PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Fàj a hasam alja a szemèremcsontom felett, ha eszem azèrt van hànyingerem, ha nem azèrt, nem tudok aludni, időnkènt tele vagyok energiàval, majd egy òra mùlva a bèka segge alatt.
Hangulatom is ìgy.Van hogy mennèk vmi programra, majd sehova ès embert se làtnèk
Bal lehet az előzőben elfáradt. Nem baj most pihen, majd dolgozik helyette a jobb 😊
7 mm az már jó, de elvileg még vastagodni fog a leszívásig.
Esetleg egy kis E vitaminnal megtàmogathatod,segíti a nyàlkahártya vastagodást, meg sok folyadèk és ha van időd egy kis mozgás biztos jót tesz a keringésnek! Mondjuk nagy sétàk a kutyusokkal 😉
Igen. Parázok is, h mi lesz a tegnap este után még több hormonnal. 😬😬😬
Most 3 nap 300-as Bemfola következik. Eddig 300-300-225-225 volt. Bal oldallal nem tudom mi van. Mintha 5 db kisebbet említett volna, de azt mondta rá, h "szunnyad" ez az oldal. A nyálkahártya 7mm. Nem emlékszem, h ez ilyenkor jó e.
Értem. Nem tudom ilyenről még nem hallottam🤔 De az biztos hogy 2 vagy több embrió visszakérése növeli az esèlyeket, vhogy jobb a megtapadasi arány. Honlapon fent van a statisztikàjuk azon is làtszik hogy 2 embrió esetén 50% volt a megtapadas, 1 embrió beültetése esetèn 38%-os volt a sikeresseg. ( 5 naposaknàl, 3 naposakra nem emlèkszem)
Akkor az eddig 6 tüsző. Nem olyan rossz az pláne hogy nemrég volt az előző stimu. Emeltek a dózison?
Szerintem azt jelenti, hogy egyet három naposan, egyet öt naposan.
Kétszer menni transzferre.
Èn a lombik utàn mèg hònapokig ìgy vagyok, sìràs érzés, meg olyan nem tudom milyen èrzés.
Most meg szòltam a sima nőgyògyàszomnak, hogy nèzzen meg uh-val, mert ùgy se vagyok jòl.
Így van. Holnap ultrahang. 🤗
Ahogy mondod, korona igazít... 💞
Kitartást!
Ez a stimu engem is jobban megviselt,pedig rövid volt. Én fáradékony voltam és az érzelmi hullámvasútrol ne is beszéljünk..
A hormonok játszanak veled, lombikos hullámvasút. :( sírd ki magad, segít. Én sok időt töltöttem a kuttyal a várakozások alatt, sokat sétáltam vele az erdőt járva. Segített az is. Biztos most ők is bújnak hozzád, mert nem értik, hogy miért szomorú a gazdi. :/ szeretgesd meg őket, hátha adnak egy kis feltöltődést. :)
Holnapra meg reméljük jó hírekkel szolgálnak Neked.
Valószínű a második stimu rövid időn belül már jobban megviseli a szervezetet. Sőt biztos.
Remélhetőleg holnap már jobban leszel. Mikor mész legközelebb uh-ra?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..