PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen, a 4.nap a vízválasztó, szerintem is azt mondta az embriologus, hogy a sérülékenyseg miatt nem néznek rájuk.
Nekem csütörtökön leszivas! Izgi!
Ah vmiért úgy emlèkeztem h9gy ma van az 5.nap.
Kitartast, már csak egy nap!
4.napon tènyleg nem nèznek rájuk vmiért ( talàn mert akkor a legsérülèkenyebbek vagy vmi ilyesmi)
Sok baba született már úgy hogy statisztikailag lehetetlen volt! Pozitívan!😊
🤞🤞🤞🤞
köszönöm, aranyos vagy.:)
mikor mész legközelebb?
Csak pozitivan
Nekünk 1 sikerült az elment 5naposig:)
Szépen fejlödöt
Csak sajnos nem tapat meg
De egy ket dolgot nem is Ugy csinältam mint kellet volna
Most mär okosab vagyok es pozotivan varom a 2.alkalmat hogy ulyra elkezdhesük
Szoritok
ó, köszi. lehet h akkor szombaton néztek rá utoljára, és majd legközelebb kedden.
Rendben, végül is úgy döntöttem, hogy most már kibírom holnapig.
Statisztika nem mellettünk szól úgysem, de azért próbálok pozitív lenni. :)
De lehet délután felhívom őket, mert ha 4,5napot kibírt(ak), akkor talán holnapra is ugyanaz a helyzet marad. Ha pedig nem mentek túl a 3.napon se, akkor az ma is kiderülne.
Csak nem küldenek el a fenébe, ha délután hívom őket ezért. Eddig úgy voltam, hogy kivárom a kedd reggelt, mert addig igyekszem nyugodt maradni, de most valahogy mégis nyugtalan lettem. :(
Megertem, hogy spontán terhesség után nem találod ezt most túl biztatonak, de szerintem nem hiába biztatnak.. Lehet adni kellene még egy esélyt, ezt persze nektek kell tudni.
Nekem az az egy fet utáni pozitív teszt tartja fenn a reményt, hogy érdemes próbálkozni.
A zárt ajtó mellett kell keresni egy nyitott ablakot. 🤞
Örökbefogadàs közelèben dolgozom.
Az örökbefogadàst inkàbb nem.Ès az èletkorom.miatt sem az sem az intèzetváltàs nem opciò.
Amùgy azt gondolom 44 èvesen egy màsik intèzetben sincsenek nagyobb esèlyek, az idő nem àll meg, és az öregedés, az öregedés
Szerintem menj be a hozzád eső kòrház nőgyògyàszatàra, ezt mond el ès meg fognak uh-zni.
Nekem a 2 vetèlès utàn azt mondta a nőgyògyàsz, hogy menjek azonnal ha teszt pozi, mert biztosan keĺl a progi pòtlás ès ne késlekedjünk.
Nekem ez nem bìztatò,volt kèt spontàn terhessègem az èvek alatt,tehàt tudom hogy elindulnak az embriòink.
Amùgy jobb érzès volt addig amìg azt hittem hogy nem indult el
Szeretnèm màr lezàrni ezt a törtènetet, de most megint kecsegtetnek, valòszìnű a semmivel.Ùgyhogy majd elvàlik most merre visz az èrzès
De pont most olvastam egy talàlò idèzetet....az volt a lènyege, hogy kopogj be egy ajtòn többször, de ha nem nyìlik ki szàmodra, akkor ne àlldogàlj a zàrt ajtò előtt, hanem menj tovàb...szòval, 6-7 ève kopogok, àlldogàlok...
Igyekszem nem stresszelni, változtatni úgysem tudok rajta.
Ahogy a doki mondta még az UH alatt, ha egy se megy el 5napig akkor amúgy sem lenne terhesség. Hát igen.
A párom ct-je rendben van, hálistennek. Tegnap mondták az eredményt, úgyhogy utána igyekeztem az embriós kérdést kiverni a fejemből, hiszen az egészség mindenek felett van. :) ezt már megtapasztaltuk.
Most ne foglalkozz a szàmokkal. Pihenj, relax és küld a csít a bogyóknak. 🤞🤞🤞🤞
Férjed hogy van? Mikor lesz eredmènye az MR-nek?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..