Prison Break - season 4 (beszélgetés)
Hát remélem hamar behozom az elmaradást. :)
Most mi lesz Sarah-val? Elkapja a behemót néger? :( :)
Csajok! Ti honnan töltitek le ezeket a részeket?
Köszi:E.
Örülök, hogy végre nézitek.
Én csak tegnap tudtam megnézni a 6. részt. Hát... Volt benne egy nagyon komoly jelenet.
Ááá, nagyon komoly volt a 4. rész. Michael, Linc és Mohone rendőr ruhában...hmmmm...nagyon komolyan néztek ki!
Bírtam amikor Linc a fejébe húzta a sapkát, mert gyanús lett és utána mondta is, hogy én mentem, mert kiszúrtak. Hogy állt a fején az a sapka? :DDD
Viszon ahogy vége lett....
Sokat nem várat magára az 5. rész. :P
Megnéztem a 3. részt is, de ebben még nem volt benne Grechen. :O
A páromnak bejön és szerintem is tök jó nő és jól is játsza a szerepét. Érdekes, én várom, hogy visszajöjjön. :P
Tegnap nagyon megható volt, amikor Linc megsajnálta Mahone-t és megbékélt. Esküszöm majdnem sítam. :P
Nagyon jó ez a film!!!!!
Tegnap volt ugye az utolsó rész, úgyhogy azt mondta a párom, hogy szabad a pálya! :)
Szerintem ma kezdjük.
..viszont azt még nem mondtam, hogy én nem bírtam ki, és az első részt már láttam a melóhelyen, mivel arra a gépre töltöttem le először. De most majd megnézem a párommal is este. Nagyon szupi volt! Mi minden történt rögtön az elején! A csajt (a nevét nem tudom leírni) és Wistlert is kinyírták....Áhh...
:)
Igen, de felírat még nincs:(
Még mindig nem néztétek meg?
Ha kicsit későn is, de végre én is megtudtam nézni.
Jó kis rész volt szerintem.
T-Bag, Mama ugorj a rúdra rész megint ütött.:D Viszont nem igazán értettem azt a részt, mikor telefonon beszélt azzal a pasassal.
A csokiterminátortól meg falra mászok, azon a nyugodt hangján, ahogy beszél...és mégis valahogy rémisztő.
Mahone-t meg nagyon sajnáltam a végén. Linc egész emberien viselkedett végre:)
Azt hiszem egyelőre ennyi, ilynekor már nem vagyok képes értelmes dolgokat írni.:D
Szia!
Én már megnéztem. Ha gondolod holnap meg is beszélhetjük.:)
Na megnézte már valaki a 3. részt?:)
Én ma fogom tölteni, reményeim szerint holnap vagy holnapután már meg is tudom nézni.
Szia!
Ez egy jó ötlet. Szerintem holnap lesz is mit megbeszélnünk.
Helló!
Gondoltam nyitok egy ilyen topikot is, hogy, akik már nézik, azokkal meg lehessen beszélni az új részeket.:)