PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Engem Tapolcàn az embriologus ùgy lekiabàlt, hogy ha csak 1-et akarok visszakèrni akkor minek jöttem ide, meg majd ha nem èbred fel a fagyasztott akkor aztàn ne hibáztassak senkit.
Mert akkor mèg 3 volt.
Aztàn vègül 2 maradt az meg màr nem volt kèrdès, meg közben a dokitòl is tanácsot kèrtem
Gratulalok :)
Hany embriot kertetek vissza?
Beultetes szombaton is van?
Megy a drukk :)
Làttam màr, hogy ilyen ajàndékkosarakat adnak àt a recepción. De bevallom mi ezt olyan kellemetlennek gondoltuk, hogy most kinek adjuk át 1. az orvosnak ? ( de milye gáz a rendelőbe nagy csomaggal bemenni🤔) 2.vagy a recepción??? 3.Biológusokról nem is beszélve meg az aszisztensekről, akik a munka javát végzik, de velük pozitív teszt utàn már nem is nagyon találkozik az ember....
Na szóval mi végül úgy döntöttünk hogy az alapítvànyuknak utalunk pénzt, hogy mèg több támogatást tudjanak adni az arra rászoruló pároknak.
Hàt ilyen helyzetbe még nem voltam, de 3in1-ben kàvèt többször vittem a recepciòsoknak és annak örültek.
Mivel làttsm kors reggel mindig viszik a kis bögrèjüket.
Tea, barnacukor, kávè, nàpolyi, mèz a teàba biztos jò nekik
Pènzt nem fogadnak csak vmi alapìtvànyi befizetèsre
Szetintem ebből holnap lesz trsnszfer
Vagy legàlàbbis Tapolcàn nekem kb.ìgy volt
A nem teljesen èretlenek gondolom csak inkàbb tartalèk jàtèkosok
3volt érett, belőlük 2 embrió van most.😍😍
6eretlenre most engedi rá a fickokat. 🤞
Holnap újra telo és akkor meglatjuk, hogy holnap lesz e transzfer.
Hajrá Peggy kisbogyók 🙏🏻❤️
Medrolt a férjem egyik kolléganője Kaposváron kapta. Előtte nem sikerült neki 3 beülti, 1 Tapolca, 2 Bp. Szóval ki tudja mi hozza meg a sikert...
Medrol?
Az szteroid.
Fura h.vàrandòsàgra kèszülve ilyent adnak
Köszi! 🤗
3 felett maradt AMH-m, viszont a párom értéke nem lett jobb.😔
Ha már azt összehozzuk, mint az elsőnél, akkor csak a megtapadás a plusz feladat. 🙏
Köszi a drukkot!😘
Hajrá nektek is a stimuhoz! Antralis tuszoket számolt neked gondolom, nekem is számoltak Győrben.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..