Prison Break - season 4 (beszélgetés)
Ezt honnan tudod?
Hol olvastad hogy nem megy le egyben ez az évad?
Hát igen, ráadásul még ez az évad sem egyben fog lemenni, hanem lesz benne télen egy 2-3 hónapos szünet :(
De Went Millernek legalább lesz ideje edzeni, tényleg egyre feltűnőbb, hogy meghízott :D Egész tokás lett, meg a pocakja se semmi :P :)
Na ez igaz Krena de én akkoris tuti nézném :))))
Kösz az infot
Jó, de szerinted mégis mi történhet még, ami egy egész évadra elegendő bonyodalmat okoz? :) És persze ami nem szakad el a címtől sem túlzottan, mert oké, akár Michael betegségéről is szólhatna egy egész évad, de a Prison Breakhez annak nem sok köze lenne :)
Kicsit rámijesztettél, hogy esetleg nem lesz hétfőn PB, de megnéztem a Fox oldalán, és lesz, nyugi :) Ráadásul az előzetes alapján nagyon izgi rész lesz!
Hát én még jo pár évadot meg tudnák nézni Michaelből sose elég legalábbis nekem.Ja és a hangja tényleg fantasztikus jó hallgatni :))
Számomra annyi meglepetést okozott ez a sorozat már eddig is ugyhogy nem tartanám kizártnak hogy ezután is folytassák teli izgalommal és meglepetésekkel...
Majd kiderül.
Hétfön lesz 11.-rész nem tudjátok??
Erről még nem szól a fáma. Én örülnék, ha lenne még. :)
Amnézia: hát meglátjuk.....
Jaj ne már! Én ezt nem olvastam, de nehogy már Esmeraldát csináljanak belőle :))
Azt nem tudjátok, hogy az 5. évad mennyire biztos? Én imádom a PB-t, de nem hiszem, hogy ennél többet már ki lehetne hozni ebből a sztoriból...
Michael, vagyis Went hangját én is imádom. ;)El tudnám hallgatni egész nap.
Linc-kel az a baj, hogy rajta nem nagyon látni érzelmeke; ő csapat erős embere és ennyi. Mondjuk az múltkor nagyon szimpatikus volt, ahogy Mahone-nal viselkedett, mikor bosszút akart állni a fiáért.
Nekem is Scofield a legcukibb :)
Sucre valahogy nem jön be :-S
Na, megnéztem a 10. részt is. Hát igen, szegény Sucre mindig kifogja a legkellemetlenebb helyzeteket. Most viszont Gretchen szép kis pofikája is odalett volna. :P De jött Mahone! :)))
Hihetetlen, hogy ennyire nagy gyászba borultak Bellick halála miatt. Annyira nem szerették azelőtt, most meg...no, mindegy. Végülis sok mindenen keresztülmentek, együtt.
Vajon mi lesz Michael-lel? Elveszti majd az emlékezetét és Sarahra sem fog emlékezni? :(
Hát nekem is Scofield a nyerő :))
De Sucre is igen jó pasi :)
Nekem még mindig Májki az abszolút nyerő, bár nem ártana kicsit edzenie, mert látszik, hogy felszaladt rá pár kiló.:D Na de azért nemet így sem mondanák neki.:D
Komolyra fordítva a szót, Gretchenen egyre nehezebben igazodok ki, bár sejtettem, hogy mégis Májkiék táborában marad.
Hát igen szegény Sucre meg valahogy mindig megjárja.
Lincnek meg valahogy úgy érzem nincs túl nagy jelentősége, elvégzi a dolgát és annyi. Azt hiányolom, hogy Sofiáról egyáltalán nincs szó és LJ-ről is csak egyszer volt.
Amit még hiányolok az a Májki Sarah közötti romantika. Ok, tudom ez nem egy romantikus sorozat, akkor vszínű nem is lenne a kedvencem, de kicsit több hangsúlyt is helyezhetnének a kapcsolatukra.
Na egyelőre ennyi a hozzáfűznivalóm.
Mekkora volt már, mikor az öreg letámadta a medencénél :D Én tényleg azt hittem, hogy b*zulni akar :D
Amúgy nekem legjobban Burrows jön be külsőre, szorosan utána Scofield :) De nekem Abruzzi is bejött furcsa módon, sőt még T-Bag is az első évadban, bírtam a stílusát, de most már... főleg ezzel a hülye bajusszal :(