, amit egyértelműen más oldalakról töltöttek le. Nem tudom, te ezt hova sorolod, de nálam nagyon nem fér bele a korrekt marketing kategóriába, annál inkább a hazugság/megtévesztés/átverés kategóriába :)

Azért ezt a példát írom, mert eléggé kézzelfogható, nem kell szakértőnek lenni.

9733. pintyo577
2016. dec. 6. 11:35
Ma mérlegeltünk, a férjem, aki nem tartja be olyan szigorúan a diétát / eszik sütit, tejet, csokit / 5 kg fogyott. Ez nem is tűnik soknak 7 hét alatt, de a pocakjáról 7 cm ment le.Végűl is neki csak a pocakján van felesleg, látványos nála a változás. Nekem aki viszont nagyon szigorúan betartok mindent 3 kg ment le a 7 hét alatt.
9732. asparagus (válaszként erre: 9731. - Ade2e414b4)
2016. dec. 6. 11:23

Ok, ebből az következik, hogy te csak olyan zöldségeshez jársz, aki teljesen tisztában van a vetőmagtechnológiával, a vegyszerezéssel, műtrágyázással, a termelés teljes folyamatával és nem utolsó sorban azt is tudod, hogyan és mennyiért jut el a termény a termelőtől a vevőhöz?

Csak gratulálni tudok, ügyes vagy..

9731. ade2e414b4 (válaszként erre: 9729. - Asparagus)
2016. dec. 6. 11:15

Igen, kereskedelem és marketingből van diplomám és mellette foglalkozom táplálék- kiegészítőkkel. Éppen ebből fakad, hogy értek hozzá, tudom mit beszélek. Nem forgalmazok semmilyen terméket.

Te velem ellentétben forgalmazod a regenort, anélkül, hogy jártas lennél a táp-kieg témában és egyáltalán azt tudnád, mi van benne. Legalábbis eddigi hozzászólásaidból nem sok szaktudás jött át.

9730. rozsaszinkonti (válaszként erre: 9724. - Ade2e414b4)
2016. dec. 6. 11:13
Csodalkozom te miert nem kaptal meg Genius-dijat, hiszen annyira okos vagy! ;)
9729. asparagus (válaszként erre: 9728. - Ade2e414b4)
2016. dec. 6. 11:10

Ez talán így is lenne, ha nem te magad írtad volna, hogy mivel foglalkozol.

Sajnálom..

9728. ade2e414b4 (válaszként erre: 9727. - Asparagus)
2016. dec. 6. 11:08
Ez annyira tipikus MLM-es mentalitás :D Fel sem merül benned, hogy valaki nem érdekből írjon kritikát. Nem tűnt fel, hogy egyetlen terméket sem reklámozok, sőt éppen azt igyekszem kifejteni, hogy tök értelmetlen ilyen csodaszereket vásárolni?
9727. asparagus (válaszként erre: 9725. - Jgaabor)
2016. dec. 6. 10:45

Ugyan már..

Egy célja van, az ő kutyulékát megvenni.

Nem is nagy titok, hogy miről van szó, csak olvasni kell a sorok között.

9726. jgaabor (válaszként erre: 9725. - Jgaabor)
2016. dec. 6. 10:42
9722-re írtam válaszul

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook