Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Az előírt diétát tudod tartani mellette, nem? Mivel neked nem a fogyás a célod, süthetsz szerintem sütit is, rizsliszt felhasználásával. Kenyérből pedig rozskenyér pirítva tiltott a IR diétában?
Rendben. De akkor is ha IR-em van?
Nem ehető sem teljeskiörlésű kenyér, sem kókusztej. Rizstej iható és pirított leginkább rozskenyér.
Igen, köszönöm, ezeket olvastam, ez betartható. De konkrétan a teljes kiőrlésű kenyérre és a kókusztejre lennék kíváncsi. Illetve sütit süthetek cukor és gyümölcs nélkül?
Regenor 5000Ft/db. Ha érdekel, írj.
Kedves Anett08! Ezeket a szabályokat kell betartani:
A REGENOR KÚRA IDEJE ALATT NE FOGYASSZUK:
Süteményt amelynek összetétele tartalmaz cukrot, mézet vagy gyümölcsöt.
Alkoholt vagy alkoholos összetételű ételt, italt
Cukrot, cukorféléket, mézet
Ecetes vagy erjesztett savanyúságokat
Tejet, tejterméket (kefír, joghurt, sajt, vaj, tejföl, stb.)
Gyümölcsöt, gyümölcsleveket, üdítőket
Olajat, olajos magvakat, margarint
Kenyeret csak pirítva használjon, de ne égesse meg! Így lehet fehér kenyér is, csak az élesztő gombákat kell minimalizálni benne a pirítással.
Kerülje a mesterséges anyagokat tartalmazó élelmiszereket!
A felvágottakban rengeteg a tartósítószer, a tejszármazék, v. olajos magvak, cukrok (glükóz) tartalma!
Inkább hentestől vásároljon, s kérdezzen rá a beszerzési forrásra.
Halakat ehet (minél zsírosabbat), csak zsírban süsse ki!
Olajos hal fogyasztása tilos! Mert az növényi olajban van!
Mindenféle zöldséget ehet, de ne legyen magas a cukortartalmuk, ill. nagyon rostos legyen!
Savanyított, erjesztett savanyúságokat, zöldséget ne egyen!
Minden növényi eredetű zsír, olaj, olajas magvak, avokádó stb. fogyasztása tilos RegEnor kúra alatt!
A mák fogyasztása is tilos! Csakúgy mint a dióé, vagy manduláé!
Csírák fogyasztása bármennyi mennyiségben lehet, mert az már nem olajos mag, hanem a növény felhasználja a növekedéséhez!
Kávét, teát lehet inni a RegEnor kúra idején, de tejpor és tej nélkül!
Étrenddel kapcsolatban légyszi válaszoljatok nekem. Elkezdeném a kúrát, de nem mindennel vagyok tisztában, hogy mit ehetek és hogyan.
Ez annyit jelent,hogy működik a regenor!Valamennyiünknél volt valami rosszullétféle amit át kell vészelnünk.Távoznak a szervezetből a méreganyagok ez azt jelenti.Ne hagyd abba esetleg pár napig a 10ml helyett,csak 5ml igyál meg,de mindenképp folytasd.Ha mégsem működne és ilyen komoly gondod lesz akkor telefonálj a feltalálónak és kérj tőle véleményt.A telefonszámát megtalálod a neten.Jobbulást és kitartást.
10 napja kezdtem a Regenor kúrát,tegnap reggelig semmi bajom nem volt,szabályosan csináltam,egyszer sem bűnözés.Tegnap reggel komoly rosszullét kezdődött,fejfájás,erős hasmenés ,gyengeség.Nem is tudtam enni,csak délben egy kis húslevest,s nem mertem a Regenort sem bevenni.Mi ez ? Tapasztalt valaki hasonlót?Folytassam? Abbahagyjam
Üditőt a szénsav miatt nem lehet elsősorban,aztán ha cukros akkor azért !Csinálj friss citromos vizet azt lehet :-)
Sziasztok! Van 4 db Regenorom eladó originál csomagolásban 5000ft/db.Ha érdekel írj bátran.
Sziasztok!
Tegnap döntöttem el, hogy elkezdem a kúrát. Az étrenddel kapcsolatban lennének kérdéseim. Inzulinrezisztenciám van, IR-diétát csinálom, ami nagyjából abból áll, hogy teljes kiőrlésű kenyeret eszek, cukor helyett eritritet használok és növényi tejet (kókusztejet) iszok, más tejterméket nem fogyasztok. Napi 5-6-szor étkezek, 200-220 g szénhidrátra vagyok beállítva. Ha sütit sütök, azt paleo alapanyagokból.
Azért gondoltam, hogy kipróbálom a Reg-enort, mert a sok szénhidrát mellett egyszerűen képtelen vagyok hízni. Jelenleg 172 cm vagyok és alig érem el a 52 kg-t.
Kérdésem az lenne, hogy teljes kiőrlésű kenyeret lehet-e fogyasztani? Mert találtam ilyen reg-enor-os recepteket, viszont maga Szigfrid mondta nekem, hogy korpát a disznók esznek, tehát nem szabad :) eritrittel édesíthetek? A sütikkel kapcsolatban pedig, még paleo alapanyagos sütit sem szabad enni a kúra ideje alatt? (összetevők pl. kókuszliszt, tápióka liszt, szódabikarbóna, citromsav, eritrit, stevia)
engem erdekel ha budapesten van
Szeretnék érdeklődni, IBS-re /irretábilis bélszindróma/ használja e valaki a Regenort? Ha igen, kérlek benneteket irjatok róla valamit, nagyon érdekelne. 4 db bontatlan Regenort eladnám 4 db.20.000.,-Ft
Sziasztok, érdekel 3 db bontatlan Regenor valakit? Egyben 15 000 Ft.
Kedves Fórumozók!
Még nem volt időm elolvasni az összes hozzászólást. :) Érdeklődni szeretnék, hogy van-e köztetek valaki, aki pajzsmirigy alulműködéssel próbálkozik a Reg-enor-ral. Én most végső elkeseredésemben belevágtam és remélem, hogy egy kicsit a fogyásban is segíteni fog. A kérdésem még az, hogy néha-néha megengedhető-e szerintetek egy-egy pohár édesítővel készült üdítő, pl. Márka fitt szőlő?
Azért vagyunk itt, hogy egymásnak segítsünk :)
Bocsánat én tévedtem rosszul tudtam!
Lehet GHI-t enni!
[link]
Ez a hivatalos weboldal, ami itt van, az az irányadó!
Ne haragudj,szab.gabi,de egyáltalán nem lehet ghíit enni a zsír helyett.Ez egy tisztított vaj.A zsírt nem lehet helyettesíteni semmivel.Kacsa liba vagy disznózsír.Még mielőtt leírsz valamit akkor legyél szíves olvass utána.Félrevezeted a vegásokat akik abban a hitben lesznek,hogy lehet a zsírt helyettesíteni.NEM LEHET!!!!!!!!Bocsi,nem bántani akarlak,de muszáj volt hozzászólnom!
Vegák is csinálhatják a kúrát. Zsír helyett ghíít tudtok enni.
Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni a reg-enor fogyasztók és fogyók táborába. A mai napon kezdem el a kúrát. Mivel elég nagy az elszántságom, remélem, hogy sikerül végigcsinálnom, mert már kétszer lefogytam 40 kilót, és többször próbálkoztam. Köszönöm előre is, ha tanácsaitokkal segítitek a fogyásomat és kitartásomat.
Így van, de kell hozzá kód is, itt van egy: 137964
Sziasztok! Soha nem regisztráltam még erre az oldalra de sokat olvasom, most megtettem:-) Segitséget szeretnék kérni, bár már elég sokat olvastam a Reg- Enorrol de a mintaétrendek nem egyértelmüek nekem. Milyen édesitőt használhatok? Krumplit lehet-e? Rizsből csak barnát? Lisztből egyértelmü és a többi is. Sajnos 8500ft volt, és holnap kezdeném el ,őszintén fogyás vagyis a mellékhatás lenne jó, de a méregtelenités is hasznos. Szerencsére komoly gondok nincsenek mint cukor betegség vagy magas vérnyomás stb de teszek egy probát a súlyom miatt ami nem a zabálás,:-) hanem sajnos depresszios gyógyszert kell szednem és mellékhatás sajnos a hizás:( viszont ha segitene jo lenne olcsóbban hozzá jutni:-)Ha valaki tud tapasztalatot miden segitséget szivesen veszek,amit előre is köszönök!:-)
A regenornál nem lehet tejterméket enni a kúra alatt ! Tojást igen. Itt a lényeg a zsír, állati eredetű:liba kacsa estleg röfi. Zöldségeket ehetsz gyümölcsök:fehér grafruit, kiwi csak ritkán.
Szerintetek egy vega, aki tojást és néhány tejterméket fogyaszt hogyan tud közelíteni a kívánt diétához?
Kedves Zsuzscsino! Nagyon köszönöm a kedvesség, de a lányom szerzi be már 4 hónapja a Reg-Enort és a többi Biocom terméket is. Nagyon értelmes jó dolgokat írsz, de mindezeket, és még elég sok mindent találtam én is, és még mindig nem tudok mindent. Bízom benne azért, hogyha lassabban is, de a Reg-Enor mellett ezek a plusz termékek majd nálam is eredményre vezetnek még akkor is ha esetleg van olyan betegségem amiről nem is tudok.
Az elhízás,vagy túl sovány állapot oka,mind az emésztőrendszer rossz működésének köszönhető. Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen és a táplálkozásunk nem megfelelő,akkor a szervezet telítődhet méreganyagokkal,amely elgombásodáshoz Candidiázishoz is vezethet.Az utóbbi két feltétel végrehajtásában segít a Reg-Enor.A Reg-Enor fogyasztásakor már 1 héten belül a vizeletből is kimutatható a szilárd lerakodások távozása,melyet a vizelet színesebbé válása,zavarossága és üledékessége bizonyít. A lerakodásokból és az epe hiányából adódó problémák, betegségek kórképei.Ez lehet ízületi gyulladás,allergia, asztma, érelmeszesedés,magas vérnyomás,infarktus,gombás elváltozások/köröm-lábgomba/,cukorbetegség,anyagcsere panaszok stb.Ha neked van valamilyen betegséged,vagy csak a szervezetedet szeretnéd kitisztítani a káros anyagoktól,úgy szeretnék neked segíteni.
Sziasztok! Én most kezdtem el használni a Reg-enort. Olvastam, hogy semmiféle tejterméket nem lehet fogyasztani, de itt páran írtátok a rizstejet, ill. a kókusztejet. De mi a helyzet a laktózmentes termékekkel? Azok is tiltólistán vannak? Előre is köszönöm a segítséget :)
Nagyon köszönöm kedves Zsuzscsin a válaszodat!Zsírral kapcsolatosan elmondhatom, hogy biztosan elég a bevitel, sőt inkább néhány esetben több is. 65 éves koromhoz képest talán a mozgás is elegendő / Családi ház körül, unokákkal kapcsolatos elfoglaltság/ Kiegészítésképpen nagyon sok mindent kipróbáltam/ Flóra Plus, Spirulina, Immun Supreme, Candida, c-1000, Natulax, D3 5000, Para Cleanse, Detox Formula,/ Folyadék napi 4 liter. Diagnosztizált betegségem: magas vérnyomás, működő pajzsmirigy TSH:4 kisebb göbökkel, emésztési zavarok. Eredményeim: magas vérnyomás gyógyszer /Coverex-As kombi forte/felezve, gyomornedv ellenálló tabl. elhagyva, de még ráférne a segítség az emésztésemre, a fogyás pedig csak 3 kg. Szénhidrát csak a megengedett zöldségek. Amire még egy kicsit talán jobban oda kellene figyelnem, hogy ne csússzak el fél órákat a reg enor bevételével néha. Ezekután segítséget szeretnék kérni, hogy mit lehetne még tenni, hiszen még az emésztésem sem teljesen rendezett, és a súlytöbbletem kb 15 kg. Köszönöm előre is a válaszokat.
További ajánlott fórumok: