Prosztatamasszázs, avagy ki csinálta már? Vagy csinálták már neki?Élmények! (beszélgetés)
Ne haragudj, de láttalak már az "análszex" topikban is, ott is enyhén kötekedős volt a hangvételed. Ha neked nem jön be a dolog, - se egyik, se másik, - akkor miért látogatsz el mindig az ilyen témájú fórumokba, ezt nem értem...
Bocs, ÉN nem kötözködni szeretnék, de megkérlek, ha neked ez a szándékod, akkor most felejtsd el. Mi itt baráti hangon beszélgetünk arról, ami bennünket érdekel.
Mindenki nevében megköszönném, ha te is így állnál hozzánk!
és nem is próbáltátok?
Ez furcsa.. mert ha ő szereti, akkor tudnia kell, hogy mit hagysz ki.. :D
igazad van.. ezt szokták mondani, hogy b.uzis.. de ez csak kifogás.
A rózsaszín vagy lila póló, a szűk pasi-farmer, a pecsétgyűrű vagy a vasalt haj pasiknak nem b.uzis? És akkor a festett hajról meg körömről ne is beszéljünk..
De érdekes! :O
Szerintem nem is b*zis. Nekem velük sincs semmi bajom. :)
Engem meg brutálisan fel lehet pörgetni vele. Mármint ha adom. :$
Oké, de ha megkérdezed tőlük, a legtöbbje így fejezi ki magát, és nem úgy, hogy nem tudják elképzelni, hogy ők legyenek a befogadók. :)
Pedig hejjj, de nyami. :)
Ja, meg ahogy észrevettem, azok az igazi, "hűdeigaziférfivagyok" pasik nem bírják elképzelni ezt a szituációt. Akik annyira tudatában vannak a férfiasságuknak, a "vezérhím" szerepüknek.
Most ezzel lehet, hogy hülyeséget mondtam, de ezek az én tapasztalataim. :P
harmadik randin.. :) ez tetszik.
Vagy már az első randira egy többoldalas kérdőívvel kell érkezni.
Szerintem a pasikat nem a b.uziság miatt nem vonzza. Hanem mert nem tudják elképzelni, hogy ők legyenek a befogadók. Jobban szeretik, ha a kezükben van az irányítás. Nem mellesleg nagyon nagy bizalom is kell hozzá.
Szerintem a legtöbb pasi még mindig azt a téves nézetet társítja ehhez, hogy "ott csak a b*ziknak jó", meg "az csak sz*rásra jó", de a homokos nézet az elterjedtebb.
Pedig szerintem butaság.
Szépen összejöttünk, Ti tennétek, nem hagyják...
No de ez pont nem egy olyan dolog, amit a harmadik randin felfed az ember, szóval azt hiszem, szerencse kérdése az egész, hogy mindkét fél benne legyen és élvezze is. Jó nagy adag kell hozzá mondjuk, az igaz :P
az én párom se kapható a dologra..
van ilyen..
de nem ettől dől össze a világ :D
Hali!
Megmondom öszíntén hogy én undorodom az anális szextöl, mármint úgy hogy egy férfi az ém popómba hatoljon be, nem vagyok rá kíváncsi és nem is vágyok rá. Viszont én már kérdeztem a páromat, hogy esetleg kipróbáljuk-e a prosztata masszázst nála, mert nagyon izgatónak tartanám ahogy elélvez töle elöttem....de eddig egyáltalán nem mutatott igényt a dolog felé. Valahol egy kicsit kár mert kipróbálnám vele hogy milyen.:P
További ajánlott fórumok:
- Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak?
- Édesanyámnak múlt hónap végén tüdőtükrözést csináltak. Azóta eszméletlen. Szerintetek, mi lehet a baj?
- Szalagavató tánc - nektek mennyiért csinálták?
- Fülszúrás vagy tubus behelyezés, hogy a váladék kijöjjön, csináltak már valakinek tapasztalatokra volnék kiváncsi?
- LEVEL DIÉTA!TAPASZTALATOK, akik csinálják, csinálták!
- Akik 13 napos diétát csináltak/csinálnak, hogyan akadályozzák meg a gyors fogyás után a lógó bőrcafatokat?