Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
"Ami még szóra méltó MAGYAR ember találmánya es ezt Világszerte elismerik😊"
Ugyan már:)
A Regenort kis hazánkon kívül sehol nem ismerik. A mítosz része, hogy valami világraszóló fantasztikus dologról van szó :D
Jézusom... nem unjátok még!?
Ejj...ha ezt az időt értelmesebb dologra fordítanátok.
Ok, így viselkedünk mi, tudatlan, lehúzott vásárlók. (Megvesszük azt, amivel a marketing megtévesztett minket.)
Hogy viselkedik szerinted a tudatos, akinek pl. nem sikerült a kívánt testúlyt elérni kalóriadeficites módszerrel? Merthogy van ilyen, remélem ezt nem tőlem tudod meg.
Oszd meg velünk, kérlek, hogy mi éri meg jobban, mint a regenor. Illetve mi éri meg egyáltalán, merthogy a regenor nem éri meg az árát, mint most már tudjuk.
És akkor körbeértünk :)
- Mi segíti az epesav termelést Szigfrid úr szerint > a tejfehérjében lévő aminosavak.
Ezért veszi a kedves vásárló a regenor-ital: mert vannak benne aminosavak, amik majd serkenthetik az epesav termelést.
Így kezdtem az első hozzászólásomban.
Hatalmas lehúzás. 38 500 Ft-ért eladni egy tejfehérje oldatot, a vásárlók tudatlanságára építve.
Jogszabályok:
"(2) Az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a terméknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni."
"8. § (1)4 A termékben lévő tápanyagok, illetve táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagok mennyiségét a termék jelölésén számszerűen kell feltüntetni."
>>> azt hiszem, ez eléggé határeset a regenornál:) Szerintem abban megegyezhetünk, hogy minimum megtévesztő az a fajta marketing, amit folytatnak.
Szinte biztos, hogy nincs benne mágikus szer.
A mágikus szer bennünk van, illetve termelődik: úgy hívják, hogy epesav.
Ennek a minél nagyobb mennyiségben történő termelődését, majd a szervezeten belüli megfelelő helyre juttatását végzi az étrend és a regenor.
Ez a kúra alapötlete és működési elve. Ettől zseniális és látványosan működőképes, hogy nem egy külső anyagtól várja a segítséget.
Figyelj...:)
Én már nem ismétlem többször Szigfrid úr szavait.
Tejfehérje kivonatnál teljesen mindegy, hogy tabletta, kapszula vagy oldat formájában árulják, nem változtat a hatásán.
Oldat = iható, nem neked kell otthon bekeverni a port, vagy bevenni a tablettát.
Ha hiszed, hogy van benne valami mágikus szer amit az összetevők közt nem tüntetnek fel, szíved joga.
Egy regisztráció után BÁRKINEK 5500 Ft.
Feltételezhető, hogy az egészről ilyen alapossággal tájékozódtál. Ezzel se lenne baj, ha csak a magad számára vontad volna le a tanulságot.
És az még csak véletlenül se lehet, hogy a környezet, amiben az oldat úszkál, segíti a folyamatot?
Meg a tény, hogy a napi ajánlott mennyiség ezen keverék alapján van kikísérletezve/megadva?
El lehet kezdeni másféle fehérjeoldatokkal, meg azoknak az optimális napi mennyiségével kísérlezni, miért ne lehetne. Te pláne megtehetnéd, rajtad kívül szerintem kevés embernek lenne hozzá kedve, ideje.
Másképp fogalmazva: nemcsak nekem, hanem sokaknak megéri azt a NEM 56 000, hanem 38 500 Ft-ot.
Köszönöm az engedélyt, mindnyájunk nevében! :)
Elnézést de ez nem Regenoros fórum?
Mást se látok csak piszkalodast?! Elvileg itt mindenki a saját tapasztalatát osztva meg!
"Nem lehet, hogy azért, mert a regenor nem fehérjepor? Hogy a fehérjekivonat csak egy ALKOTÓ-ja a regenor-nak?"
Írtam már... Szigfrid úr világosan elmondja, a regenor hatásmechanismusa kizárólag a benne lévő , tejfehérjéből származó aminosavaknak köszönhető. Erre vezeti vissza az ital összes pozitív pozitív hatását. Ezt enm én találtam ki.
Ha nem hiszed, hallgasd meg:)
Nem akarom ismételgetni magam. Leírtam mi az a tejfehérje kivonat, mik a fehérjék, mik a peptidek, mik az aminosavak. Azért fehérje oldat, mert nem por formájában veszed meg, hanem folyadékként, ízesített vízben oldva.
Mellette van minimális mennyiségű, pár mg c-vitamin és polifenol.
Ha szerinted megéri 56 000 Ft-ért venni, tégy úgy :)
Ez aranyos. Először a c-vitamin, meg annak az ára volt a fő mumus. Regno még meg is nyugtatta magát, hogy legalább az van benne, neki már azért is megéri. (Ezzel történetesen nem értek egyet, tény, hogy c-vitaminhoz jóval olcsóbban is hozzá lehet jutni.)
Rámutattam, hogy más is van benne a c-vitaminon kívül, kiderült, hogy a fehérjekivonatokhoz még vonzódsz is, erre most számon kéred, hogy miért nem annyiba kerül a regenor, mint a fehérjepor.
Nem lehet, hogy azért, mert a regenor nem fehérjepor? Hogy a fehérjekivonat csak egy ALKOTÓ-ja a regenor-nak?
Ha erre hoznám plusz információnak, hogy vannak a regenor-ban különböző olajok is, akkor azoknak is kikeresnéd a nagykeresekedelmi árát és jeleznéd, hogy azok is olcsóbbak töményen, mint a regenor. Valószínűleg szükségszerűen nem érted a lényeges összefüggést (ti., hogy a regenor egy komplex készítmény, amelyet kitalált és kísérletezéssel folyamatosan fejlesztett, tökéletesített egy feltaláló), mivel az előző hozzászólásom lényegi részét is nagyvonalúan tárgytalannak minősítetted.
Az a lényegi rész másképp megfogalmazva pedig kb. ez volt: egy piacgazdaságban – nagyon helyesen – mindent annyiért adnak el, amennyiért még éppen el lehet. Nem csak azért, mert a keletkezett profitból a feltaláló el tud menni megérdemelt nyaralását tölteni a bahamákra (azért is!), hanem azért mert ugyanabból a profitból finanszírozzák majd az esetleges, előre nem látható események (válságok, disztribúciós problémák, reklamációs ügyek, stb.) extra költségeit. Vagyis a termék hosszú távú fennmaradását is – többek között – ezzel az árazási logikával biztosítják.
Ami számít korrektség oldalról: mi volt az ajánlat (ár, illetve cserébe kapható előnyök) és abból mi valósult meg az esetek összességében. Az internet korában pedig egy inkorrekt ajánlatnak hamar híre megy, akkor meg úgyis mindegy, mennyiért adják a terméket, mert hamar megbukik. A regenor nem nagyon akaródzik megbukni (és ez az, ami láthatólag fáj neked…)
(Ha már itt tartunk, te valamiért mondogatod az 56 000 Ft-os összköltséget, amiről nem tudom, hogy hogy jött ki, ezzel szemben a tények azok, hogy egy 5 500 Ft-os regenor üveg 17 napi adagot jelent, vagyis a 4 hónapos kúra regenor adagjának összköltsége 38 500 Ft = napi 323 és fél forint. Ez nagyjából egy csoki ára vmelyik büféből, amire nem lesz szükséged a kúra alatt – ha van eszed, utána se. :))
Megmondom neked őszintén, összesen egy regenor esten voltam, tehát átfogó képet nem tudok neked adni, de volt ott mindenféle ember a (férfi) harcművésztől kezdve a kisgyerekekig. Voltak túlsúlyos középkorúak is mindkét nemből, természetesen. Egyébként logikusan belegondolva, érdeklődők (=kúra elkezdését fontolgatók) vannak egy ilyen fórumon. Akik sikeresen végigcsinálták inkább ismerkedni, strandra, meg egyéb ilyen helyekre járnak szerintem. :)
Nyugodj meg, hogy akik fogyasztják a (fehérjekivonatot is tartalmazó…) regenor-t és tartják a hozzá tartozó étrendet, nagyon pontosan érzik, hogy milyen élettani hatásai vannak mindezeknek együtt a szervezetükre. Azért veszik meg aztán a következő üveggel.
"Nem az alkotókra értettem, késztermékre:)
Lehet venni tejfehérje port. 1 000 Ft körül van a regenorban lévő mennyiség. "
>>> a regenorban lévő mennyiség alatt a 4 hónapos kúrára vonatkozó mennyiséget értem, nem 1 üvegét.
Jóétvágyat!
Én csirkemell + rizibizit fogok falni, nem szeretem a kocsonyát :D
"Hogy az alkotók külön mennyibe kerülnek a végtermék árához képest, az nem átverés. "
Nem az alkotókra értettem, késztermékre:)
Lehet venni tejfehérje port. 1 000 Ft körül van a regenorban lévő mennyiség.
Innentől az irományod további része amit ebből vezetsz le, tárgytalan.
"Neked egyébként az az érzésed, hogy a "pofátlan extraprofit" (:-)) ellenére túl sokan isszák kontrollálatlanul a regenor-t ahelyett, hogy okosan csinálnák önmagában csak az étrendi megszorítást? "
Nem...Ezt már nagyon sokszor leírtam. Az az érzésem, hogy túlsúllyal rendelkező, középkorú- hölgyek a fő célközönség. Az ő hiszékenységükön, laikusságukon alapszik a regenor népszerűsége. Fogalmuk sincs arról, hogy a tejfehérje oldatnak milyen élettani hatásai vannak szervezetre. Hívőként tekints rájuk, elhiszik, hogy jó, elhiszek, hogy korrekt üzlet és sokan közülük maguk is forgalmazzák az MLM-ben.
Nézd meg a regenor fogyasztókat egy gyűlésen.
Mennyi fitt,egészséges, sportos alkalatú személyt látsz?:)
Hogy az alkotók külön mennyibe kerülnek a végtermék árához képest, az nem átverés.
Tudod mennyibe kerül egy negyedmillió forintos iPhone legyártása? Tudod hogy a 3 millió forintos professzionális fényképezőgép-váz előállítási költsége kb. 20-30%-kal több, mint azé a kommersz alapmodellé, amit 100ezer Ft-ért akcióznak a MediaMarkt-ban?
Így működik a gazdaság. Fura, hogy marketinges végzettséged van és tőlem hallasz erről.
De ugyanerről szólt asparagus vicce: 100 Ft a kapalácsütés és 4900 Ft, hogy tudtam hova kell ütni.
Te így azt mondod, hogy "emberek át vagytok verve! végezzetek el egy vegyipari technikumot, aztán egy dietetikus OKJ-s tanfolyamot, aztán sokkal olcsóbban összekutyulhatjátok magatoknak a regenor-t" arra a 4 hónapos nyamvadt kúrára. Tegyük fel, hogy sikerül ugyanazt a löttyöt elkészíteni...nem ér annyit az egész. Társadalomban élünk, munkamegosztás van.
A Cola-t se cukrozott szénsavas, fekete vízként árulják, a hamburgert se úgy, hogy ledarált szarvasmarha izomszövet+gluténmassza+ízfokozós szószok.
Termékelőnyt, benefit-et reklámoznak márkaneveken keresztül. Azért így, mert ez érdekli a fogyasztókat, így értik meg.
Szerintem téged vertek át jól abban a marketinges iskolában, ha mindezt nem mondták el.
A regenor-t szervezet tisztítószerként reklámozzák, mert megfelelő étrenddel együtt tisztítja a szervezetet. Hogy egyébként tejfehérje oldat (is) van benne, az fel van rajta tüntetve, akit érdekel, elolvassa.
Regenor 'átverésileg' egyébként az a kérdés, hogy elmondják e előre, hogy mennyibe kerül a kúra 1 hónapon át (igen), hány hónapig kell majd csinálni (igen) és végül milyen eredményben reménykedhetsz a kúra után (igen).
Te nem tudod, hogy működik e az étrend a regenor nélkül. Kb. kivétel nélkül mindenkiben felmerül a kérdés (akiben nem, annak mindegy... :)) és aki kíváncsi, kipróbálja.
Pár említett példa (együtt diétázó pár, ahol a férfi nem issza a löttyöt és még hízik is az étrendtől, pedig regenor ivás és megfelelő zsírbevitel mellett a férfiak általában hajlamosabbakk fogyni a nőknél még bűnözgetés esetén is; hibás palack regenor, ami megállítja a folyamatot, aztán a termék cseréje után újrainduló sikeres kúra) azt sugallja, hogy valóban rásegít a folyamatra a regenor.
Neked egyébként az az érzésed, hogy a "pofátlan extraprofit" (:-)) ellenére túl sokan isszák kontrollálatlanul a regenor-t ahelyett, hogy okosan csinálnák önmagában csak az étrendi megszorítást?
Ennél ezért szerintem pont hogy spórolósabbak, meg kiskapu-keresősebbek a magyarok. Én valahogy ettől nem féltem a honfitársainkat.
De hogy te önzetlenül, mindenféle anyagi érdek nélkül is ilyen aggódó vagy, azért az szép, valljuk be. :)
Remek estét! Mit vacsorázol? Én azt hiszem kocsonyát. Nyammm...
Szia, a 8840-es hsz-ban írtam róla részletesebben.
Azóta még enyhült a dolog: ma már csak a reggelim regenoros (kivéve pl. szállodában, évente párszor).
+ Igyekszem hét közben kontrollálni a kalóriabevitelt, meg a finomított szénhidrátokat minimalizálni a reggeli szelet pirítósra.
Hétvégén, ha esetleg buli van, akkor belesz@rás. :) De kenyeret akkor se nagyon eszem, édességet se feltétlenül dupla adagot.
És sport (futás, kondi) hetente 3-4-szer.
Valahogy így. De szerintem mindenkinek magának kell kikísérletezni a dolgot. Szemben a fogyási fázissal, ha súlymegtartás a cél, szerintem kifejezetten érdemes naponta ráállni a mérlegre, akkor nem érhet nagy meglepetés.
Attól függ, mit értünk átverés alatt.
Ha azt, hogy 56 000 Ft vetted a regenorban lévő tejfehérjét, aminek a reális ára valahol 500 - 1500 Ft között van, akkor igen. Főleg mert az egész abból fakad, hogy nem tejfehérjeként reklámozzák, hanem valami nagyszerű szervezet- tisztító szerként. Így nem is tejfehérjeként tekint rá a vásárló/ megtévesztő a marketing. Csak a címkén van rajta, hogy tejfehérje oldat.
Ha a hatását nézzük, akkor meg attól függ, hogy működik-e nélküle is a diéta, vagy sem. Ezt én nem tudom.
Valamit nagyon félreértesz: itt nem én vagyok szkeptikus, hanem te. :)
Minden láncolati ok-okozatot és megfejtést elhiszek neked, csak azt nem, hogy a regenor átverés - ugyanis annak az ellenkezőjét tapasztaltam személyesen.
De akkor végülis odáig eljutottál, hogy az étrend, tejfehérjével "megfűszerezve" alkalmas arra, hogy az ígért hatást nyújtsa?
"Tudtad, hogy az AC/DC zenéje semmiben nem különbözik a klasszikus country-tól? Merthogy abból származik. :D"
Áhá, értelek már. Szkeptikusságod abból fakad, hogy nem vagy jártas a témában, nem hiszed el nekem, hogy a regenorban és a tehéntejben ugyanazok az aminosavak vannak.
Megpróbálom elmagyarázni (bár nem tudom, tényleg érdekel-e, vagy kötekedsz)
- Minden egyes fehérje aminosavakból épül fel.
Még pontosabban aminosav láncokból, amik úgy kapcsolódnak egymáshoz, mint. pl egy füzéren a gyöngyök.
- ha látsz egy terméket, aminek a címkéjéből kiderül, hogy van fehérjetartalma, biztos lehetsz benne, hogy tele van egymáshoz kapcsolódó aminosavakkal.
- A fehérjék aminosav profilja eltérő lehet aszerint, hogy milyen forrásból származik.
Különböző aminosavak építik fel a tejfehérjét (kazeint és tejsavót), a borsófehérjét, a szójafehérjét, a rizsfehérjét stb.
- viszont ha egy terméken az van, hogy tejfehérje oldalt, biztos lehetsz benne, hogy a benne lévő aminosavak ugyanazok, mint tejfehérjében lévők. Abból nyerik ki, ezért is van laktóz (tejcukor) tartalma a regenornak.
Az aminosavak ugyanolyan hatással lesznek a szervezetünkre, mintha tejből fogyasztanánk őket. Mindegy, hogy épp regenor palackba vannak csomagolva.
Ahogy olvastam, vannak itt páran akik járnak regenoros gyűlésekre. Ha valakit tényleg érdekel, mi az a regenor, kérdezze meg Szigfrid urat, hogy a benne lévő aminosavak miben különböznek a tejben lévő aminosavaktól, ha a válasz az lesz, hogy semmiben... Az rossz hír :)
Kérdésedre a válasz:
Általánosságban foglalkozom táplálékkiegészítőkkel, nem márkával. Nem forgalmazom egyiket se, viszont elég jó rálátásom van, hogy ár/érték arányban melyik az, ami hatalmas lehúzás.
"Mégis mit gondolsz, kik fizetnek nekem a véleményemért?" - pl. akiknek a termékeivel foglalkozol? :)
Nem számít érthetetlen jelenségnek, csak ütköztetjük a mi véleményünkkel - amit a saját tapasztalatainkra alapozunk.
'Tök jó' lenne, ha nem hatott volna úgy a kúra, ahogy ígérik, de cserébe kaptam volna egy rakás igazi, objektív, tudományos bizonyítékot, amikről még te is elismernéd, hogy hitelesek. Hidd el, hogy valójában még jobb így. A te kínos kétkedéseddel együtt. :)
Tudtad, hogy az AC/DC zenéje semmiben nem különbözik a klasszikus country-tól? Merthogy abból származik. :D
Jaj ne, már te is?:)
Értelmetlen szeméyleskedés amit írsz, de azért felelek neked...: Mégis mit gondolsz, kik fizetnek nekem a véleményemért? :D
Sokszor leírtam már, semmilyen terméket nem forgalmazok.
Az itteni regenor MLM-esekkel szemben engem semmilyen érdek nem köt ahhoz, hogy kifejtsem a véleményem amit a szaktudásomra alapozok. Látom ez itt teljesen értehtetlen jelenségnek számít :D
Kíváncsi voltam, hogy milyen érvek / bizonyítékok szólnak a regenor-ital csodálatos hatása mellett, de ehelyett az derült ki, hogy a terméket reklámozó egyéneknek sincs fogalmuk a tápkiegekről, így nem csoda, hogy a tőlük vásárló fogyasztóknak sincs. (Ez nem sértés akar lenni)
Tényleg tök jó reklám... olyan csodaszert forgalmazni 56 000 Ft-ért, aminek a hatásmechanizmusa semmivel nem különbözik a tehéntejből származó tejfehérjéjétől (mivel abből származik) bámulatos reklámfogás :D
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása