Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

9845. hozee (válaszként erre: 9844. - B83d9af44e)
2016. dec. 11. 20:47
Sajnos nem is mindig sikerül tartani :/ ch igen, heti egyszer magasabb ra engedem, inkább a fehérje nincs meg, de igyekszem. Alapjárati alapanyagcsere napi kb 2600kcal, illetve bő 4000 minusz/ hét a sporttal, szóval elfogy. Persze eleinte a merevebb izmok, fáradékonyság (fejben is) megvolt, most bő 3 hét után tér vissza belém az élet :) Karácsonykor nem tolok ki magammal :) Addigra elfogy a regenor, januárban nélküle folytatom, több fehérjével, picit több ch-tal Kíváncsi vagyok, szívesen beszámolok majd, ha el nem felejtem.
2016. dec. 11. 20:20

Kedves -h- !

A 70-20-10 % os arány, amiben a 10 - 40 g CH-nak felel meg a leírás szerint, a 20 - 80g fehérjét és a 70 -280g !!!! zsír lehet, ha jól értem. Ez nem durva, hanem elképesztő. A napi bevitt energia valamivel több, mint 3000 kcal és ebből 2500 kcalt zsír fedez ??? Vajon meddig lehet ezt tartani ??? Nem túl sokáig ? Ezért lesz Karácsony környékén a lazítás ?

ÜDV: P

9843. Luis 49
2016. dec. 11. 19:27
Kedves notestvereim!Kerdeztetek,hogy mi tortent. Homokbol 16 mm epeko. Baloldali nyaki veroerszukulet,stb.Le a kalappal elotted L.T.
9842. hozee (válaszként erre: 9841. - B83d9af44e)
2016. dec. 11. 18:57
Regenorban is bőven van ch megvonás, csak nem olyan szigorú, mint az én példám, de én rossz példa vagyok :) Nekem az is fontos, hogy hozzászoktassam a szervezetemet, hogy terhelés/sport közben főképp zsírt fogyasszon energiának, ne szénhidrátot.
2016. dec. 11. 17:26
Igazán Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki kimondja - a szénhidrátok megvonása nélkül is lehet Reg-Enor mellett méregteleníteni és akár fogyni is. :)))) Fenntartható módon és nem kúra szerűen !!!
9840. jgaabor (válaszként erre: 9836. - Hozee)
2016. dec. 11. 12:20

Nekem ez volt a regenor kúrában a zseniális, hogy nem volt tulajdonképpen szénhidrátmegvonás. Minden reggel ugye a pirítós kenyér, és viszonylag emberes fehérrizs-köretek egy héten legalább egyszer, de majdnem mindennap valami tönkölyös, vagy bulgur, köles, quinoa, édesburgonya, rizstészta, ilyesmi (mindez by Frissfood).

Korábban négyszer-vagy ötször próbáltam lefogyni a "kézenfekvő" low-carb/kalóriadeficit alapon, de a szinte folyamatos éhségérzet (mint eleve kellemetlen érzés) mellett annyira energia híján voltam, hogy az irodai munkámra nem tudtam egy idő után koncentrálni, nemhogy futkorászni menjek. Aztán fel is adtam mindig úgy, ahogy volt.

A slusszpoén, hogy mivel heti 1 kiló üzembiztosan ment le rólam a regenor kúra alatt, ezért én közben nem is sportoltam még. A vége előtt 3-4 héttel kezdtem azon gondolkodni, hogy nem kéne majd visszahízni gyorsan (meg tetszett az egyre kockásabb hasam :)) és akkor kezdtem bele a mozgásba. Meg május volt, én tavasz/nyárimádóként akkor vagyok a topon, akkor könnyedén volt ihletem az ilyesmihez. Mostanra meg megszoktam már a dolgot.

9839. Kör0
2016. dec. 11. 09:18
Sziasztok Regenoros Lányok :) Intensinal tapasztalatok :) - Mivel jó pár hónapja elő dolgoztam magam a regenorral, nekem elmaradtak azok a klasszikus "görcsös-tekervényes" reggelek. Érdemes szerintem a regenor kúra közben is megcsinálni, mert olyan "csúnyaságokat" hajt ki az emberből, hogy azt nem is gondolná. Sajnos nekem meg kellett szakítanom a 4. nap, mert beesett egy olyan munka ahol toppon kellett lennem - nem igazán lett volna ildomos, ha 20-30 percenként elvonultam volna :P a mellékhelyiségbe. Ettől függetlenül 3 hónap után meg fogom ismételni, mert így szakaszosra bontva is érezhető a hatása - össz. súlycsökkenés 3,8 kg jelenleg, és még van 2 napi adagom, szóval ez még nem a végeredmény. Kicsit kellemetlen, hogy sűrűn kell járni tőle a wc-re, de a felszabadultság összehasonlíthatatlan. Paracelsus is úgy tartotta, hogy a "halál a bélben kezdődik", de leginkább a vastagbélben. Régebben is csináltam méregtelenítő kúrákat - persze a jo-jo diéták mellé - de ekkora eredménye egyiknek sem volt - sem kilóban, sem élettanilag. Leginkább csak legyengültem tőlük de rendesen. Most viszont teljesen jól érzem magam, nem vagyok leamortizálódva :) ...Dr.Kis-Gombos Piroska filozofikus gondolatát tovább vezetve :) - lélektanilag a vastagbélben raktározzuk az életünk során felhalmozott negatív emlékeket, melyektől akarva-akaratlanul, nem tudunk megszabadulni. Míg a tüdőben a szomorúság energiáit tároljuk, addig a vastagbélben az "emlék-képeket" - ez az ember "fotó-albuma" - egyén függő, ki mit, és mennyit gyömöszöl bele. :) ... Ja, és igen - a kúra ideje alatt próbáltam oxigénnel dúsított vizet inni :) Regenoros Szép Napot Nektek :) ...
9838. Kör0 (válaszként erre: 9832. - B83d9af44e)
2016. dec. 11. 08:55
Sziamia :) Gratulálok :) Továbbvezetve, a XIV. Kiegyenlítődés gondolatod, a kvintje, az V. Főpap :) bizalommal -bizonyossággal- továbbhaladni az úton, melynek értelmét csak később ismerjük fel :) (az embernek, a kvintnek és a teremtés rejtett értelmének a száma az V. Test-Lélek-Szellem) Regenoros Szép Napokat Neked :)
9837. Kör0 (válaszként erre: 9801. - Rognu)
2016. dec. 11. 08:46
Ügyes vagy:) Szívesen:) Neked is Regenoros Szép Napokat :)
9836. hozee (válaszként erre: 9834. - Jgaabor)
2016. dec. 10. 21:20
Komoly! Azért is kérdeztem, hogy motivációt gyűjtsek, illetve legyen a többieknek is! Én most kezdek éledni a szénhidrátmegvonás miatti teljesítménycsökkenésből,és igyekszem a futás mellé az erősítést is bevenni a programba.
9835. b83d9af44e (válaszként erre: 9833. - Hozee)
2016. dec. 10. 15:38
Köszönöm !!!!
9834. jgaabor (válaszként erre: 9830. - Hozee)
2016. dec. 10. 12:04

Én otthon kondizok, de viszonylag tudatosan: Kikísérletezett A-B-C edzésterv, 2 pihenőnapnál nem több egymás után (inkább lehetőleg csak 1 pihinap 2 edzés között). Egyszerre 2 izomcsoport (+ a has minden alkalommal). Egy kondiedzés 70-90 perc, attól függően, hogy mennyire kell sietnem.

Pihenőnapokon gyakran futás (40-50 perc egyszerre). Hétvégén előfordul néha hogy ugyanaznap mindkét féle edzés.

Élvezem, közben TV-t nézek, zenét hallgatok (futás esetében csak az utóbbi, nyilván :))

Ugyanúgy rá lehet szokni, mint bármilyen káros, vagy rossz dologra.

9833. hozee (válaszként erre: 9832. - B83d9af44e)
2016. dec. 10. 08:05
Jól hangzik, gratulálok! :)
2016. dec. 9. 21:24

Kedves Mindenki !

1 hónapja ( November 3 ) határoztam el, hogy a Karácsonyra hangolódva teljes testi, érzelmi és mentális " tisztításba " kezdek. A negatív vércsoportú vagyok.

Megvettem a Reg Enor-t és az Intestunal Cleansing Programot, az epesav termelés fokozására és a bélfal tisztítására. Semmiféle mellékhatást nem éreztem a szedésük során.

Beállítottam egy általam tartható, harmonikus étrendet. Napi 5xi rendszeres étkezés, osztott 150 g szénhidrát, ennek 2/3-a lassan felszívódó, 1200-1300 kcal. Alkoholt ritkán fogyasztok, nem szeretem az erjesztett és ecetes ételeket, kerülöm a búzalisztet és nád/répa cukrot, megszerettem a kókuszlisztet. A tejtermékek közül csak a sajtokat választom, imádom a gyümölcsöket, a gesztenyét, és a finom csokit, ( ebből csak nagyon keveset ), cukor és liszt mentes sütiket sütök. A húsok közül többnyire a csirke és a pulyka, valamint a hal jön be, tonna számra eszem a zöldségeket mindenféle formában, fehér rizst és krumplit korlátozottan. A zsiradékok közül a hidegen sajtolt olajokhoz vagyok szokva. Rengeteg fűszerem van. A disznó-kacsa-liba zsír kanállal való fogyasztására nem tudtam rávenni magamat. Füstölt szalonnát használok bizonyos ételek főzéséhez, megeszem a tepertőt is krém formájában, ízesítve. A bolti felvágottak helyett magam készítek pástétomokat.

Emellett naponta 20 percet tornázom.

Lehetőségem nyílt infraszauna használatára heti 4-5 alkalommal, 45 perc, 55-58 fok C. ( akár 5-600 kcal mínuszt is jelenthet ), közben a nagy nyugalomban lehet olvasni.

Pár évvel ezelőtt beruháztam egy komolyabb vízszűrőre, igyekszem eleget inni, hozzászoktam a tisztított víz ízéhez.

Az elrejtett gondolataim és a hozzájuk kapcsolódó érzelmek harmonizálása érdekében vezetett meditációkat kerestem esténként a net-en.

Amit elértem - 6 kg mínusz, haskörfogat 5 cm mínusz Jó a közérzetem, jó a hangulatom. Nem vagyok éhes !! Pihentető az alvás. Helytállok a munkámban.

Méregtelenítő folyamat, a kiválasztás fokozása minden szinten és nem vad, szélsőséges fogyókúra amit csinálok. Nem kell felfüggesztenem, majd újra kezdeni az ünnepek után.

Úgy gondolom, a legfontosabb a MÉRTÉKLETESSÉG !! 14. nagyarkánum - az élet fluiduma az ezüstből az arany edénybe kerül.

Szép Estét!

9831. ade2e414b4 (válaszként erre: 9830. - Hozee)
2016. dec. 9. 20:16

Aha, a futás szerintem a legjobb dolog amit tehetsz, a diéta mellett, ha fogyni szeretnél.

Nekem egyszer volt csak olyan szakasz életem során, amikor fogyni akartam pár kilót, és emiatt futni jártam. Kellett 3-4 hét mire reagált rá a szervezetem, utána ment "magától" a dolog. Mondjuk én a diétával nem variáltam sokat, alapból majdnem mindig 150g fehérje körül eszem/nap, akkor is így volt, csak simán csökkentettem a szénhidráton.

9830. hozee (válaszként erre: 9829. - Ade2e414b4)
2016. dec. 9. 19:58

Igen, Karácsonykor nem erőlködöm, egy kicsit próbálok majd a mennyiségre figyelni, de semmi sanyargatás. :) Utána szerintem 1 hét/2 erős edzés (én futok) elég a ketózishoz. Használok tesztcsíkot, majd lesem. 5 hét csak azért, mert február elején szülinap. Ja, meg a 70%-ot talán 60ra viszem, fehérjét meg feljebb. Most 3 hét/-4.5kg az állás, ebből 2 ugyis visszajön karikor.

Többieket kérdezem, ki hogy áll a sporttal, mert kevés szó esik róla, holott szerintem a többség fogyi miatt regenorozik.

9829. ade2e414b4 (válaszként erre: 9828. - Hozee)
2016. dec. 9. 19:19

Hali!

Azon elmélkedem, ha Karácsonykor úgysem tudod tartani ezt a fajta étrendet, lehet felesleges addig csinálni. Mert ugye azzal, hogy átállsz a ch alapú étrendre, leáll a folyamat. Januárban ha újrakezded, megint kell kb. 3 hét mire eléred a ketózist. Igaz arra meg jó lehet ez az időszak, hogy kikísérletezed az étrended. Szerintem kicsit macerás ez a diéta, tényleg nagyon ügyelni kell az alacsony ch bevitelre, de van akinek bejön :) Kitartást hozzá!

9828. hozee (válaszként erre: 9824. - Ade2e414b4)
2016. dec. 9. 17:36
Régota olvasok itt, és jól szórakozom. Nyomom a regenort, de inkább csak motivációnak, és bűntudatnak vettem (ha már fizettem, ne szegjem meg a tervet). Mellette ketogénba hajlo étkezés megy 70/20/10 aránnyal. Ez napi kb 40gr ch. Mellette sport. Karácsonyig csinálom (5hét), aztán zaba, majd Januártól rendes keto regenor nélkül, ujabb 5hét. Eredményről szívesen beszámolok, ha emlékeztettek :) üdv - h-
9827. Sweet Harmony (válaszként erre: 9826. - Szmiku)
2016. dec. 9. 17:33

Szia!:)

Nem egy nagy valami...1kg liszt,só ízlés szerint /egy fél marékkal szoktam bele tenni megnyalod a lisztet ha érzik a só jó/ őrölt bors,25dkg darált tepertő,25dkg fagyos zsír,2 tojás,5dkg élesztő kis vízben megfuttatva.A tetejét lekenni egy tojás+1sárgája.

Ez omlós,ezt szereti a család,egyébként nem szoktam mérni 2kilóhoz teszek egy jó marék zsírt marék tepertőt,mikor elmorzsázom majdcsak összeáll a tészta,ez nem szikkad ki, napok múlva is jó enni.

9826. Szmiku (válaszként erre: 9825. - Sweet Harmony)
2016. dec. 9. 12:17
Szioka!Ha szépen megkérlek mwgosztanad a tepertős pogácsa receptedet?Előre is köszönöm 😊
9825. Sweet Harmony (válaszként erre: 9817. - Kör0)
2016. dec. 9. 11:50

Szia!:)Majd várom a tapasztalatod a krémről,sok jót hallottam róla.

Pergelt káposzta:mi szalonnát piritunk alá majd hagymát félkarikára vágni megfonnyasztani és a jól kimosott káposztát rádobni,lefedni párolni a zsírban.Kis só ,bors ízesíteni.Jó kis kaja csak nem kell túl zsírosra csinálni.

Délután meg kocsonyát főzök,így holnapra meg az ellátmány!:)Meg mindjárt begyúrom a tepertőspogácsát.

Legyen szép a napotok!Jó egészséges időnk van megint!:)

9824. ade2e414b4 (válaszként erre: 9823. - Sweet Harmony)
2016. dec. 8. 22:04

Igen, a ketogén diéta létező dolog, nem feltétlen egészséges játék a szervezetünkkel, de ha csak a súlycsökkentés a cél, hatásos.

[link]

Persze itt sem arról van szó, hogy bármennyi zsírt lehet falni és közben fogyni (mint ahogy a regenor sugallja), hanem az össz. kalóriabevitel aránya billen át kb. úgy, hogy 75% zsír, 20% fehérje, 5% ch.

És ezzel megint ott lyukadtunk ki, hogy semmi szükség nincs a regenor italra, étrend + edzés a siker titka.

9823. Sweet Harmony (válaszként erre: 6311. - Spagoca2009)
2016. dec. 8. 21:38
Ezt érdemes elolvasni aki még nem tudná a diéta hatásmechanizmusa.
9822. Sweet Harmony (válaszként erre: 9820. - Luis 49)
2016. dec. 8. 21:25

Hát....rákerestem a térképen...nem egy kisebbségkörnyéki putrinak néz ki éppenséggel,nem is a rózsadomb,de nem látok oly nagy kivetnivalót a házon,kicsit fel lehetne tuningolni.

Azonkívül ,hogy a nagy gusztustalanságban megálltál, be is mentél?

Mi történt?

9821. Szmiku
2016. dec. 8. 21:03
Mi történt Luis49?
9820. Luis 49
2016. dec. 8. 19:43
Elnezest kerek a foldrajzi tevedesert. Nem Budafok , Budaors, egyszer a nyaron megalltam egy gusztustalan utcasarkon epult gusztustalan emeletes kockahaz elott.
9819. Luis 49
2016. dec. 8. 19:31
Utoljara a 103-as oldalon jelentkeztem be(6737,6729).A 6 honapbol 11 honap lett.Nem sok jot tudok mondani errol a kurarol,viszont sok negativ tapasztalatot szereztem(labor,ECO,Dopler,szakorvos,stb.).A magyar BTK megadja a lehetoseget, hogy torvenyes uton, a magam es sok szempontbol atvert embertarsam erdekeben ervenyt szerezzek jogainkhoz. Amikor a budafoki es a bajai sarlatan fokuszba kerul, egy jol megfizetett BP-i ugyvedi iroda alapos munkat fog vegezni.
9818. Kör0 (válaszként erre: 9816. - Sweet Harmony)
2016. dec. 8. 18:36
Laikoltam :) Egyetértek - egyébként nem kell Szigfridnél bejelentkezni - csak oda kell menni :) nem fog időpontot adni, csak azt kéri, hogy legyen ott aki igazán ott akar lenni - ennyi - de akkor aztán ott kell lenni :) Csodás Estét Neked :)
9817. Kör0 (válaszként erre: 9804. - Sweet Harmony)
2016. dec. 8. 18:30
Sziamia :) Mi az a "pergelt" káposzta ?? Ezt a kifejezést még nem hallottam :) ...Ha, jól emlékszem még Asparágus írta, hogy savanyú káposztát azt lehet csak főzni amit Te raksz el :P - citromsavval és sóval ha jól emlékszem :) Végül is, az egyik felét teljesítetted, mert Te raktad el a káposztát, ill. tapostad :) ...Egyébként vettem Szigfridnél arckrémet - tesztelem 2 napja - naaaaaaoooon jó :) CSODAKRÉM :) - remélem értitek a célzást :P - ha a regenorozástól nem lett volna eddig megközelítve részemről a "babapopsi-bőr" akkor most ezzel a krémmel.... hajajaj :) Ha valakinek van lehetősége eljutni hozzá, tényleg ne hagyja ki ezt az arckrémet :) Regenoros Szép Napokat :)
2016. dec. 8. 18:06

Volna egy tiszteletteljes gondolatom!

Szabó Szigfrid reflexológus Budaörsi illetőségű további elérhetőségei megtalálhatóak az interneten tel.sz. pontos cím ,légy kedves bejelentkezni és személyesen elő lehet adni a feltalálónak,hogy s.zart kotyvasztott.Nem fórumra kell járni,kommentelgetni hanem tökösnek kell lenni és közvetlen kontaktust teremteni az Úriemberrel.Ott lehet legénykedni...nem itt kell osztani a nemlétező észt,lovagolni a fórumozók kommentjein!

Na...áldás,békesség!

Majd várunk szeretettel a személyes találkozód utáni élménybeszámolóval!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook