Putnokon volt egy halottlátó hölgy! Hallott már valaki róla? (tudásbázis)
Kérem, valaki küldje meg nekem is a miskolci halottlátó asszony elérhetőségét! Állítólag valahol a Fonoda utca környékén található! Címem: szabolcsvarga0@freemail.hu
Nemrégiben volt a tévében egy riportfilm a putnoki halottlátó asszonyról. Gyerekkoromból emlékszem rá, hogy anyukám egyik ismerőse is felkereste. Érdekes dolgokat meséltek...A halottlátó asszony viszont már tényleg nem él.
Szertném megtudni a Miskolci halottlátónak a telefonszámát és cimét aki tudja az erre az e-mail
cimre küldje el: nikihsm@citromail.hu
Szeretném én is megtudni a miskolci halottlátó asszonynak a telefonszámát és címét aki tudja küldje el erre az e-mail címre:burai_ilona@freemail.hu
nagyon fontos lenne köszike
Én is hallottam gyerekkoromban a putnoki asszonyról. Sokan jártak hozzá. Igen, én is úgy tudom, hogy már nem él.
Szia Lucca!
Engem is érdekelne a miskolci halottlátó jósnó elérhetősége!
jabberwocky@tvn.hu
kérlek mindenképp ide irj mert itt hamarabb megkapom naon fontos lenne!
Köszike
Szia! Engem érdekelne a Miskolci hölgy, megírnád a tel.számát?
Az én férjem putnoki. Ő 1986-ban került putnokra, de már akkor nem működött ez a halottlátó asszony. És a 90-es évek elején meghalt a néni. Régen nagyon sokan jártak hozzá, vonatszámra. Több vonaton, ami putnokra ment az utasok mind hozzá mentek!!! Nagyon híres volt!
Ja a címem :moncsi07@citromail.hu
Előre is köszi
Sziasztok!ha valaki tud nekem egy nagyon frankó,szinte 100%-ig biztos jósnőt ajánlani nekem Tiszaújváros és miskolc on azt meg kérem,hogy sürgősen írjon emailt!
Elkuldened nekem is legyszi a telszamat a neninek?
Megkoszonnem.
Szia!Ha komolyan érdekel,küldök neked egy telefonszámot is,mert be kell jelentkezni hozzá.Üdv.
Köszi a tippet,ha Magyarorszagon jarok megint,biztos fel fogom keresni,hatha megnyugtatja haborgo lelkemet.
A putnoki halottlátó asszony(Julika néni)már egy jó pár éve meghalt.Én Miskolcon viszont tudnék mindenkinek ajánlani egy nagyon jó jósnőt és egyben halottlátót,Júliát.Ő a tiszai pályaudvarnál lakik.Sok ember járt már nála akit én ismerek,és mindenki 100%-ig meg volt elégedve azzal amit hallott.
En is hallottam a putnoki halottlatorol. Rokonaim kozul tobben is voltak nala. Azt mondtak,hogy olyan dolgokat mondott nekik, amiket tenyleg csak a kulonleges kepessegeivel lehetett magyarazni. Viszont nagymamamat elkuldte, azt mondta,hogy aki nem hisz benne, annak nem josol. ( o tenyleg nem hitt benne). En ekkor meg kicsi voltam, de most mar en is szeretnek elmenni valakihez. Apukam lassan 7 eve, hogy meghalt, szivinfarktusban. Ha valaki ismer halottlatot Borsod megyeben,az irjon mar! Koszi!
Kedves MAUSI!
Egyébként hasonló okok miatt keresném fel őt én is, ha élne. Csak nekem édesanyám ment el váratlanul fél év alatt. Szintén rák.
Sziasztok!
A putnoki halottlátó sajnos már meghalt. Pedig állítólag hihetetlen képességei voltak.
Üdv!
Én Dormándon tudtam egyet, illetve hallottam, hogy ott lakik egy ilyen néni. Szerettem volna elmenni hozzá, mert azzal a fiúval szerettem volna ilyenformán kapcsolatba kerülni, aki miután szakítottunk, váratlanul meghalt autóbalesetben. Nem tudom, hogy él-e még a néni.
Decemberben volt öt eve,de egyszerüen nem tudom elfogadni hogy meghalt.Nem tudom Öt elengedni.Nagyon szerettem.Mindig egeszseges volt,soha nem vette le a labarol semmilyen betegseg,aztan varatlanul megtamadta testet a rak...fel ev,es elment.
Nekem is van képességem hozzá már 5 embernek tudtam segíteni.
Őszinte részvétem! Mikor ment el apukád?
Igen emlékszem,régen sokat foglalkozott vele a sajtó és a tv.
Eleg regen volt mikor hallottam rola.Mar nem is tudom pontosan mikor.En is szerettem volna hozza annak idejen elmenni a halott növerem miatt,de aztan mindig elmaradt valamiert.Most szivesen elmennek hozza az Edesapam miatt,mert halala idejen nem tudtam mellette lenni.Tudom hogy mondani szeretett volna meg nekem valamit.Valoszinü hogy ez a halottlato asszony mar nem el?Nem tudom.Azota nem hallottam rola.
Putnokon volt egy halottlátó hölgy! Hallott már valaki róla?
További ajánlott fórumok: