Prison Break - A szökés rajongók! (beszélgetés)
Mi van? Meghal James Whistler a 4.évadban? Na ne már. Én még nem tartok ott. Csak a 3. évadig láttam. És nekem Whistler a második kedvencem, Michael után. Na el is ment a kedvem ma már mindentől.
A te kis gyerkőcöd is nagyon édi!
Én a kezdettektől nézem. A férjemet nem érdekelte, de mivel mindig ódákat zengtem róla úgy döntött, hogy akkor ő is megnézi. És ő is beleszeretett. Pár éjszaka alatt nézte a másfél évadot, amiről lemaradt.
Ha a tesóm hív, akkor nekem is a Szökés zenéje szól:)
De jó! akkor éljenek a június és július 18.-án születtek!:DDD
Nagyon aranyosak a gyerekeid :)
Szia.
Amikor elkezdödött a Szökés nem nagyon érdekelt.
Már a 3.évad ment mikor bele néztem.Na akkor igencsak megtetszett.Egyböl megirattam az elsö 3 évadot megis néztem volt hogy egész vasárnap délután Szökést néztem (kisebb szünetekkel).
Annyira tetszik ez a sorozat pedig sose voltam nagy sorozat rajongo.De hát ez a Michael Scofield meg a történett "megfogott" :)))
Párom már néha ki is akad a Szökés függöségemen :)
Még a mobilom is a Szökés zenéjére cseng :))
Szintén nagyon szeretem "A" filmet , s szintén július 18.-án születtem ☺ ( ... no , persze egy pár évtizeddel korábban :D )
Szia!
Egyáltalán nem baj, hogy csatlakozol. Egy újabb Szökés rajongót ismerhetünk meg.:)
Az én kislányom 2007, július 18.-án született.:)
Én még csak a 4. évad 4. részénél tartok.
Annak örülök, h Sarah nem halt meg, viszont sajnálom, h Whistler igen :-( Van olyan jó pasi, mint Scofield! :-P
sziasztok.
Remélem nem baj ha csatlakozom.
Én eddig 6részt néztem meg a 7.et most fogja letölteni a párom.
Hát borzasztoan izgalmas.
Én is éjjel néztem mikor a kislányom elaludt.
Én is letöltöttem már, de tegnap nem volt energiám megnézni. Már majdnem a BK elaludtam, nem lettem volna képes most A szökést is megnézni. Nem tudom mi volt velem tegnap, iszonyú álmosság jött rám.
Éjszaka megnéztem a 7. részt. Izgulhatunk 2 hétig, hogy mi lesz a folytatás.
Hát igen. Csak aztán ahogy elkezdtük, a párom is egyre kíváncsibb lett és így meg tudtam fűzni. :)
Megszereztem a 4.évad elsö 6részét.De még nem néztem meg kisgyerek melett nem egyszerü dvd-zni de már alig várom hogy sor kerüljön rá.Meg aztán ha elkezdem tuti nem tudom abba hagyni.Biztos nagyon izgi :))
Pedig milyen nehezen is indult be, hogy nézzétek.:)
Pedig olyan izgis eddig az összes rész, hogy mostantól kész kínszenvedés kivárni ezt az egy hetet is. :(
És szerintem nem ez lesz az egyetlen, hogy 1-1 részt kihagynak. Jaj.
Hát az elég baj. :(
Már látom fent van a 7. rész. Tuti úgy lesz vége, hogy szétvet az ideg, hogy kimarad egy hét. :P
Nagyszerű!
Jövőhéten nem lesz Szökés.
A baseball miatt.:(((((((((((((((((((((
Onnan szoktam letölteni a feliratot. A filmet meg a mininováról.
Csak akkor csúszik a felirat, ha nem jót töltesz le. Általában az összes verzióhoz időzítenek feliratot, csak oda kell rá figyelni, hogy neked melyik van meg, és a megfelelőt kell tölteni.
Ajánlom figyelmedbe a hosszúpuskát.
Szellemekkel suttogó első részében is játszik
Minden hétfőn ,a legújabb évad soronkövetkező filmje fent van a neten.
Igen van még olyan film, amiben ,,Michael" játszik, pl: a Szégyenfoltban, meg az Underworld vmeik részében. Igazából egyiket sem láttam, de ezekről tudok. Nem is vszínű, hogy megnézem őket, nem igazán hoz lázba a sztorija egyiknek se.(Akármilyen jó pasi is Went:P)
De azért remélem a jövőben majd feltűnik több jó kis filmben is majd.:)
Most már 100, hogy megnézem feliratosan, csak még nem tudom mikor jutok el odáig. Csak ne hogy akkor amikor már a tv-ben is elkezdik vetíteni szinkronosan. Na jó nem, annál azért előbb.
Hidd el, hamar megszokod. Kicsit inkább az a zavaró, hogy néha elcsúszik a felirat a szöveghez képest, de nem annyira gáz. :)
Így csigázod az idegeimet akkor nem fogom kibírni és meg fogom nézni feliratosan.
Bárcsak már én is ott tartanák, de a töltésben is még csak a 2.évad 4.részig jutottam el.
Megnéztem a 4. évad második részét! Kőkemény!!! :)))))
Merem ajánlani, iszonyú jó film, szerintem. Börtönőrt játszik benne Mahone. Úgy látszik szereti az ilyen filmeket. Hol zsaru, hol börtönőr, hol rab.
További ajánlott fórumok: