PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ez jo hir, egyreszt elindult, masreszt meg nincs vege! :) Igen en mult heten junius elejere tudtam feliratkozni, bar annyit mondtak, h januarban erdemes erdeklodni, mert ha "sok" kvotat kaonak, elobbre johet.
Hezitalsz, v belevagtok biztosan ujra?
Ma még 2masik injekciót is kaptam az eddigi mellé Győrben. Eddig ovaleap volt, most jön mellé mától luveris. Hétfőn reggel mielőtt mennek hozzájuk vérvételre, akkor meg cetrotide.
5-5 tuszot számolt ma. 😊
4-es voltam.
Akkor te voltàl egyedül a piros kabàtba.Kaptàl uh kèpet.
Kètes volt a tesztem, vmi elindult, de nem ment tovàbb.
Feliratkoztunk, mert nem 44, 45 èves betöltött.
Bìztatott h.jòk az èrtèkeim ugyh.menjünk
Azt mondta tsvasz vège, nyàr ekeje a tb-s, ugyh.januári fizetős lenne opciò
hát valószínűleg én is fogok, ha marad legalább egy az 5. napra.
Hát kemény napok ezek az biztos, amikor várni kell.
De az meg szép, hogy 4-ből maradt 3. :)
Nekem a másodiknál Gőgös mondta, hogy az inszeminációt követően minden nap 1 szem Aspirint vegyek be. Megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, sok lett a tüszőm (azt hiszem 3-4 darab), és jó lenne az ikerterhességet elkerülni. Nem tudom, annak az egy tüszőnek, ami esélyes lett volna, annak jót tett-e. Csondrády a 3 tüszőre az első inszeminációnál nem mondta, hogy sok lenne.
Gratulálok a kicsikhez! :)
Köszönöm. Igyekszem nemcsak ezen gondolkodni keddig, de még kicsit sokkolva vagyok. :/
De hát nem véletlen mondják, hogy kemény dió ez a lombik.
Megvolt tegnap a leszívás. 12 petesejt lett, 11 megtermékenyíthető. 3 maradt mára, de erre felkészítettek hogy fagyasztott spermiummal kevesebb marad mint egyébként.
De ez azért szívén ütött. És ugye muszáj elmenniük 5napig a hétvége miatt, szóval nehéz hétvége lesz. :(
Nekünk 2017-ben sikerült a második inszem, hármas ikreink lettek. De hiperstimus voltam, brutális volt.
Az első inszem nem fájt. A másodiknal már a kacsa felhelyezése is, de ez a rengeteg ciszta, víz miatt volt.
Kettő amúgy nem zárja ki egymast de reméljük nem lesz semmi gond. Túlstimunak es annak hogy van folyadék a hasüregbenlehet egy jeke/következménye a reflux hisz a folyadék teret foglal el a hasüregben feljebb àll a rekeszizom és a gyomor es így lehet belőle reflux. Ehgez mondjuk sok folyadék se kell a hasüregbe minimális is elèg. De a hormonok ( főleg a progi) is okozhatnak az erős puffadás miatt refluxot.
Első trimeszterben nekem is refluxom volt, főleg az első pàr hétben hogy mi okozta az enyhe túlstimum vagy a hormonok ugye azt nem tudom ( vszínű a kettő együtt) . Én ropit ettem egyfolytában nekem az segített, anèlkül sehovà el se indultam.( hónapokkal később is talàltam a táskáimban ropit 😂)
Ami kicsit aggasztóbb tünet az a légzési probléma/fájdalom amit írsz, engem ez nyugtalanít, azért az nem játék. Mikor lesz a következő kontroll Tapolcán?
Rennie-t vehetsz be, aludj kicsit magasabban
Este kerüld a salàtàt, teàt, kàvét, szènsavast
De igazàbòl nincs rà megoldàs, sőt az ősz szarabb neki
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..