Prosztatamasszázs, avagy ki csinálta már? Vagy csinálták már neki?Élmények! (beszélgetés)
Mi egy csomót "malackodunk", és a prosztatamasszázs is beletartozik malackodásaink közé. Nem nevezném perverziónak egyiket sem. Nincsenek homoszexuális hajlamai a drágámnak, pedig az anális izgatás mellett még az is előfordul, hogy néhány női ruhadarabot magára húz. Igaz ez nagyon ritkán jön rá. Bevallhatná, de tényleg nem vágyik férfiakra. Ez csak valami rossz társadalmi beidegződés, amitől félnek a fiúk. Gondolkodtam (kielégült állapotban), mi lehet ebben olyan izgató, valahogy olyan, mint amikor titokban rosszat csinálnak a gyerekek, pl. elbújnak gyufázni. Vagyis semmi nagy dolog, de mégis tilos. Aztán utána mosolyogni, nevetni szoktunk azon, amiket csináltunk. Ami nagyon fontos a kiadós malackodós szerelmeskedésekhez, az (nálunk) maga a szerelem. Ez hullámzik, néha hónapokig a fellegekben járunk, aztán 2 hétig nem. Nem veszekszünk vagy ilyesmi, csak az a rózsaszín felhő nincs ott. Akkor nem látom szépnek miközben sört iszik a monitor előtt, máskor pedig még ilyenkor is. Amikor "szerelmesek vagyunk", akkor mindent lehet az ágyban (vagy bárhol máshol), akár prosztatát is masszírozni, sikít tőle, én meg beőrülök teljesen, az érzéstől, hogy csupán az ujjam mozdulatától majd meghülyül. Néhány éve mondta, hogy neki az jó. Meglepődtem, aztán rákerestem a dolgokra, utánanéztem, azóta majdnem profik vagyunk. Szerintem úgy is elmenne, ha csak a prosztatáját izgatnám, de valahogy erre sose kerül sor, ott a másik kezem, teljesen be vagyok zsongva a fütyiért ilyenkor (is). Ő volt mindig is a nagyobb disznó kettőnk közül, az análszexre is 10 év alatt tudott rábeszélni, de nem bántam meg. Nem is baj, hogy 20 évesen nem csináltunk ilyeneket, azok az évek valahogy másra valók voltak. Akkoriban a sima, hagyományos szextől is elment az eszünk, volt, hogy enni se szálltunk ki az ágyból a hétvégén... Lehet, hogy ezt pótoljuk most ezekkel. Végül is mindegy.
Technikailag az itteni módszereket alkalmazzuk. Megvolt elsőre a prosztata, valóban dió alakú, nagyságú, 2-3 cm-nél azért mélyebben, inkább 4-5 cm mélyen. Azt is szereti, ha ki-be tolom az egy ujjamat, orál közben azonos ritmusra, közben szoktam masszírozni ott, nagyon óvatosan, de nem szólok előre, hogy most odanyúlok, megérzi, ilyenkor elakad a lélegzete.
Én különben bevezetném az 50-év feletti pároknál
KÖTELEZŐ jellegel!!
Ennek egészségügyi okai is vannak,hisz mint tudjuk
az öregedő férfinak egyre nagyobb a prosztatája.
ÉN is lassan tyukanyónak érzem magam,amikor leülők!!
Akinek a párja nem hajlandó,annak az oep szabadfel-
használású jegyet adna.És az a szegény ember , keresne arra hajlandó huszonéves leányzót!!
Ezzel támogatnánk a hazai kisválalkózókat is.
Szerintem akkor már megtaláltátok,ijen reakciók a
jelei lehetnek.A hüvej melső falán,pár cm-re a bejá-
rattól recésebb a fala.De ezt a lányoktól inkább???
És a te ánuszod parlagon hever, vagy müvelteted ???
Hisz látod nagy öröm forrás..
Szerintem sem elérhető nyelvvel, de egy másik fórumozó korábban ezt állította:
Akkor ő megérdemli a Guiness-be való bekerülést?
Azt meg nem tudom, hogy hol a G-pontom, saját magamnak még nem sikerült megtalálni. Célirányosan párommal erre még próbálkoztunk. Bár egyszer szerintem nagyon is megtalálta, mert még az arcom is belezsibbadt, meg a karom, meg minden...
És igen, erre lehet mondani szó szerint, hogy még a feneke is ki van nyalva. :P Szóval ajánlom, hogy becsülje meg magát :D:D:D Korábbi pasijaim ilyenre még nem vettek rá. Igaz, ő se maga kérte, csak egyáltalán nem tiltakozott mikor bepróbálkoztam és mivel élvezi, hát akkor miért ne? ;)
Hát ha odáig beérsz, kérlek ezt jelezd,mert ez sze-
rintem világcsucs lessz!!!!!
Gondold meg a te G-pontodat nyalogatták már???
Pedig ott ajtó ablak nyitva, nincs egy makacs záró-
izom..
Nyelves izgatás hááát jó dolga van ....
Figyusz én a jövőhéten megyek az urologushoz,mire
számitsak!!!
Jó lessz az nekem?? vagy nem???
Nemfogok rászokni???
Nő vagy, férfire készüljek??
Egy pár jótanácsot elfogadnék!!
Hm.... én csináltam már a páromnak ujjal. Mondjuk ezt a diós érzetű, nagyságú dolgot nem éreztem, így a "nyomkodás" rész nem tudom mennyit ért. Huzigálni is szoktam az ujjam ki-be, azt is díjazni szokta :) Az biztos, hogy teljes végkimerülésbe szoktam így kergetni :P.
Mellette mindig orális kényeztetést is kap, és nagyon élvezi :)
Egyszer úgy is csináltunk, hogy fordítva ültem rá lovagló pózba, azaz ő a hátam és a fenekem láthatta és úgy kezdtem el neki ujjazni. Mivel ilyenkor szereti felhúzni egyébként a térdeit a végén már úgy gabalyodtunk, hogy lábbal nem is öleltük egymást, hanem kb ráültem a fenekére, de közben bennem is volt... Hm... talán megint elkapom egy körre :P
Nyelvvel befele még nem tapogatództam, az nekem még egy kicsit idegen terület, talán azért mert én is nehezen tudom elengedni magam, ha a popóm körül matat :( De rajta vagyok ezen a témán is, csak még nem jutottunk végig a dolgon.
Akkor én írok:)
Sziasztok.
Engem is érdekel ez a fajta örömszerzés,és már el is kezdtem a bevezetőt,remélem hamarosan eljutunk oda is hogy bedughatom az ujjam a barátomnak.Egyelőre tetszik neki,hogy a popsija körül is izgatom.
További ajánlott fórumok:
- Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak?
- Édesanyámnak múlt hónap végén tüdőtükrözést csináltak. Azóta eszméletlen. Szerintetek, mi lehet a baj?
- Szalagavató tánc - nektek mennyiért csinálták?
- Fülszúrás vagy tubus behelyezés, hogy a váladék kijöjjön, csináltak már valakinek tapasztalatokra volnék kiváncsi?
- LEVEL DIÉTA!TAPASZTALATOK, akik csinálják, csinálták!
- Akik 13 napos diétát csináltak/csinálnak, hogyan akadályozzák meg a gyors fogyás után a lógó bőrcafatokat?