Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen bőrgyógyászati, kozmetikai kezelések vannak arcfiatalítás céljából? fórum

Milyen bőrgyógyászati, kozmetikai kezelések vannak arcfiatalítás céljából? (beszélgetés)

9. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 21:53

nekem csakis a töltés valt be.

probléma ,ami volt: beesett arc, mély nasolabialis ránc.

kb tíz évvel nézek ki fiatalabbnak a koromnál,sose botoxoltatnék,semmi értelme-szerintem.

egyedül a szem alá nem tudnak tölteni,vagy legalábbis semmit nem ér,ha oda töltenek.Kicsit zavarnak az ottani ráncok,de egyelőre nem találok rá megoldast,meg nem is kapkodok vele :D

kb 3 éve töltöttek,tökletes az arcom,egyszer kellett csak tölteni a nevetőránc alá,de csak fél ampulla anyagot.

A dermaroller hegekre jó,szebb lesz a bőrtónus,egységesebb,kipróbáltam vagy 10 éve,Az általad emlitett kezeléseket nem próbáltam.

nem gondoltál még töltésre több és tartósabb anyaggal esetleg a problémás területeken?

jún. 18. 13:42

Nekem eddig tökéletes az arcjóga. 47 vagyok. Nemrég még úgy gondoltam, lassan itt az ideje egy szemhéj plasztikának. De úgy tűnik, még várhat. Őt követem: [link]

Gondolnád, hogy 45 éves?

jún. 18. 13:29
Nem szabad feltenni a szemüvegemet, mikor a tükrbe nézek. Egész fiatalos a bőröm.
jún. 18. 12:55
...és a szálbehúzás?
5. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 18. 09:17

Szerintem a hialuron még viszonylag fiatal korban lehet jó, amikor a botox még felesleges.

Én voltam hialuronon, ajakdúsítás és ránc megelőzés céljából, kezd vékonyodni a bőröm, így a dokimmal abban bízunk hogy nyertem egy kis időt.

Szerintem amikor már ránc van a hialuron kevés, max. kiegészítés.

De nyilván nagyban függ a dolog az egyéni adottságoktól, körülményektől (úgy mint hormonszint, testalkat, étkezés, napkárosodás, cigaretta stbstb)

jún. 18. 09:08

Nekem a savas hámlasztás használ (mandulasav), ősszel-télen megyek 3-4x.

Szemhéj feszesítésére plasmapen kezelést kaptam, az is segített.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
jún. 18. 07:49

Úgy érted, azok után, amit amúgy is használok? Te próbáltad valamelyiket?

Köszi szépen a választ!

jún. 18. 06:06
A Profhilo pénzkidobás. És ezek után szerintem a többi is. De sok sikert. Hátha.
jún. 18. 05:19

Sziasztok!

Arcplasztikát még nem, vagy tán sosem szeretnék, de így 50 fölött rám férne egy kis megújítás a fejemre.

Dermaroller kezelésre járok 2-3 havonta, évente szoktam botoxt és kis töltést tetetni, de most elgondolkoztam, hogy talán hasznos lehet egy skinbooster kezelés. A Profhilora vagy Ejal 40-en gondolkodom. Van itt, aki ezeket próbálta? Megéri, van hatása? Vagy pénzkidobás? Bármi más hatékony bőrgyógyászati kezelés?

Köszönöm előre is!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook