Próbált -e már valaki leszokni a dohányzásról Allen Carr módszerrel? (beszélgetés)
Allen Carr Rövid úton leszokna a dohányzásról.
Te nem a könyvről hanem valami más programról beszélsz?
1500 ft körül láttam a neten.
Igen ezt én is tapasztaltam,hiszen 3 hónapig nem szívtuk. Párom felszedett 20 kilót és felborult a hormon háztartása is.Na meg martuk egymást egész nap.
Egyébként most is érzem,hogy büdös,és utálom a koszos hamutartókat a sárga függönyöket a bagó szagú lakást, és magamat is ,hogy ez a vacak uralkodik rajtam.
Le kell szoknom!!!!
Le kell szoknunk!!!
Na igen tudom: az ember vagy megoldást keres,vagy kifogásokat:-( Ez egy ördögi kör,de legalább odaáig eljutottam, hogy foglalkozom a témával.
Utánanézek mindennek amit javasoltatok és nagyon köszönöm, mindenkinek a segítséget.Remélem hamarosan írhatok majd pozitív dolgokat is ide arról,hogy megkezdtem a füstölés mentes életemet:-)))
Az én párom is dohányzik sajnos.Már többször megbeszéltük,hogy nem gyújtunk rá,nem veszünk több dohányt,de vagy én, vagy ő lebeszéli a másikat,hogy majd jövő héttől.
Már azt is megpróbáltuk,persze télen,hogy csak a teraszon gyújtunk rá.Egy hétig sem bírtuk.
Én rúgtam fel ,mert a Wc.-n bagóztam.
Én meg úgy tettem le a cigit, hogy előtte nagyon berúgtam, szarul voltam és nem kivántam utána. Meg persze gyereket is akartunk, és nem szivesen füstöltem volna végig a terhességet.
Utána egyszer-kétszer buliban rágyújtottam, mert jól esett a piához. Most nem iszom, nem cigizem. Egyébként azzal egyetértek, hogy végleg letenni nem lehet, csak sokáig nem rágyújtani. Tuti rá fogok még gyújtani az életemben, de nekem napi 3 szál cigi elég volt általában.
És, ha keresnél valami másik örömforrást. Egyébként anyum is ezzel érvel, igaz alig van pénze cigire. HOgy ez az örömforrás. Biztos vagyok benne, ha találnál valami helyettesitőt, megoldódna, bár szerintem ilyen erős dohányosnak, tényleg segitség kell.
Piszok nehéz dolog ez így!
75 ezer Ft ez a fajta agymosó leszoktató.
ha lenne értelme megkockáztatnám,még ha 3 hónapig gyüjtök is rá.
Ja és ha 3 hónap múlva visszaszokom,visszafizetik a pénzt.
Champixet szedtem.
Nem feszültem meg, és nem szenvedtem egy percet sem.
Úgy kezdtem el szedni, hogy ha hat a gyógyszer, akkor úgysem tudok rágyújtani, ha meg nem, akkor nem szokok le.
2 hét múlva nem dohányoztam, a gyógyszert 3 hónapig szedtem.
Értelek, rengeteg más öröm forrás van amúgy és mint andika én is imádtam cigizni, sőt hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzik, de én mondjuk néha még rágyújtok, persze csak álmomban:-)) rájöttem, hogy így költség hatékonyabb és olyan jó reggel arra ébredni, hogy csak álmomban cigiztem:-)
Igazából én úgy szoktam le, hogy ha tudsz élni vele, akkor tudsz élni nélküle is. Előnyök és hátrányok..inkább előnyösebb a nélküle.
Ez egy nagyon jó módszernek tűnik. Nekem tetszik.
Nem hangzik olyan véglegesen, hogy "soha többet"
Köszönöm a biztató szavakat.
Gratulálok! Bár ennyire erős lennék én is.
Már túléltem egy rákot,hatalmas kűzdelem van mögöttem,ezért mondom,hogy nem vagyok akarat gyenge,csak kevés más örömforrás van az életemben és úgy érzem szükségem van a cigire.
Én nem gondolom. Nekem is volt pár év, amikor elfogyott a napi 2 doboz.
Mindig is imádtam cigizni.
Az előbb hazudtam, tényleg nem szoktam le. Úgy mondom, hogy mostanában nem gyújtok rá. Igaz, ezt 2008 októbere óta mondom. :)
NEM!
Amíg te nem fogod fel, hogy önmagad számára milyen ártalmas, addig felesleges próbálkoznod bármivel. Igazából agyban dől el és ha ott eldőlt, jöhet bármi stressz akkor sem fogod vissza venni. Ezután jön még be a Trafik törvény vagy mi, gondold majd el, milyen pénzek fognak röpködni a bagóért. Másik meg az, majd egyszer kapsz egy fincsi pofont az élettől, hidd el nem fogsz vacilálni azon, hogy le akarj-e szokni. Írtam ezt én neked úgy, hogy 10 éves kemény bagós voltam, letettem..több mint 3-om hónapja és köszi, de kössz nem:-) Hajrá és jó egészséget neked!
Ne gondoljátok,hogy csak nyavajgok. Észre sem veszem már, amikor rágyújtok. Fél napot sem bírok ki, mert úgy érzem szükségem van a cigire.
Ezen kéne változtatnom. Láncdohányos vagyok:-(
Sajnos így, -hogy akarsz is, meg nem is- nem lehet leszokni.
Tudom magamról, mert nekem így csak rövid, 2-3 hónapos leszokások sikerültek. (ezzel a módszerrel)
Gratulálok!:-)
Mi a könyv címe?
További ajánlott fórumok:
- Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról
- Hogyan tudok leszokni a dohányzásról?
- Mágneses Biorezonancia - Leszokni a dohányzásról. Mik a tapasztalatok?
- Ki akar velem együtt leszokni a dohányzásról?
- Terhes vagyok és sajnos a dohányzásról még nem tudtam leszokni. A Nikoretta rágógumit lehet alkalmazni?
- A biorezonancia tényleg segít leszokni a dohányzásról??