R.Byrne. A Titok (beszélgetés)
tizmilliószoros nap
Július 6. vasárnap
Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Fontos,hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
Nagy terheid felodását érdemes erre a napra időzíteni.
Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.
Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken a napokon
Igaz is! :-)
köszi!
ezzel én is gondban voltam
én azt irtam be amikor kértem.....mert ugye a pénz már megvan :)
A Titok honlapjáról letöltöttem a csekket és ki is töltöttem. Csak az nem világos, hogy milyen dátumot kell rá írni.
A mai nap dátumát, vagy egy jövő belit?
Azééééééééé el ne röhögd a komoly jelentést:)
tudod, hogy a rossz hamar beslisszan, vonzani sem kell.
De Te ügyes vagy.Te ismered a Titkot:)
OOOOOOHH
akkor gondolj úgy ezekre az emberekre mit valami kis törpékre és magadra mint egy óriásra:) Aztán lássd magad elött amint minden szépen megvalósúl amit szeretnél és ők mint kis törpék tehetetlenek:)
Én drukkolok neked:))
Nem tudlak meglepni, mert nem tudom szavakba önteni:(
De az utóbbi időben ha valamit nagyon nem akartam, az össze is jött, hogy ne legyen.
Beszélgettem magammal, vagyis nem magammal, hanem azzal (persze gondolatban) akivel nem akartam azt, amit ő akart. Na ezt jól megaszontam.
Pl. az eü suliba mindig azzal kezdtük a napot, hogy tesztlapot töltöttünk ki. Piszkosul untam már kudarcot vallani (ugyanis szombaton örültem ha hazaérek, nemhogy még átovassam azt azmit aznap tanultunk, vasárnap meg abból volt a tesztlap) ezért szombaton mikor jöttm hazafele, egyfolytában pöröltem a doktornővel, (magamban), hogy hogy képzeli, hogy holnap tesztlapot töltök ki a mai anyagból, mikor még jegzetelni is alig birtam, nemhogy még meg is értsem, meg mit vár tőlem, ő évekig tanulta, amit most leadott, sőt egy csomót úgy olvasott fel, szóval ő sem tudja már, én meg még nem tudom... meg ilyesmik.
Másnap közölte a doktornő, hogy nem töltünk ki tesztlapot, hanem vegyük át szóban az anyagot:)
Hát valahogy igy taszítok. Pörölve. ez olyan átmenet a nyugodt magarázkodás és a veszekedés között:)
Irigység ellenszere!
Nézd meg miért vagy irigy arra a személyre.
(gondolom valami olyanja van ami neked is tetszik)
Arra gondolj hogy ez jó dolog hogy ilyen létezik a világban. Látod a két szemeddel hogy ilyen dolog van.
Utána arra gondolj hogy ez neked is kell. Megnyugodhatsz hiszem a másiknak már van akkor neked is simán lehet nem egy elérhetetlen dolog
Továbbá lehet nem is tudnál róla ha nem találkozol vele .
Én igy kezelem az irigységet.
További ajánlott fórumok:
- A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Ti is mesebeli királykisasszonynak érzitek magatokat titokban?
- A Titok, avagy hogy induljunk el az önismeret útján
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Másoknak olyan könnyű a pártalálás. Mi a titok? Vagy ez mind véletlen?