Milyen bőrgyógyászati, kozmetikai kezelések vannak arcfiatalítás céljából? (beszélgetés)
nekem csakis a töltés valt be.
probléma ,ami volt: beesett arc, mély nasolabialis ránc.
kb tíz évvel nézek ki fiatalabbnak a koromnál,sose botoxoltatnék,semmi értelme-szerintem.
egyedül a szem alá nem tudnak tölteni,vagy legalábbis semmit nem ér,ha oda töltenek.Kicsit zavarnak az ottani ráncok,de egyelőre nem találok rá megoldast,meg nem is kapkodok vele :D
kb 3 éve töltöttek,tökletes az arcom,egyszer kellett csak tölteni a nevetőránc alá,de csak fél ampulla anyagot.
A dermaroller hegekre jó,szebb lesz a bőrtónus,egységesebb,kipróbáltam vagy 10 éve,Az általad emlitett kezeléseket nem próbáltam.
nem gondoltál még töltésre több és tartósabb anyaggal esetleg a problémás területeken?
Nekem eddig tökéletes az arcjóga. 47 vagyok. Nemrég még úgy gondoltam, lassan itt az ideje egy szemhéj plasztikának. De úgy tűnik, még várhat. Őt követem: [link]
Gondolnád, hogy 45 éves?
Szerintem a hialuron még viszonylag fiatal korban lehet jó, amikor a botox még felesleges.
Én voltam hialuronon, ajakdúsítás és ránc megelőzés céljából, kezd vékonyodni a bőröm, így a dokimmal abban bízunk hogy nyertem egy kis időt.
Szerintem amikor már ránc van a hialuron kevés, max. kiegészítés.
De nyilván nagyban függ a dolog az egyéni adottságoktól, körülményektől (úgy mint hormonszint, testalkat, étkezés, napkárosodás, cigaretta stbstb)
Nekem a savas hámlasztás használ (mandulasav), ősszel-télen megyek 3-4x.
Szemhéj feszesítésére plasmapen kezelést kaptam, az is segített.
Úgy érted, azok után, amit amúgy is használok? Te próbáltad valamelyiket?
Köszi szépen a választ!
Sziasztok!
Arcplasztikát még nem, vagy tán sosem szeretnék, de így 50 fölött rám férne egy kis megújítás a fejemre.
Dermaroller kezelésre járok 2-3 havonta, évente szoktam botoxt és kis töltést tetetni, de most elgondolkoztam, hogy talán hasznos lehet egy skinbooster kezelés. A Profhilora vagy Ejal 40-en gondolkodom. Van itt, aki ezeket próbálta? Megéri, van hatása? Vagy pénzkidobás? Bármi más hatékony bőrgyógyászati kezelés?
Köszönöm előre is!