PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok! Most regisztráltam oldalon! Mi is Tapolcára járunk,tavaly augusztus óta! Meg volt már a 3. inszem, sajna sikkertelenül, most kezdtük el a lombikot, remélem sikerrel járunk!
Koszi! Sok sikert Nektek is :)
Sziasztok!Csak szeretnék egy kis jó hírrel bejelentkezni.Ma voltunk UH-n és egy szép erőteljes szívhangot hallottunk!! :) Én ilyen boldog talán még sosem voltam! Mindenkinek kitartás,ez az élmény mindent megér!Hajrá Csajok!!!
35 éves. Hogy érted, hogy sanszos?
köszi. 03.03-ra kaptunk időpontot
Megkérdezhetem,hány éves vagy? A 0,8-as AMH miatt sanszos a lombik.
Szia!
Több oka lehet,ha egyből a lombikot ajánlják fel.Pl.ha teljesen elzáródtak a peteveztők,vagy nincsenek,vagy csak 1 petefészek van,vagy a férfi spermaképe rossz.Olvastam olyan híres emberről is,akiknél azért jöhetett szóba csak a lombik,mert a férfinek egy elzáródás miatt konkrétan nem jutott ki a szervezetéből spermium,így neki egyből a heréből vettek biopsziával spermiumokat.
Mikor mentek Tapolcára?
Én is valahogy jobban örülnék a lombiknak, hatékonyság miatt talán....
Szia! Nálunk is szintén apai ok miatt egyből a lombikot javasolták! :) Tudom nem egyszerű a hormonkezelés miatt stb, stb, de én valahogy örültem neki... :)
Köszönöm. Nálunk a férjemmel elvileg minden rendben, nálam összetettebb a probléma. Az AMH értékem 0.8. Szóval nem tudom nálunk mi lesz majd a protokoll.
Barátnőméknél a férje rossz spermaképe miatt,nálunk a korom miatt (40) eleve kizárólag a lombikot javasolták.
Én azt szeretném kérdezni, hogy mindenkinél megpróbálkoznak inszeminációval, vagy esetleg ha olyan a probléma, akkor csak kizárólag beültetéssel kezdenek?
Sziasztok Lányok!
Csak biztatás képpen:2014-ben februártól-júniusig jártunk Tapolcára.38évesek múltunk,3 és 1/2 év alatt nem jött a baba.Első inszem 1 szem érett és repedt tüszővel sikeres volt,már március végén.Most 1 2 hetes gyönyörű kislány fekszik mellettem a kiságyba.Igaz azt is lekell irjam,eredményeink rendben voltak mindkettőnknél.Fel a fejjel,küzdjetek 1000-el,ez a csoda minden pénzt megér!!!!!!!!!!!!!!
Szia!Mi is a Gőgös dokihoz járunk,én nagyon örülök hogy hozzá kerültünk.Nagyon nyitott bármilyen kérdéssel fordulok hozzá mindent elmagyaráz.Olyan mintha érdekelné hogy mi van velünk,pedig ez a mai világban nagyon ritka.Egyszer kétszer voltam a Török dokinál és számomra teljesen ellenkező benyomást keltett.Biztos nagy a szaktudása ezt aláírom,de számomra nagyon fontos hogy az orvossal meg tudjak beszélni mindent,és megbízzak bent.
Nem nem ismerek ott még senkit.Barátnőm is ide járt csak ő a Török doktorhoz.Mikor mondtam neki hogy van időpontlom és kihez,azt kérdezte hogy miért nem a Törökhöz,kértem időpontot.De még bármi is lehet ez még csak az első alkalom lesz hogy menni kell.Szorítok érted hogy az inszem sikerüljön.
Szia!
Gőgös doktor hétfőnként és csütörtökönként van,és elvileg úgy fog hívni mindig,hogy ő legyen.Persze lehet olyan,hogy valami miatt másik napon kell menni.Nekem most a 3. inszem pont úgy jött ki,hogy pénteki napra,mert a csütörtök korai lett volna,így nem ő csinálta.De az UH-kat mind ő csinálta,és a gyógyszereket és injekciókat ő írta fel.
Amúgy ismered őt? Én csak jókat mondhatok rá :).
Köszönöm a válaszokat.Fél 10 után telefonáltam és másodikra sikerült is beszélnem a recepcióssa.Február 5.-én megyünk elöször konzultációea Gőgös doktorhoz.Ha most hozzá megyünk mindig hozzá fogunk kerülni?Tőlem nem kérdezték meg miért szeretnék hozzájuk menni!
Sziasztok!
Ma megvolt a 3. inszem,a 3. orvos csinálta(elsőt a Gőgös doktor,másodikat a Csongrády doktor,ma a Török doktor).Nem lett valami fényes a spermakép,de reméljük elég lesz.3 tüszőm érett a ciklus során,meg is repedtek.29-én teszt nekünk is.
Többiek,mi újság?
Szia!Sajnos csak 30 000-t tudtak bevinni,és az tényleg nagyon kevés.Az első két inszemnél 400,illetve 500 ezret küldtek be.Most nagyon levagyok törve,de az biztat,hogy nálam mindig minden jól alakul,talán a lombik sikerül.Neked pedig sok sikert kívánok holnapra!
Nagyon sajnálom.A nagyon rossz eredmény mit jelent pontosan,ha megkérdezhetem?
Mi holnap megyünk,izgulok.Ha ez sem sikerül,márciusban lombikunk lesz.
Sziasztok!Hát megjöttünk a 3.inszemről.Elkeseredve...A rossz sperma szám még rosszabb lett.Azt mondta a Gőgös doki ennek az esélye szinte semmi.29 én teszt,és folytatás májusba lombikkal.
Gynex-et én is szedtem, de sajnos nekem nem segített, sőt eléggé összezavarta a ciklusomat :-( De bízni kell benne, barátnőmnek segített :-)
Szia Kata! Most olvastam visza a fórumot, és láttam ezt a felvetésed. Mi túl voltunk három sikertelen inszemen, a lombikra készültünk, és akkor ajánlották nekem a Gynex-et. És sikerült is, már 2 éves elmúlt a kislányunk... Én hittem benne. Most kistsóért megyünk, de most is szedni fogom! :)
Telefonáltam én már több meddőségi központba is időpont kérés miatt, ez a kérdés sosem hangzott el. De mindegy, nem lényeg, nekem érzékeny a lelkem és ahogy írtam, túl is lépek rajta, csak hát fura volt :-)
Igen,ez egy fájdalmas kérdés ,de hidd el,nem0lehet máshogy feltenni. Amikor telefonálsz, a vonal másik végén a számítógépep elött ül a recepciós, és eleve oda,standard kérdésekhez írja be a válaszaidat. Ha elvonatkoztatunk a saját kis történetünktől,hidd el,kiderül,milyen sokféle válasz lehet erre a fájdalmas kérdésre!
Sokat hallottam, hogy kedvesek, és természetesen mindenkinek lehet rossz napja, én is telefonos ügyfélszolgálaton dolgozom, de a kérdés azért furcsa volt... nyilván ezen túl fogok lépni, nem is ez lesz a lényeg, csak leírtam, mert picit a kérdést nem találtam helyénvalónak. :-) Megy valaki először még 2-3 héten belül?
Megértelek...én is ezen szoktam elmélkedni rosszabb napjaimon,hogy nekünk mi mindennel kell megküzdeni, pl.sok-sok próbálkozás míg az adott intézményben felveszik a telefont, (ezzel nem bántani akarom őket,mert tudom és látom milyen sokan vannak ott és milyen leterheltek az ott dolgozók) míg más azt sem tudja mi merre hány méter és várandós lesz pikk-pakk...
Szeretném hozzátenni Tapolcán kiváló csapat dolgozik remek szakemberekkel minden tiszteletem az övüké,hogy mindent megtesznek,hogy segítsenek rajtunk és segítenek anyává válni... :)
én ma 8-kor próbáltam őket, másodszorra elértem őket. Az első kérdésük ez volt: "miért szeretne hozzánk jönni?" Én meg egy percig gondolkodtam, hát erre mit is mondhatnék.... :-( Aztán végül kinyögtem, hogy 3 éve próbálok teherbe esni, talán ez az oka.... Kicsi elkeserített ez a fajta "kedvesség".
Szia!Már fél 8-tól lehet próbálkozni 13-ig és ha szerencséd van egyből tudsz velük beszélni :),ha nincs akkor sokadszorra!
További ajánlott fórumok: