Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Jógini1!
Félre értetted,ma kezdtem a 6. hetet, ez a 2. üveg, talán még 1 hétig elég, és azt írtam, hogy meg rendeltem a 3. üveggel is.
Kedves Iker55!
Nincs nálad valami gond az adagolással?
Nem jön ki a matek: egy üveg 17 napig elég, 6 hét az 42 nap, hogy kezdheted most a 2. üveget?
Kedves iker55
Van akinél később indul be a fogyás ......ha túl sok a felhalmozódott méreganyag akkor csak 2-3 hónap után indul be a fogyás de akkor látványosan. vagy ha pajzsmirigy problémád van. Kitartást!a 2,5 kiló is valami :)
Chelly Kedves!
"a kávéhoz ihattok complettát mert annyira műanyag az egész,hogy semmi nincs benne :)"
A zIsten á'gyon meg ezért az infóért! Ez, nagyon jó hír. A méregdrága rizstejet csak a kv miatt vettem, de ugye abból épp csak pár cl -t használtam, 5 nap után önthettem a maradék 6-7 dl-t a lefolyóba.
Rizstészta nagyon ok, én is bátran ajánlom.
Következő Reg-enor klub 10-n kedden a LURDY HÁZBAN lesz megtartva este 6 órától ahova este 7 órára érkezik Szabó Szigfrid is előadást tartani és válaszolni sok sok kérdésre amik felmerülnek.
Aki teheti jöjjön el hallgassa meg és legyünk csinosak és egészségesek nyárra.
Én az a fajta vagyok aki bár sok edzés mellett de simán bevert egy tábla óriás milkát kb 2mp alatt.
Ma három hete,hogy használom a terméket és 100% ban tartom az étrendet semmit nem bűnöztem mert egyszerűen nem is kivánom nem gondolok rá minden étkezés után,hogy legalább egy túrórudit beverjek.
Persze nem vagyunk egyformák,de gondoljatok a lassan bekövetkező nyárra amikor igencsak lekell dobni a ruházatot irány a vizpart fürdőruciban stb....
Valószinűleg lesz gyártva hűtőmágnes a szabad és tiltott dolgokról ha valaki nem jut hozzá akár csinálhat magának is és ki teheti a konyhába a kis listát.
Sziasztok! Tegnap voltam a reg-enoros klubban a kávéhoz ihattok complettát mert annyira műanyag az egész,hogy semmi nincs benne :) szvl akinek nehezen megy a kávé tej nélkül most ime egy alternativa.
A gyümölcsök közül a fehér grap a kiwi a gránátalma és a citrom. A citrom mehet mindennap de a többi gyümölcs csak ritkán heti egy két alkalommal max.
Rizstészta mehet probáljátok ki aki még nem tette szerintem nagyon finom.
Kenyeret ugyebár csak piritva és semmiféle képpen ne tartalmazzanak olajos magvakat.
Készült egy új receptkönyv aki a bioxomtól vásárol az kapni fogja emailen keresztül.
Állati eredetű tejtermékek ugyebár mindenki tudja,hogy tilos de a növényi vagy mag tejek nagyon kis mennyiségben mehetnek azoknak akik fogyás céljából használják ha valaki gyógyulni szeretne akkor ezt is inkább hagyja el.
A logikai összefüggés, h a magas froktóztartalmú gyümölcsök nem megengedettek. ( almának elég magas)
Illetve az erjesztett termékek( gombák miatt)nem, az ecet ill.savanyítottak sem. A citrom savanyú természetes állapotában , és lúgosít is.
Tényleg nehezen fogható elsőre, h miért szabad vmit, ill. miért nem.
Én is próbálom megfejteni, h mi van a háttérben :)
Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
Én ma kezedem:)
Sziasztok!
Kicsit elmaradtam a beszámolóval, de most, hogy visszaolvastam van néhány dolog van amiről szeretnék írni:
Január 4-én kezdtem a kúrát 74,5 kg-val, és bár én a pikkelysömörömre vártam vmiféle csodát (sajna azon cseppet sem segített, viszont mellékhatásként jelenthetem, hogy 5 kg-tól sikerült 1 hónap alatt megszabadulnom.
Nyuszatka és mások, akik olykor "bűnbe estek":
- semmiképp ne legyen lelkiismeretfurdalásotok, mert azza többet árthattok, mint ha minden szabályt szigorúan betertottatok volna. Bizonyság , hogy én pl. tegnap jöttem rá, hogy folyamatosan gyümölcsteát ittam (nagyon unalmasnak találtam a napi 3 liter vizet)és mégis müxik a dolog. Olykor (ha pl. elfogyott a rizstej, fél kvkanál complettával ízesítettem a kávémat.Ismerős belgyógyásszal beszéltem és szerinte a lényeg, hogy folyamatosan tartsuk be a legfőbb szabályokat:
-no tejtermék,
-finomított cukor,
-fehér lisztes termék,
-szénhidrát,
-a semmi gyümölcs kicsit fura, de ok, tartsuk be (bár logikailag sántít, hogy ha grape igen, akkor pomelo miért nem?!.., ha paradicsom igen, akkor alma miért nem ?!, citromlé igen, de fózött, savanyú káposzta, miért tiltott?!)
A mozgás az tuti fontos. Ha csupán elhaggyátok a liftet felfelé menet, már sokat számít. 1-2 villamosmegállót tanácsos inkább gyalog megtenni, persze nem andalogva :-)
Szóval, én sem adom fel, és kívánom, hogy Ti is tartsatok ki.
Elég közhelyes, de igaz: sok minden fejben dől el, a pozitív gondolkodás, az nagyon fontos. A plussz zsírbevitel meg nem hinném, hogy annyira lényeges, de az átlagnál több folyadék biztos, hogy igen.
Szia Anna! Tartok tőle, csalódni fogsz, mert ez Reg-enoros muffin...
Muffin kicsit másképp... Reg-Enor®-os reggeli:
Hozzávalók:
- Bacon
- Tojás
- Fűszerek ízlés szerint
- Muffin sütő
Elkészítés:
A muffin sütő tálca mélyedéseit kibéleljük baconnel, előmelegített sütőben 240oC-on addig sütjük, amíg a bacon el nem kezd pirulni.
Ekkor kivesszük a sütőből a tálcát, és ráütjük a tojásokat a baconkosarakra, a tojásokat ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
A tálcát visszarakjuk a sütőbe és addig sütjük amíg a tojások számunkra a legmegfelelőbb keménységet el nem érik.
:)
Nekem tök furi, hogy napra pontosan méritek.
A kúra egy hosszú folyamat, legalább 4 hónap .Ez idő alatt dolgozik a szervezetben, mindenkinél MÁSKÉPPEN. Vki kilóban nem is indul el 1-2 hónapig, de centiben már érzi a változást. Akad akinek hosszú évek után megszűnnek tünetei: ízületi fájdalom csökken, vérnyomás normalizálódik, visszatérő fertőzések eltűnnek...
Az étrend 1-2 hét alatt tanulható és megszokható, szerintem nem kell ösztönzés ha van elvárásom és tudom miért kezdtem.
Amikor először csináltam, nem fogyás miatt kezdtem el. Mégis lement 5 kg az első hónapban és utána egy deka sem több!
Akiket ismerek és csinálják, kivárják azt az időt, ami szükséges. Akkor látszik már eredmény is és talán meggyógyult az emésztőrendszer.
Kitartás mindenkinek!
Szia Gabesz11!
Örülök, hogy sikerélményed van, én nekem ez a 31. napon és a 2,5 kg-nál tartok.Szerinted ez jó, vagy rossz?Lányok-Fiúk,akik már régebb óta fogyasszátok,legyetek szívesek lássatok el bennünket jó tanácsokkal, és ez által erővel és kitartással.Mondjátok el a sok jó tapasztalatotokat.Ebből mi is tanulunk és talán nálunk is elindul a fogyás.Támogassuk egymást,köszönöm.Üdv. mindenkinek
Sziasztok! Találtam pár receptet Szabó Sigridtől, ha valaki szeretné, bemásolom ide, vagy megtaláljátok a saját Facebook oldalán!
Szabolcsi töltött káposzta (füstölt csülökkel)
Humusz
Padlizsánkrém
Csirkemell piros köntösben
Muffin kicsit másképp...
Cukkini chips
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása