PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia, nekem a férjem csak akkor jött ha muszály volt vagy épp ráért. Mi mentünk mindig 7 előtt hogy minél hamarabb bejussunk. Én Veszprémből mentem, így azért 10re legkésőbb beértem, nem volt gond. A főnököm tudta, rendes volt nagyon.
Leszívás után, illetve FET után én táppénzen voltam.
Hát bevallom mikor 5+1-nél nem látták, nagyon nagyon kikészültem vhol már el is engedte a dolgot. Szörnyű hét volt😞
Drukkolok🤞🤞 Minden jó lesz 😊
Holnap várjuk a híreket!
4 nap az első 12 hétben rengeteg idő. Napról napra változnak a dolgok. Szóval mikor voltàl lehet hogy csak petezsákot látott ha 2 nappal később nèz akkor már lehet az embrió is látszik.
Holnap a 6 hetesen elvileg szívhangot várna az ember, de ha pár nappal korábban vagy lehet hogy " csak" petezsákot lát embrióval. 5+1-en nem láttak semmit, 6+1-en lett petezsák plusz embrió és csak 7+1-en szívhang nálunk. Szóval pár nap tényleg sokat számít itt az eljèn.
Amùgy az 5 hetest most is a mensi időpontjàtòl szàmolja?
Mùltkor ez vokt itt a tèma
Kb.most lenne a peteèrèsed is, lehet azt is megèrzed.
Meg azèrt ilyenkor erős hormontermrlès van a szervezetbe ha érzèkenyebb vagy az ilyenekre (mint èn) akkor biztosan ezeket èrzed.
Holnap okosabb leszel, de izgalomra nincs okod
Megmondtam a vezetőnek.
Ìrok ki egy nap szabit, de amikor hazaèrünk megyek dolgozni.
Mindig koràn megyünk 7, negyed 8-ra.ìgy 10-re melòba voltam.3 nap szabival megùsztam, mert a beülti ès a leszìvàs 1-1 nap most nem irattam ki magam.
8x kellett menni, konzitòl tesztig
Teljesen normális amit érzel. Fájhat petefészek, méh. Ha csak kellemetlen és nem túl erős fájdalom,akkor simàn belefér a normális tünetek kategóriába.
5 hetesen látták a petezsákot? Az is teljesen oké, nem is kellett többet látni még. ( nekem 5 hetesen nem láttak semmit, még a petezsákot sem, nagyon hosszú 1 hét várt ránk hogy akkor most mi van, de végül meglett 😊)
Honlapon megtalálod a 2017-es statisztikájukat ( 2018as nincs fent nem tudom miért)
1 db 5 napos embrió beültetésével 38%-os volt a sikerességük, 2 db 5 napos embrióval 50%.
Ugyanez volt bennem is h ketto :) aztan a doki is kettot mndott d persue mndta h mi dontjuk el.
De elolvasva a tajekoztatot mi is elbizonytalanodtunk :) mert nem banom ha ikrek d a kockazatmentes terhessegre egy gyerkoccel nagyobb az esely igy inkabb az lenne a fontosabb! De mst legutobb kettore jutottam magamban :)
Mi is Fehérvárról jártunk Tapolcára. Nekünk meghozta a sikert.
Szerintem mindenki azt a helyet fogja dicsérni, ajánlani, ahol sikerült nekik a baba.
Èn 3 sikertelen utàn is pozitìvat tudok mondani kb.90%-ban.
De: a kivizsgàlàsokat magunk csinàltuk màr elötte, rászànva 1,5 èvet.
Ott futòszalag van, tanàcs semmi, max.vitaminok.
Nekünk nincs problèmànk, a korunk volt a gond.
Utoljàra mùlt hònapban mèg spermaszámot se nèztek csak toljuk, menjen mert szorît az idő.
Hosszù protokoll, kb.2 fajta kèszìtmènyt nyomnak.
Rendesek, kedvesek, embersègesek, de nem alaposak ès nem kìsèrletezőek.
Ha sikerül örülünk, ha nem fuss neki ùjből.
Székesfehèrvárròl biztosan bp-i intèzmènybe mennèk
Köszönöm a válaszokat. Több ismerősünknek sikerült Tapolcán. Gondoltuk megpróbáljuk, hátha nekünk is meghozza a szerencsét. Székesfehérvárról jártunk Pécsre.. Tapolca közelebb is lenne. Bíztam benne, hogy egy picit pozitívabb vissza jelzést kapok.
Amh érték ha jól emlékszem 8 körül volt. (Vagyis nehezen stimulálható, Pcos)
Sztem is bátorsàg :)
Èn otthon is mindig, nem akartam ott bőgni, meg összecsùszni
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..