Prosztatamasszázs, avagy ki csinálta már? Vagy csinálták már neki?Élmények! (beszélgetés)
Támadd le!Pedig jó dolog!
Én repesnék az örömtől!
Sziasztok!
újra vissza jöttem:D
Lehet kérdezni,szívesen segitek akit érdekel ez a fajta öröm....
Doktor néni! :-)
Valakinek ujabb élmény??
Köszönöm a leveleiteket!!!
Mindenkinek válaszolok de csak sorban....
szép nyarat ami még maradt:D
Igazán nincs mit, remélem tényleg tudtam egy kicsit segíteni:) Ha bármi kérdésed van, állok rendelkezésedre!
Aztán csak óvatosan, de bátran:)
Kedves Marcsi! Először is gratulálok ehhez a kapcsolathoz! Csak így tovább!
Ha a párod feszeng a próbálkozástól, akkor nagyon óvatosan kell megközelítenetek ezt a témát… Neki is vágynia kell rá, akarnia Téged, hogy kellőképpen ellazulhasson. A pasik is ugyanúgy félhetnek ilyenkor, mint a lányok az elsőnél:)
Légy türelmes és gyengéd vele, csinálj mindent nagyon-nagyon lassan, síkosítóval és az ő „irányítása” alatt, akkor ő is örömét fogja lelni benne. A tisztaságra azért figyeljetek, hogy felhőtlen lehessen a boldogság:)
Férfiként mondom, hogy bizony nagyon kellemes dolog a szeretett nőtől ilyet kapni.
A félelmek és a görcsölés leküzdésére pedig azt tudom javasolni, hogy ne a prosztatamasszázsra mint konkrét dologra koncentráljatok (Astarothka, nyugi, próbálkozhatsz még!), csak egyszerűen a behatolás és kényeztetés örömeire.
Nem hiszem, hogy sok olyan férfi van, aki rögtön az első pár alkalommal a G-pont masszázst próbálgatja. Ugyanúgy arra is, erre is rá lehet érezni, de enélkül is fantasztikus tud lenni az együttlét ezen formája.
További ajánlott fórumok:
- Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak?
- Édesanyámnak múlt hónap végén tüdőtükrözést csináltak. Azóta eszméletlen. Szerintetek, mi lehet a baj?
- Szalagavató tánc - nektek mennyiért csinálták?
- Fülszúrás vagy tubus behelyezés, hogy a váladék kijöjjön, csináltak már valakinek tapasztalatokra volnék kiváncsi?
- LEVEL DIÉTA!TAPASZTALATOK, akik csinálják, csinálták!
- Akik 13 napos diétát csináltak/csinálnak, hogyan akadályozzák meg a gyors fogyás után a lógó bőrcafatokat?