Prison Break - season 4 (beszélgetés)
Sziasztok.
Én ma néztem meg :)
Szegény Michael én is remélem hogy megmütik.
De mennyi meglepetést okoz ez a sorozat.Nem is gondoltam hogy Zsebes titkára is ügynök aki a céget akarja tönkretenni.
Na meg sajnáltam Sucre-t is igencsak leizadt az aknán állva....
sziasztok!
Tegnap este megnéztük a 9. és a 1o. részt :) MÁR ALIG VÁROM A FOLYTATÁST! :)
Tudja valaki hány epizód lesz még ebben az évadban?
ha szerda akkor PB :)
Az a rész tényleg megható volt. Remelem megműtik Scofieldet.
Na, megnéztem. Egy újabb fantasztikus rész...
(Én csak egyetlen dolgot furcsálok mindig: amikor csak úgy "betörnek" T-bag irodábájába olyan ideges fejjel a srácok, akkor nem csodálkozik a többi kolléga? Vagy USA-ban olyan megszokott dolog egymás irodájába se szó se beszéd bemenni?)
Na de hagyjuk a kritikai oldalt... Amúgy az a rész olyan megható volt, amikor felnyitották a koporsót. Szegény Bellick
Hali!
Fent van a 10. rész!!!!!
Ma jó estém lesz, alig várom!
Én is csak most tudtam megnézni a 9. részt, 3 nap alatt. Alig bírtam ki.
Engem is nagyon meglepett Bellick vállalása, de ő nagyon sokat változott, előnyére.
És reménykedhetünk még, nincs holtest.:)
Az, hogy egy célért küzdenek, pedig nagyon összekovácsolta a csapatot és ezért lehet az, hogy Lincet így meghatotta a dolog.
Amit Mahone csinált azzal a fickóval, hát nem semmi volt. Nem nagyon mertem odanézni.:)
Az pedig, hogy Gretchen kinek az oldalán áll, szerintem még fog meglepetést okozni.
Nos, megnéztem a 9. részt. Hát igen, Bellick halála tényleg elég érdekesre sikeredett. Emlékszem én még arra amikor minden alkalommal, amikor baj volt ő volt az első aki köpött, vagy bemártott valakit erre most meg....Valóban nem életszerű. Viszont ki tudja mi történt....A párom azt mondta: Még nincs holtest! :P Végülis Gretchen is visszatért, hátha Bellick is! :D
Lincen is meglepődtem, régebben ki nem állhatta Bellicket, most meg azt láttam rajta, hogy igencsak megsajnálta...
A hülye nigger megkapta amit érdemelt, jó volt Mahone.
Gretchen most kinek az oldalán áll? :O
Az biztos, megérdemelte, amit kapott, bár belőlem egy icipici sajnálatot kiváltott, bevallom:)
Bellicktől meg nem vártam, h ilyen önfeláldozó lesz...ahhoz képest, hogy, milyen szemét volt korábban.
Hát Te aztán tényleg egy szuper jó hirt irtál nekünk :)))
Megnéztem a 9.-et.Egyszerüen eszméletlen jó volt.
Alig várom a folytatást :D Szegény Michael remélem ő nem hal meg.
Viszont nem semmi amit Bred tett.Feláldozta az életét a cél érdekében..
sziasztok.Most fogom megnézni :))
Nem tudjátok hogy megint 2hét kihagyás lesz vagy csak 1 a 10.részig??!?
Megnézte már valaki a 9. részt?
Én nemrég fejeztem be, de nem találok szavakat...ez eszméletlen volt. Sürgősen megnézni!;)))
Sziasztok.
Na végre meg tudtam én is nézni a 8.részt.Hát igen izgi volt.Föleg a vége hogy elkapták azt a négert.
Most meg várhatunk egy csomot a folytatáshoz :(
Kivagyok ... :)
Jájjj, de jó volt a 8. rész!!! :)))
Na, várhatunk megint két hetet. :(((
Szia!
Sajnos igen. És szerintem nem ez lesz az utolsó kihagyás.:(
szia mindenki!
ilyenkor mindig belezavar az amerikai baseball liga a prison break-be :(((
Újra 2 hetet várni, hogy lássam Sucret ? :)
Sziasztok!
Ez tényleg nagyon rossz hír :-(
A 8. rész viszont nagyon izgalmas volt :P
Egyébként mintha Michael kicsit meghízott volna, vagy csak nekem tűnik úgy? :D