Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

7401. csj84
2014. okt. 20. 19:28

Sziasztok!

Ma voltam teszten,negatív lett,az UH szerint is ez a helyzet,a nyálkahártya elkzdett vékonyodni,a sárgatest sorvad,szóval ebben a hónapban nem sikerült.Kicsit szomorú vagyok,de már megnyugodtam,meg úgy is mentem oda,hogy éreztem,hogy ez lesz.Most abba kellett hagynom az Utrot,meglátom mikor jön meg,és kezdődik az új hónap,új remények:).

Évanéne,ugye,hogy milyen kedves a doki bácsi?

Ancsika,holnapra ezer drukk!

JohnR neked is drukkolok!

Mindeképpen írjatok holnap,hogy mi volt!

7400. évanéne
2014. okt. 20. 18:33
Sziasztok! Átestünk a tűzkeresztségen, levették a laborokat,10én megyünk újra. A Gőgös dokiba meg bele vagyok szeretve:-)
7399. ancsika10
2014. okt. 20. 14:17
Kata hogy vagy?minden rendeben volt??mi mára 7en maradtunk (7 törpe):)holnap mg nagyon szurkoljatok:)
7398. Kata 0616
2014. okt. 18. 20:17
Sziasztok!Nem volt leszívás,majd hétfőn lesz!Nagyon izgulok,és félek!Szeretnék már túl lenni rajta!Most adom be az ovitrellet!Engem sem írt ki a dokim,pedig egy pszichiátriai intézetben dolgozom!Azt mondta,majd leszívás után kiír!Barátnőmet kiírta az elejétől,ugyanez az orvos!
2014. okt. 18. 15:43
Én a táppénzt úgy értettem, hogy magára a lombikra. Ha pozitív a teszt, akkor már a terhesség miatt működik a tp, de addig nem. Ahogy BPM is írta, először még nem azzal írják ki az embert. Ancsika, sajnálom! Hát igen, tud fájni. Hogy telt a munkanap?
7396. évanéne
2014. okt. 18. 11:17
Nekem a táppénzre épp fordított értelemben mondták,hogy nem kivánságműsor: volt egy vetélésem,betöltöttem a negyvenet, ahogy pozitív a teszt,kimélő üzemmód,táppénz.
7395. ancsika10
2014. okt. 18. 09:54

Kata0616!

Megvolt a leszívás?hogy vagy?hányat sikerült?én ma még nagyon szenvedek nem gondoltam volna hogy ez ilyen kellemetlen lesz,pedig ma már mennem kell dolgozni:(

7394. BPM75
2014. okt. 18. 09:33
Én sem a lombik miatt kaptam a tp-t. Az első perctől veszélyeztetettként kezelt az orvosom.
2014. okt. 18. 07:57
A táppénzhez szeretnék hozzászólni. Valójában a lombikra nem jár táppénz. Az intézet ad egy javaslatot a táppénzes állományba vételről, de azzal az indokkal, hogy lombikos vagy, nincs táppénz. Persze a háziorvos meg tudja oldani. Ha akarja... az enyém nem akarja. Szabin voltam mindig, erre ment el az összes napom.
7392. BPM75
2014. okt. 17. 15:12
JonhR, amikor csak a suprát adtam akkor dolgoztam, de Gonal-nál már nem tudtam kivitelezni, mert ugye általában azonos időpontban kellett beadni és én nem olyan helyen dolgozom, ahol ezt meg tudtam volna oldani.Munkahelyemen maximálisan támogattak, hiszen tudták,hogy babát szeretnénk és ez csak lombikkal lehetséges.Elmentem az orvosomhoz kiírt 2 hétre, közben szabadságra mentem és a beültetés az alatt történt meg.A beültetés után viszont tp-re vesznek mindenképp, mivel nem emelhetsz, nem hajolhatsz, pihenned kell. Nekem a papíromon mindig szerepelt a pihenő életmód-már csak a koromnál fogva is.
7391. JohnR
2014. okt. 17. 14:39

KHBrigitta:

Tanár Úr volt megint és nagyjából úgy fogalamzott ahogy írtad, még semmi sem biztos. Meg hát hol van még a 12. hét... Azért köszönjük a biztató szavaidat, mi is csak a legjobbakat kívánjuk nektek.

BPM75:

Hogy tudtad elintézni a táppénzt? Ilyen lehetséges?

csj84:

Köszönjük, de ez még tényleg nagyon az eleje, semmi sem biztos. Kívánjuk, hogy nektek is elkezdödjön valami hétfőn és 9 hónap múlva a karjaitokban tarthassátok :-)

Az idővel kapcsolatban van egy kedven idézetem:

"Valaki egyszer azt mondta, hogy az idő egy ragadozó, ami vadászik ránk. Szerintem az idő inkább útitárs. Végigkísér életünkön, és megtanít örülni a pillanatnak, ami megismételhetetlen. Az elmulasztott lehetőségeknél sokkal fontosabb az élet öröme. Elvégre mindannyian halandók vagyunk!"

7390. csj84 (válaszként erre: 7387. - JohnR)
2014. okt. 17. 13:45

Juj,ez nagyon jó,nagyon drukkolok,hogy ilyen szépen alakuljanak tovább a dolgaitok:).

Ti is észrevettétek már,hogy ilyenkor mintha vánszorogna az idő?Komolyan mondom,ez a 11 nap inszem óta olyan,mintha legalább 3-4 hét telt volna el.Alig bírom kivárni a hétfőt.

7389. BPM75
2014. okt. 17. 13:07

Sziasztok!

Túl vagyok a genetikai UH-on, minden eredmény normális értéket mutat.A véreredmény bő egy hét múlva lesz meg. A doktor úr nagyon kedves volt, mindent részleteiben elmondott. Bízom benne, hogy a kombinált teszt sem mutat majd rossz értékeket.

Mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy bízzon

magában és sokat pihenjen. Az első perctől kezdve,ahogy szúrni kezdtem magam táppénzen voltam és vagyok.Félre kell tenni a stresszt és minden olyan tényezőt ki kell zárni, ami a pihenést hátráltatja.

7388. KHBrigitta (válaszként erre: 7387. - JohnR)
2014. okt. 17. 12:46
Persze, reménykedj! Pihenj! A 10 nap elég kevés, tök jó, hogy kimutatta a teszt. Barna folyás bármitől lehet. Gondolom nem biztattak túlságosan Tapolcán. Melyik dokinál voltál? Tanár úr azt szokta mondani, hogy most terhes, de nem biztos, hogy így is marad... Küzd a babád, reméljük, hogy megnyeri a csatát, és ezzel Ti is. Annyira szeretnélek biztatni valamivel, de a saját tapasztalatom nem túl jó. Viszont igenis sokaknak sikerült! Kívánom, hogy azt a tábort gyarapítsd! És pihi-pihi-pihi!
7387. JohnR (válaszként erre: 7386. - KHBrigitta)
2014. okt. 17. 12:12

Szia!

Hát rendesen meglepődtem figyelembevéve az eredményeinket meg, hogy ilyen hamar kellet visszamenni. A 10 nap az inszemtől van, a beágyazódás ennél is kevesebb és mégis halványan pozitív a teszt.

A szurkálások ritkultak, de néha bele tud nyilalni rendesen meg most van ez a barna folyás. Még egy doboz Utro lett felírva. Talán kezdhetünk reménykedni?

2014. okt. 17. 10:19

Jajj, de jó hírekkel jöttetek ma!

Ancsika, a 8 nagyon szép! Akkor elviszik blasztóig őket, az szuper! Nekem mondjuk addigra mindig csak kettő maradt, de ennek biztos volt oka. Örülök, hogy már jobban vagy!

JohnR, még hogy lesz-e valami! Naná! Mondjuk egy baba! Kedden majd már látszik a petezsák is! Érzel valamit?

7385. JohnR
2014. okt. 17. 09:59

Sziasztok!

Sikerült ma visszamenni tesztre és halvány pozítív lett, az UH-n még csak a sárgatest látszott, de ez a 10. nap még csak. Kedden újra Tapolca.

Ebből még talán lehet valami?

7384. ancsika10
2014. okt. 17. 09:43

Sziasztok!

Most telefonáltam 11 ből 9 termékenyült meg és 8 fejlődött tovább:)Remélem a hétvégén is kis ügyessek lesznek és keddig is ilyen sokan megmaradnak:)

A hasam már nem fáj csak egy kicsit érzékeny:)

2014. okt. 17. 08:22

És az a durva az egészben (most a fizetős vizsgálatokra gondolok), hogy a tb támogatott "ingyenes" lombikról beszélünk! Mire kifizetünk minden vizsgálatot, + a hormonok, akkor tartunk olyan 100-150 e forintnál, + az útiköltség, amit ugye vissza lehet igényleni, de csak ki kell fizetni először. De hát mindegy. Az ember csinálja, mert muszáj.

Ancsika, szép a sejtszám, hogy vagy ma?

Kata, köszi a tájékoztatást!

Évanéne, majd írj, hogy mi volt!

Ja, egyébként én is vidéki vagyok, de úgy érzem, jó kezekben vagyok és a legjobb orvos az enyém, ügyesen terelget az egészségügyben, kevés falba futok bele. De ezt ki kellett nekem is tapasztalnom, és hangsúlyozom, hogy szerintem az orvoson múlik!

7382. JohnR (válaszként erre: 7378. - Évanéne)
2014. okt. 16. 20:39

Szia

Hidd el tudom, hogy megy ez vidékikén, mivel mi is hasonlóképpen vagyunk (egyébként úgy sejtem nem is vagyunk egymástól annyira messze, csak mi a zalai oldalon lakunk :-) )

Sajnos ez benne van, az utazásit is mindig pecsételtesd Tapolcán, ha betelik pedig legjobb ha személyesen beviszed az OEP-hez ha Zegen jártok, úgy előbb utalnak tapasztalatom szerint.

Hétfőre azért hosszútávra tervezzetek, hideg élelem meg olvasnivaló legyen, szükség lesz rá sajnos.

7381. évanéne (válaszként erre: 7379. - Csj84)
2014. okt. 16. 18:55
Semmi vicces nincs ebben kérem!:-)) én is csak szolidan vigyorogtam,amikor az uram mintavétel céljából elvonult, majd 10 perc után zavartan kiszólt,hogy menjek segíteni... :-D
7380. Kata 0616
2014. okt. 16. 17:47
Gratulálok Ancsika! :)
7379. csj84 (válaszként erre: 7378. - Évanéne)
2014. okt. 16. 16:31

Figyelj is nagyon:)

Nekünk nagyon vicces volt múltkor,mert a páromnak kellett kérnie a laborosoktól tégelyt az inszemináció előtt,és mondta a laboros néni,hogy menjek be én is,mert az a tapasztalat,hogy a nők sokkal jobban megértik mi a feladat-nem a minta leadásra gondoltak,remélem:))).Mindenesetre nekem mondta el,hogy melyik papírt hogyan töltsük ki meg ilyenek.

7378. évanéne
2014. okt. 16. 16:17

csj84, én is arra jutottam, hogy hétfőn megkérdezem, tudunk-e a Gőgöshöz kerülni, s ha igen, akkor tőle meg megkérdem, Zalaegerszegen kereshetem-e, ez számomra megnyugtató és kényelmes megoldás lenne.

JohnR, az a borzasztó ebben, hogy mivel kisvárosban élünk, ezeket a vizsgálatokat eleve "utazósan", 30 km-re tudjuk megcsináltatni (tapasztalat) és jelenleg amikor vidékinek adnak időpontot, olyankor hónapokról beszélünk, ha meg megkeresem magánban, pikk-pakk megvan minden. Ettől függetlenül próbálkozunk természetesen.

KHBrigitta, én most már mindenhol kemény vagyok, mint a vídia :-)

Soha nem variáltam, kifizettük, amit ki kellett, de lehúzni nem hagyom már magam, ami jár, az jár, fizetünk bőven tb-t!

Hétfőn mindenesetre igyekszem mindenre odafigyelni, merugye az uram az csak ott lesz, kapkodja a fejét, megteszi, amit mondanak neki, de totál el lesz veszve :-)

7377. Kata 0616
2014. okt. 16. 16:06
KHBrigitta!Igen 3 orvos van!Van olyan amikor egyik nincs,és akkor a másik van a rendelőjében!Csongrády meg a Gőgös osztoznak!Igen úgy tudom megnyílt az új rész is!Holnap megyek megint remélem most már megmondja mikor lesz a leszívás!
7376. ancsika10
2014. okt. 16. 14:13
Sziasztok!ma megvolt a petesejt leszívás.11db-ot sikerült nyernünk:)örülünk, de a hasam iszonyatossan fáj még.kedden beülti:)
2014. okt. 16. 09:38

Évanéne, én Fejérben lakom, tapolcai beutalóval mentem az ANTSZ-hez, ingyen hepa hív siphilis vérvételre. E-mail-en küldték meg az eredményt, szóval szuper volt. Aztán a hormonsort és az újabb vírusos szűrésre a nőgyógyászomtól kaptam beutalót az ambulancián, azzal mentem sztk-ba ingyen vérvételre. Itt megcsinálták az AMH-t is, azért fizetnem kellett, 5500 Ft. Tapolcán csak a bakteriális tenyésztést végeztettük, azért fizettünk ott, minden mást körzetesnél ingyen! Verd ki a balhét! Tetszett a borotválós sztorid. Nekem is van egy. Mikor műtöttek, az idősebb szobatársnőmet borotválták meg a kezelőben. Jött vissza, megállt a szoba közepén, és döbbenten azt mondta: Hát ez... ez megvágott! Majdnem lefordultam az ágyról, úgy röhögtem!

Szóval hétfőn izgi nap lesz! Mindenki meséljen ám!

7374. JohnR (válaszként erre: 7372. - Csj84)
2014. okt. 16. 09:23

Szia!

Hát elég mások a tünetek itt is, szurkálással kezdödött, meg volt egy csepp rózsaszínes vérzés is. Most már ritkábbak a szúrkák, de néha elég rendesen belenyilal. Meg pár napja van bő sárgás folyás, amit nem tudunk mire vélni?

7373. JohnR (válaszként erre: 7370. - Évanéne)
2014. okt. 16. 09:18

Szia!

Igen, ennyi rémlik nekem is, de még hozzá a hormonsor is nagyjából ennyi, az AMH 5500 és a férjednek lesz bakteorológia, az is olyan 6000.

Szóval ha minden helyben csináltattok, az 40e körül lesz!

7372. csj84 (válaszként erre: 7368. - JohnR)
2014. okt. 16. 09:16

Szia!

Igen,hétfőn megyek,nagyon izgulok:).

Sokszor csalódtam már,mert megviccelt a testem,és végül mindig menstruáció lett,úgyhogy most sem bízom a jelekben.Vannak,és mások is,mint általában,de nem akarom beleélni magam.

Nálad mi a helyzet?Neked mikor esedékes a teszt?Érzel valamit?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook