Rák jegyűek, gyertek egy kis eszmecserére! (beszélgetés)
Gyerekek, mivel minden rákban van valami művészi hajlam, aki kedvet érez egy kis közös írásra, jöjjön olvasni és irogatni a - mese közösen - fórumra, nem mese, más, de igen érdekes, főleg, hogy mindenki ír bele valamit.
Már egyet befejeztünk,most elkezdtünk egy másikat.
Én is július 18.-án születtem, csak "néhány" évvel korábban.
Sokat haladtam előre az életben, de sokat visszafelé.
Nosztalgiázni egyre többet szoktam - ebben a korban ez már természetes.
sziasztok! én is rák vagyok júni 28-án születtem:)
én vagyok a tipikus rák amit jelemzéseket írnak a rákokról 90 százalékban igaz rám.
Szia-sztok:) na igen, biztosan akad még erre rák, két ismerősöm is van a hoxán, akiről biztosan tudom, hogy az.
Óóóó, már régen visszajöttem :) és szerencsére Hoxa visszaadta a régi nevemet :)
kinyomtam véletlenül:):)
szóval nem szeret főzni. Viszont felfogásban testfelépítésben igazi férfi. Viszont a volt férjem bika volt, hát Ő kimondott nőies volt.
:) Én is 3-ai vagyok. :)
De az aszcendesemet nem tudom.
A rák férfi nekem sem jön be. Szerintem egy nőnek a lehető legjobb jegy, épp ezért férfinak nem.
Az én férjem is skórpio.
Bár ismerek sok rák pasit, aranyosak, de nekem mint férfi nem jönnek be.
Nem is beszélve W.G.B
Sziasztok!
Én is tipikus rák vagyok, július 16.-án születtem.
Sziasztok:)!
Én is Rák vagyok, július 4:). A szerelmem pedig egy skorpió, a lehető legjobb párosítás, elhihetitek:)!
sziaaa:)
De örülök, hogy TE IS RÁK VAGY.
Annak is, hogy megint köztünk VAGY :)
Szép Estét is Mindenkinek. :)
Én rák vagyok mérleg ascendenssel.
Párom rák és ikrek ascendenssel jött világra.
sziasztok
július 3-ai rák vagyok, rák aszcendenssel, ha minden igaz:)
További ajánlott fórumok:
- Édesanyák eszmecseréje csemetéikről
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Más is várja már a JOY Vásárlási Lázat? Folytassunk eszmecserét, ki mennyire shopping mániás, mennyire használjuk ki az akciókat?
- Rák jegyüek gyertek csevegni.
- Internetes csalás eszmecsere
- Mik a kultúrált eszmecsere feltételei?