Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

4745. iker55 (válaszként erre: 4742. - Jógini1)
2015. febr. 7. 17:01

Jógini1!

Félre értetted,ma kezdtem a 6. hetet, ez a 2. üveg, talán még 1 hétig elég, és azt írtam, hogy meg rendeltem a 3. üveggel is.

4744. Gabesz11
2015. febr. 7. 15:44
Chelly köszönjük az infókat! Ha bármit megtudsz légyszi ne tartsd magadban, tedd közzé, hogy mi is okolhassunk belőle. A receptkönyv és a mágnes engem is érdekelne...
4743. chelly (válaszként erre: 4739. - Iker55)
2015. febr. 7. 14:19
Nagyon jó az a 2,5 kg hidd el!! Van akinél a 3.honap után áll helyre annyira az egész,hogy beindul a fogyás. Nekem is a 3. Hetem es csak -1kg de nem keseredtem el mert a lényeg a méregtelenités és idővel menni fognak a kilok is a narancsbőr is... legalabb 4 honapot végig kell csinálni akkor is ha fogyni szeretnél a fél év meg még jobb. Jók ezek a regenoros klubbok is amiket most alakitanak ki mert ott is elmondjak hogy van aki már végig csinálta 2x is és mindig más ütembe ment a fogyás. A lényeg hogy magadnak bizonyitod micsoda kitartásod van. Nem tudom,hogy állsz a sporttal nem olvastam most vissza de én pl ma is melo elött egy jo kis futással edzéssel kezdtem sokat segithet az is a fogyasban is hogy beinduljon es a kedved is még jobb lesz tőle. Még esetleg figyeld meg mennyi rostot viszel be és folyadékot. Lehet már irtad lentebb de annyian vagyunk hogy nem tudom követni. :)
4742. jógini1 (válaszként erre: 4739. - Iker55)
2015. febr. 7. 14:17

Kedves Iker55!

Nincs nálad valami gond az adagolással?

Nem jön ki a matek: egy üveg 17 napig elég, 6 hét az 42 nap, hogy kezdheted most a 2. üveget?

4741. Katalin02 (válaszként erre: 4739. - Iker55)
2015. febr. 7. 13:28

Kedves iker55

Van akinél később indul be a fogyás ......ha túl sok a felhalmozódott méreganyag akkor csak 2-3 hónap után indul be a fogyás de akkor látványosan. vagy ha pajzsmirigy problémád van. Kitartást!a 2,5 kiló is valami :)

4740. uzsi58 (válaszként erre: 4736. - Chelly)
2015. febr. 7. 13:01

Chelly Kedves!

"a kávéhoz ihattok complettát mert annyira műanyag az egész,hogy semmi nincs benne :)"

A zIsten á'gyon meg ezért az infóért! Ez, nagyon jó hír. A méregdrága rizstejet csak a kv miatt vettem, de ugye abból épp csak pár cl -t használtam, 5 nap után önthettem a maradék 6-7 dl-t a lefolyóba.

Rizstészta nagyon ok, én is bátran ajánlom.

4739. iker55 (válaszként erre: 4736. - Chelly)
2015. febr. 7. 12:56
Szia Chelly! Na én ezeket mind be tartom, sőt a kávét is kopaszon, édesítővel iszom.Ma már kezdem a 6 hetet, a 2. üveget, és 2,5kg-ot fogytam.Nem értem.Na mindegy, már meg rendeltem a 3. üveggel, csinálom tovább, ha az alatt sem indul be akkor fel adom.
4738. chelly
2015. febr. 7. 12:16

Következő Reg-enor klub 10-n kedden a LURDY HÁZBAN lesz megtartva este 6 órától ahova este 7 órára érkezik Szabó Szigfrid is előadást tartani és válaszolni sok sok kérdésre amik felmerülnek.

Aki teheti jöjjön el hallgassa meg és legyünk csinosak és egészségesek nyárra.

4737. chelly
2015. febr. 7. 12:13

Én az a fajta vagyok aki bár sok edzés mellett de simán bevert egy tábla óriás milkát kb 2mp alatt.

Ma három hete,hogy használom a terméket és 100% ban tartom az étrendet semmit nem bűnöztem mert egyszerűen nem is kivánom nem gondolok rá minden étkezés után,hogy legalább egy túrórudit beverjek.

Persze nem vagyunk egyformák,de gondoljatok a lassan bekövetkező nyárra amikor igencsak lekell dobni a ruházatot irány a vizpart fürdőruciban stb....

Valószinűleg lesz gyártva hűtőmágnes a szabad és tiltott dolgokról ha valaki nem jut hozzá akár csinálhat magának is és ki teheti a konyhába a kis listát.

4736. chelly
2015. febr. 7. 12:10

Sziasztok! Tegnap voltam a reg-enoros klubban a kávéhoz ihattok complettát mert annyira műanyag az egész,hogy semmi nincs benne :) szvl akinek nehezen megy a kávé tej nélkül most ime egy alternativa.

A gyümölcsök közül a fehér grap a kiwi a gránátalma és a citrom. A citrom mehet mindennap de a többi gyümölcs csak ritkán heti egy két alkalommal max.

Rizstészta mehet probáljátok ki aki még nem tette szerintem nagyon finom.

Kenyeret ugyebár csak piritva és semmiféle képpen ne tartalmazzanak olajos magvakat.

Készült egy új receptkönyv aki a bioxomtól vásárol az kapni fogja emailen keresztül.

Állati eredetű tejtermékek ugyebár mindenki tudja,hogy tilos de a növényi vagy mag tejek nagyon kis mennyiségben mehetnek azoknak akik fogyás céljából használják ha valaki gyógyulni szeretne akkor ezt is inkább hagyja el.

4735. Ancsi2582
2015. febr. 7. 08:55
Szabó Szigfrid a reg-enor feltalálója azt mondta hogy minden egyes bűnözés egy üveg kidobott reg-enor. Persze aki csak fogyni szeretne annak biztos nem számít ha a kúra alatt egyszer ketszer bűnözik, de aki betegség miatt kezdte el a reg-enort annak azt tanácsolom tartsa be a szabályokat ha eredményt szeretne.
4734. Ancsi2582
2015. febr. 6. 18:58
Sziasztok lányok! Ki szeretne 25% kedvezménnyel reg-enort? Keressen bátran. 06305333761 vagy írjon uzit.
4733. Anetto33
2015. febr. 6. 11:03
sziasztok, mielőbb szeretnék vásárolni Reg-enor-t. Valaki tud segíteni, hogy a bolti (webáruházi) árnál olcsóbban hozzájussak? Előre is köszönöm.Anett
4732. agneslilla (válaszként erre: 4728. - Uzsi58)
2015. febr. 6. 10:13

A logikai összefüggés, h a magas froktóztartalmú gyümölcsök nem megengedettek. ( almának elég magas)

Illetve az erjesztett termékek( gombák miatt)nem, az ecet ill.savanyítottak sem. A citrom savanyú természetes állapotában , és lúgosít is.

Tényleg nehezen fogható elsőre, h miért szabad vmit, ill. miért nem.

Én is próbálom megfejteni, h mi van a háttérben :)

4731. agneslilla (válaszként erre: 4729. - Gabrietta)
2015. febr. 6. 10:06

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!

Én ma kezedem:)

4730. Rami1984 (válaszként erre: 4723. - Kromy)
2015. febr. 6. 09:33
Szia Kromy ;-) Hogy halladsz vele?? Ez a kis siker..-2kg erőt adott nekem hogy.folytassam ;-) Veled mi van?
4729. gabrietta
2015. febr. 5. 23:52
Sziasztok Lányok! Hogy erőt adjak nektek, leírom, hogy megvan a -15 kg. Szeptember 10-én kezdtem a kúrát. Mondjuk én nagyon szigorúan betartottam mindent az első 4 hónapban. Mostanában én is iszok gyümölcsteát (szerintem nem gyümölcs van benne, hanem valami aroma) de így is mennek a kilók. 4 hónapig még egy szem gyógyszert sem vettem be, most már szedem az algát, és magnéziumot, mert nagyon görcsölt a vádlim. Nekem lassan letelik a fél év, de én úgy gondolom, hogy az étrendet továbbra is betartom. Sok sikert és kitartást mindenkinek!
4728. uzsi58
2015. febr. 5. 23:06

Sziasztok!

Kicsit elmaradtam a beszámolóval, de most, hogy visszaolvastam van néhány dolog van amiről szeretnék írni:

Január 4-én kezdtem a kúrát 74,5 kg-val, és bár én a pikkelysömörömre vártam vmiféle csodát (sajna azon cseppet sem segített, viszont mellékhatásként jelenthetem, hogy 5 kg-tól sikerült 1 hónap alatt megszabadulnom.

Nyuszatka és mások, akik olykor "bűnbe estek":

- semmiképp ne legyen lelkiismeretfurdalásotok, mert azza többet árthattok, mint ha minden szabályt szigorúan betertottatok volna. Bizonyság , hogy én pl. tegnap jöttem rá, hogy folyamatosan gyümölcsteát ittam (nagyon unalmasnak találtam a napi 3 liter vizet)és mégis müxik a dolog. Olykor (ha pl. elfogyott a rizstej, fél kvkanál complettával ízesítettem a kávémat.Ismerős belgyógyásszal beszéltem és szerinte a lényeg, hogy folyamatosan tartsuk be a legfőbb szabályokat:

-no tejtermék,

-finomított cukor,

-fehér lisztes termék,

-szénhidrát,

-a semmi gyümölcs kicsit fura, de ok, tartsuk be (bár logikailag sántít, hogy ha grape igen, akkor pomelo miért nem?!.., ha paradicsom igen, akkor alma miért nem ?!, citromlé igen, de fózött, savanyú káposzta, miért tiltott?!)

A mozgás az tuti fontos. Ha csupán elhaggyátok a liftet felfelé menet, már sokat számít. 1-2 villamosmegállót tanácsos inkább gyalog megtenni, persze nem andalogva :-)

Szóval, én sem adom fel, és kívánom, hogy Ti is tartsatok ki.

Elég közhelyes, de igaz: sok minden fejben dől el, a pozitív gondolkodás, az nagyon fontos. A plussz zsírbevitel meg nem hinném, hogy annyira lényeges, de az átlagnál több folyadék biztos, hogy igen.

4727. Anna0323 (válaszként erre: 4724. - Forty-five)
2015. febr. 5. 20:57
Köszi a muffin receptet.
4726. Moncsicsiii40 (válaszként erre: 4725. - Ria63)
2015. febr. 5. 20:51
Ria63! Írtam üzenetet!
4725. Ria63
2015. febr. 5. 20:29
Szeretnék vásárolni Reg-enor-t. Valaki tud segíteni, hogy a bolti (webáruházi) árnál olcsóbban hozzájussak? Előre is köszönöm szépen! Ria
4724. forty-five (válaszként erre: 4718. - Anna0323)
2015. febr. 5. 19:53

Szia Anna! Tartok tőle, csalódni fogsz, mert ez Reg-enoros muffin...

Muffin kicsit másképp... Reg-Enor®-os reggeli:

Hozzávalók:

- Bacon

- Tojás

- Fűszerek ízlés szerint

- Muffin sütő

Elkészítés:

A muffin sütő tálca mélyedéseit kibéleljük baconnel, előmelegített sütőben 240oC-on addig sütjük, amíg a bacon el nem kezd pirulni.

Ekkor kivesszük a sütőből a tálcát, és ráütjük a tojásokat a baconkosarakra, a tojásokat ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

A tálcát visszarakjuk a sütőbe és addig sütjük amíg a tojások számunkra a legmegfelelőbb keménységet el nem érik.

4723. kromy (válaszként erre: 4715. - Rami1984)
2015. febr. 5. 18:43
Ohhh rami :) Én is -3nál járok és én meg ma bűnöztem. olyan szarul érzem magam, pedig hát én csináltam :) Akkor mi majdnem egy időben kezdtük :) fel a fejjel, kitartást neked is :)
4722. kromy
2015. febr. 5. 18:40
Na csajok! Én egy puha, nyomi nem is tudom mi vagyok. Ma 15 nap után ettem tejszíneset. Nagyon mérges vagyok magamra, de nem tudtam ellenállni neki. Gyenge vagyok :( pedig már -3 kg lement. Folytatom továbbra is és igyekszem a jövőben nem bűnözni. De már annyira szenvedek, hogy nem eszek gyümölcsöt, hogy nem bírtam ellenállni. Tudom, most sokan megköveztek és igazatok is van, de olyan jó volt kiírni magamból ezt a fránya vacsorát :(
4721. Gabesz11 (válaszként erre: 4720. - Zsuzsi138)
2015. febr. 5. 17:04
Természetesen mi is kivárjuk a kúra végét, de apró sikereknek is nagyon örülünk. Én hetente mérem magam, ha csak dekák is mennek le, az már ad egy újabb löketet.
4720. zsuzsi138 (válaszként erre: 4719. - Iker55)
2015. febr. 5. 16:41

:)

Nekem tök furi, hogy napra pontosan méritek.

A kúra egy hosszú folyamat, legalább 4 hónap .Ez idő alatt dolgozik a szervezetben, mindenkinél MÁSKÉPPEN. Vki kilóban nem is indul el 1-2 hónapig, de centiben már érzi a változást. Akad akinek hosszú évek után megszűnnek tünetei: ízületi fájdalom csökken, vérnyomás normalizálódik, visszatérő fertőzések eltűnnek...

Az étrend 1-2 hét alatt tanulható és megszokható, szerintem nem kell ösztönzés ha van elvárásom és tudom miért kezdtem.

Amikor először csináltam, nem fogyás miatt kezdtem el. Mégis lement 5 kg az első hónapban és utána egy deka sem több!

Akiket ismerek és csinálják, kivárják azt az időt, ami szükséges. Akkor látszik már eredmény is és talán meggyógyult az emésztőrendszer.

Kitartás mindenkinek!

4719. iker55 (válaszként erre: 4717. - Gabesz11)
2015. febr. 5. 14:54

Szia Gabesz11!

Örülök, hogy sikerélményed van, én nekem ez a 31. napon és a 2,5 kg-nál tartok.Szerinted ez jó, vagy rossz?Lányok-Fiúk,akik már régebb óta fogyasszátok,legyetek szívesek lássatok el bennünket jó tanácsokkal, és ez által erővel és kitartással.Mondjátok el a sok jó tapasztalatotokat.Ebből mi is tanulunk és talán nálunk is elindul a fogyás.Támogassuk egymást,köszönöm.Üdv. mindenkinek

4718. Anna0323 (válaszként erre: 4716. - Forty-five)
2015. febr. 5. 14:39
Légyszí a muffin receptet másold be. Köszönöm.
4717. Gabesz11
2015. febr. 5. 14:12
Sziasztok! Ma van a 28. napom és -2,5 kg! Nagyon boldog voltam reggel a mérlegelésnél, remélem így megy tovább. Ti hogy álltok?
2015. febr. 5. 12:51

Sziasztok! Találtam pár receptet Szabó Sigridtől, ha valaki szeretné, bemásolom ide, vagy megtaláljátok a saját Facebook oldalán!

Szabolcsi töltött káposzta (füstölt csülökkel)

Humusz

Padlizsánkrém

Csirkemell piros köntösben

Muffin kicsit másképp...

Cukkini chips

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook