Rák jegyűek, gyertek egy kis eszmecserére! (beszélgetés)
Emiatt biztos, hogy Én nem ez vagyok:).
Kevesen szeretik ennyire magukat, mint Én...:D
Azért az Oroszlánra gondoltam mert az van hozzá legközelebb tűzjegy.
Egyébként Nekem mindig is a legjobb barátaim Nyilasok voltak...:D
Azon gondolkodtam már régóta mi lehet bennem az a művészi hajlam(nincs jó hallásom,nincs jó hangom,nincs elég kézügyeségem,festeni nem tudok)
Viszont elmélkedi,irogatni...úgy látom ez fog menni...legallábis itt a HOXÁN:
Igen, kritkus a szűz is. Ha lehet, még rosszabb, mint a rák. És én rák vok szűz aszcendenssel, nem mutatom be magam :-D
Amúgy a Nyilas sztem nagyon izgága és engem ez kiborít, ráadásul totál kiismerhetetlen, annyira szeszélyes, hogy húúú. Van egy nyilas csaj ismerősöm is, de több is, és mind ilyenek. A bika sztem jó jegy...együttélésre? Na azt nem tudom :-)
sziasztok!
Nekem a szűz jellemvonás nem annyira a rendmániában nyilvánul meg ,hanem abban hogy nagyon magasra szoktam tenni a mércét főleg magammal szemben.
...Nekem is van egy bika barátom akivel nagyon jól kijövök(általában)az ő természetével sokkal jobban tisztában vagyok mint a férjemével.De nem vagyok abban biztos hogy azért tudnék vele egy fedél alatt élni.
Hú, én bezzeg alapos is, kritikus is...önmagammal szemben meg pláne :-S
Amúgy nem feltétlenül oroszlán, sztem simán lehet nyilas :-)
Ebben is lehet valami,bár szerintem embere válogatja..az expasim szűz jegyű volt és igen,kicsit lányos bizonyos szempontból,egyébiránt pedig férfias.
A férjem bika jegyű,vannak lányos tulajdonsága(érzékeny,sértődékeny,romantikus),de egyébként remek férfi és családapa!
Nálunk jó párositásnak tűnik a jegyünk,lassan 6 éve gyűrjük egymást.
Ja, és július 11-én születtem.
Amúgy milyen érdekes, hogy én imádom az igazi férfias pasikat, és a bika nagyon is az volt, bár a nyilas is...
Wow! Én is rák vagyok, szűz aszcendenssel, és tipikus rák (hullámzó kedélyállapot, érzelgős, romantikus), egy-két nagyon markáns szűz jellemvonással (rendmánia, pedantéria).
Párom (vagyis már csak a volt) nyilas, szintén túl agresszív :-( de rák férfival se jöttem ki túlzottan, a bika anno mintha bevált volna :-D
További ajánlott fórumok:
- Édesanyák eszmecseréje csemetéikről
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Más is várja már a JOY Vásárlási Lázat? Folytassunk eszmecserét, ki mennyire shopping mániás, mennyire használjuk ki az akciókat?
- Rák jegyüek gyertek csevegni.
- Internetes csalás eszmecsere
- Mik a kultúrált eszmecsere feltételei?