PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Helló Lányok! Ma voltam teszten és hálistennek pozitív lett,úgyhogy nekem ez az év nagyon boldogan indul !! :)
Brygey ne aggódj,nállam is ez van, sárgás rózsaszines trutyi nem lehet szebben fogalmazni!
Most a Crinone mellett kell még egy véralvadás gátlót is szúrnom,valaki kapott már ilyet?
Sziasztok!Lányok! talán tud nekem valaki segíteni! Crinone gélt használok, most vagyok 6+1 hetes babás. a észrevettem, hogy a gél, nagyon nagyon halványan egy-egy picike apró darabja(naponta egyszer, kb egy borsószemnyi), nagyon picit rózsaszínes. semmi tünetem nincs egyébként, nem fáj a pocakom, nem görcsöl, amúgy semmi vérzés, ez mitől lehet? normális? lehet, h a hüvely kicsit sérült? nem tudom... járt valaki így?
Szia!A fogfájásom magától elmúlt.Én az első stimus lombiknál is crinonét használtam de nem voltak ilyen bajaim.Akkor a mellfájdalom első perctől volt,gondolom a hormonok miatt.Ez most valahogy teljesen más.
Ha nem volna korai, azt mondanám, nem vírust, hanem babát "kaptál be" :-)
Nekem a Crinone hozott ki ilyesfajta tüneteket, illetve érdekes módon amíg adtam magamnak a Gonalt, addig nem jelentkeztek stimulációs tünetek, utána 1 jó hétig viszont igen.
A fogfájásod csak elmúlt, vagy kezdett vele valaki, valamit?
Sziasztok lányok!5.-én kell mennem tesztelni.fogfájásom elmúlt,viszont 2 napja szörnyen émelygek.főleg este fele,délután.húz az ágy,fáradt vagyok.remélem nem valami virust kaptam be!
Szia!Ápolónő vagyok,de komoly tűfóbiám van.Eddig a kezembe se vettem.az első szurimat az ügyeleten akartam beadatni ,de a doki nem adta be,azt mondta addig el nem megyek onnan amíg be nem adom magamnak.15 percbe telt,végig türelmes mosolygós volt!haza fele végig sírtam a sokktól.csak az első nehéz,és rájössz hogy nem fáj,csak épp kellemetlen,kitapasztalod hogy hogy jobb beadni.nekem úgy volt jobb,hogy nagyon megszorítottam a bőrt,szinte fájt,de olyan feszes volt hogy a tű könnyen át ment rajta.Hidd el,ha nekem ment,neked is fog! :)
csak elsőre félelmetes, ahogy írtad. 3 éve az első szurimat remegő kezekkel, 6-szori nekifutással adtam be...huhh...emlékszem rá most is :) aztán utána már megy mint a karikacsapás! :) örülök, h eljutottatok azért, elég rossz idő volt.
Köszi Brygey!Sikerült eljutnunk Tapolcára,igaz több mint 2 óra volt az út.Nagyon sokan voltunk ma.Sajnos a gyógyszer nem használt,megkaptam az első szurikat.A tű elég félelmetes igy elsőre de a babàért megéri.
Végül nem indultunk el. Verőfényes napsütés és szélcsend van, na de ezt hajnalban ki tudhatta?!
Dika,mi majd csak 5én megyunk,remélem arra javul a helyzet,mi Bük mellett lakunk. 3éve voltunk hasonló időben,remélem ha mentek minden rendben lesz!
Elég hosszu az út ilyenkor a hó, hófúvás miatt.Nem tudom elmerjünk indulni?
Sziasztok!Sopron környékéröl indul valaki Tapolcàra holnap?
Köszönöm szépen a segítdéget!
Évanéne, akkor majd írjál hétfőn, hogy mi volt!
Ja, mehet egyszerre a kettő. Igaz, én este adtam, egyik oldalba az egyiket, másik oldalba a másikat. Másnap fordítva. Aztán már nem emlékeztem rá egy idő után, hogy melyik oldalon melyik volt...
Simán adhatod egyszerre. Sok sikert!:-)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Már 10.-e óta szúrom a suprafactot, és hétfőn kell elkezdenem a gonal-f-et. Mikor voltunk Tapolcán elfelejtettem megkérdezni, hogy ha reggel adom a suprafaktot (mert ezt még nem kell elhagynom), mikor adjam a gonalt? Egyszerre lehet? Vagy azt inkább este? Ti hogy csináltátok?
Annyi volt,amikor 95 volt:-) :-(
de hétfőn,ha a hó nem szól közbe,megyünk Tapolcára, és mindent kiderítek.
Ja, és úgy tudom a fagyis beültetés 50.000 Ft.
Kata, én úgy tudom (!), hogy Panadolt lehet bevenni, mert az paracetamolt tartalmaz. Én azóta azt "szedem", mióta benne van a pakliban, hogy terhes lehetek. Igaz, nem kimondottan fogfájásra van, de én még mensis görcsre is azt veszek be. De hangsúlyozom, hogy nem vagyok orvos :-( sajnos.
Nagyon sajnálom! :( csak kitartást tudok kívánni és nagyon drukkolok a kis fagyosaknak!
Sajnos itt sopronban csak 15 óráig volt ügyelet!megvárom hétfőt,és elmegyek valakihez maszekba.addig meg valahogy túlélem!
Akkor neki minek orvosi diploma?! Könnyű a felelősséget másra hárítani...
Nem próbálkozol be egy másik dokihoz? Biztos más van már ügyeletben...
Szegfűszeget próbáltam,nem használt.elmentem az ügyeletre,pont a saját dokim volt,de nem húzta ki,azt mondta nem akarna adni fájd csillapítót.kérdezzem meg a nőgyógyászt,mit szedhetek!ennyi volt.Sírva jöttem haza,gondolhatod!
Jaj, te szegény! harapj szegfűszegre! Van otthon Corsodiled? Azzal öblögess. Minél inkább begyullad, annál nehezebb lesz kezelni...
sziasztok!2 napja borzasztóan fáj a fogam,a fogorvos nem húzta ki.kérdés,hogy szerintetek milyen fájdalom csillapítót lehet bevenni,mert eddig semmilyet nem mertem!?
Évanéne, nincs várólista úgy tudom, legalábbis tavaly nekünk nem volt. azonnal mehettünk, mert ez nem jár leszívással, nem teljes protokoll a fagyis beülti.Itt van még olyan lehetőség is, ha nem akarod, h az államilag finanszírozottba számítson,akkor beültetéskor ki kell fizetni 30.000 ft-ot.
Sziasztok! Évanéne, nagyon sajnálom! Olyan jó természeted van, hogy rögtön előre tudsz nézni!
Én is meglepődtem ezen az áremelésen. Azért ez elég nagy emelés! Vajon mi indokolta? Na mindegy, mindenkinek kívánom, hogy a következő évben váljanak valóra az álmai (és az enyémis)!
Jó pihenést!
Igen, bármi előfordulhat:-) kiváncsi vagyok, hétfőn mit mondanak. A fagyasztott beültetésennél is ugyanaz a várólista van, ugye?
További ajánlott fórumok: