Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

7881. ancsika10 (válaszként erre: 7880. - Kata 0616)
2015. jan. 8. 10:46
Nekem az elsőnél 9 nap után.
7880. Kata 0616 (válaszként erre: 7879. - Ancsika10)
2015. jan. 8. 10:33
Ancsika!Most nézem az első lombikom feljegyzéseit.Nekem 11 nap után jött meg.Tapolcán biztos kiderítik majd!
7879. ancsika10
2015. jan. 8. 09:28
Sziasztok!képzeljétek ma még mindig nem jött meg:(ma 14.napja szúrom a Superfactot.Tegnap telefonàltam Tapolcára.Ott is mondták hogy ez már nem normális.Ma már csináltam egy tesztet :)hát ha...de persze negatív.Hétfőn megyünk és megnézik mi a helyzet.Miért nem mehet semmi úgy ahogy kell.A szabimat is így próbáltam intézni de most már nem tudom hogy csináljam:)
7878. évanéne (válaszként erre: 7877. - Kata 0616)
2015. jan. 8. 08:08
Pedig ő is azzal vizsgál, pontosabban azzal is:-)) ez se csodagép. De igazán hozzáértő kezekben sokat tud. Csakhát használja boldog-boldogtalan. Voltam én olyan természetgyógyásznál, aki azt mondta magáról,gyógyszerész az alapképesítése, aztán kiderült,gyógyszerész aszisztens,abból is a gyorstalpaló:-)
7877. Kata 0616 (válaszként erre: 7876. - Évanéne)
2015. jan. 8. 07:48
Évanéne!Köszönöm,de tesóm tartja vele a kapcsolatot évek óta.a biorezonanciában nem bízom.voltam már,és nem mutatta ki a problémáimat!folyamatban van az időpontkérés!
7876. évanéne (válaszként erre: 7875. - Kata 0616)
2015. jan. 7. 19:45
Viteas termék. Nem olcsó, de jó. Viszont önmagában kevés, érdemes egy biorezonancia mérést csináltatni hozzá. Méregtelenítés, stb... Te soproni vagy,ugye? Van ott egy doktornő,alternatív gyógyászattal is foglalkozik. Meddőségnél is jókat hallottam róla. Dr. Halmosi Mária. Kell a száma?
7875. Kata 0616
2015. jan. 7. 15:43
Sziasztok lányok!Sajnos a vérvétel elmaradt.de elengedem,és feldolgozom hogy nem sikerült.Tesómmal beszélgettem nekik egy év után sikerült a kisfiúk,spontán.viszont GYNEX cseppet szedett.elolvastam mit írnak róla,és tetszett.olvassátok el!Neki ez segített,meg még két kolléganőjének!Engem felcsigázott!Ti hallottatok már róla?
7874. gzizus
2015. jan. 7. 13:07

Bár nem vagyok túl aktív Facebookozó, de engem is lehet jelölni Gottlieb Izabella Sopron

Én eddig csak egyszer tudtam beszélgetni a mellettem ülővel, én olvasni szoktam, a hosszú várakozás alatt, sokszor szinte ki is olvasom a vitt könyvet

7873. ancsika10
2015. jan. 7. 11:16
Engem is jelölhettekNagy Anita néven Szombathelyről
7872. csj84
2015. jan. 7. 09:21

Köszi,kedvesek vagytok :). Igaziból nem is az a baj,hogy tudják,mert mindenki nagyon kedves volt,náluk is volt a családban hasonló,és elmesélték,velük hogyan történtek a dolgok.Az bánt,hogy lehetőséget se adott arra,hogy mi döntsük el,hogy kinek mondjuk el.

Mindegy,a legfontosabb most,hogy készülünk az újabb inszemre,úgyhogy csak előre! :)

7871. Licus20 (válaszként erre: 7868. - Csj84)
2015. jan. 7. 08:09
Megértem,hogy kiborultál...mi a családban nem titkoltuk mindenkinek elmondtuk,hogy járunk,mert így kiderült tudtunk másnak is segíteni, akinek nem jött a baba és elindultak a kivizsgálás útján..azt,hogy megfogant a baba csak a szülőknek mondtuk el,meg a munkahelyemen, hogy most egy ideig nem dolgozom...és a kolléganőm mondta el nálunk mindenkinek és ugye sajnos elvetéltem...és ez így még rosszabb volt,mikor kérdezgették,hogy na mi újság mire vagyok kiírva és akkor mondtam itt vége az én életem és nem hagyom,hogy bárki is azon csámcsogjon és mondtam,ha újra várandós leszek szólok mindenki nyugodjon le.Nekem azért is jobb róla,hogy beszélek, pl.a vetélésről, mert mikor jön a kérdés,hogy mikor lesz baba...ha azt mondom még nem vagy kinek mi köze van hozzá, akkor nem hagynak békén és igenis,ha azt mondom,hogy voltam várandós de sajnos Angyalka lett akkor békén hagynak elnézést kérnek és témát váltanak nekem ez a "taktikám"
7870. Kata 0616 (válaszként erre: 7868. - Csj84)
2015. jan. 7. 07:57
csj84!Nálam egyszerű volt,mert a család végigkísérte a két műtétem,és mindenki tudta,hogy csak így lehet gyerekem.Előttem nagyon jó példa van,mert a barátnőm,aki a kolléganőm is egyben megjárta Tapolcát,és mindig örömmel mesélte éppen hol tart.Szerintem ez nem szégyen,sőt!Legyél rá büszke,hogy te harcolsz az álmaidért,van kitartásod,és erőd felállsz újra és újra!Én így teszem!Aki kedvek ,szerte,az veled fog izgulni,drukkol,hogy végre sikerüljön.Én így fogom fel!A kollégáim büszkén nézték végig,hogy szurkálom magam!Legyél büszke magadra!!!!!
7869. Kata 0616
2015. jan. 7. 07:46
SZIASZTOK!Aki gondolja Facebookon fennt vagyok!Pityer Kata néven!Licus!Jelöllek!
7868. csj84
2015. jan. 6. 22:30

Sziasztok!

Rég nem írtam,mert mi tartottunk 1 hónap szünetet a két sikertelen inszemünk után.De azért olvastalak benneteket,és mindenkinek nagyon drukkolok.

Nos,mi tegnap voltunk Tapolcán,5 napos Closti után csinált ultrahangot a doki,és tegnaptól kezdve napi 2 Merionalt szúrok,csütörtökön újabb UH,és szerintem hétfőn inszem.Közben kaptunk beutalót az immunológiára,ahová február 9-ére kaptunk időpontot.

Nálatok hogy viszonyul a család az egészhez?Ti mennyit mondatok el a családnak és kiknek beszéltek erről az egészről?

Nagyon friss élményem,és nagyon kiborít az anyósom.Amikor október 20-án kiderült,hogy nem sikerült az első inszeminációnk,felhívtam őt is az eredménnyel,és megkértem,hogy ne mondja el senkinek.Mondta,hogy ok.Most kiderült,hogy ez neki nagyon megalázó volt.Nem is értem az egészet.Mi nem is tudtuk,hogy ő több embernek is elmondta a családban(testvéreinek,párom unokatestvéreinek),hogy Tapolcára járunk.Mi senkinek nem mondtuk el,csak neki meg az én tesómnak(az én szüleim már nem élnek sajnos).Teljesen véletlenül derültki,hogy ő elmondta,és engem ez már akkor nagyon zavart.Én úgy érzem,hogy ez az egész a mi kettőnk dolga a párommal,és ha végre sikerül a baba,ő a mi babánk lesz elsősorban,és csak utána az ő unokája.És mi úgy gondoljuk a párommal,hogy ha mi úgy érezzük,akkor elmondjuk annak,akinek akarjuk.De ő megsértődött azon,hogy megkértem,hogy ne mondja el.Nem elég,hogy most már márfél éve minden hónapunk kudarc,minden hónapban újra indulni,összeszedni magunkat,hormonokat kapok,utazgatás,vizsgálatok,és akkor meg van sértődve,hogy nem mondhatja el senkinek.

Ne haragudjatok,hogy rátok zúdítottam ezt,de nagyon rosszul esik,és nagyon kivagyok emiatt.

7867. Licus20
2015. jan. 6. 21:20
Amikor volt a petesejt leszívás, akkor mi is egy párral összeismerkedtünk és sokat beszélgettünk és mai napig tartjuk a kapcsolatot és a lelket egymásban és ez nagyon jó véleményem szerint.
7866. Licus20 (válaszként erre: 7865. - Ancsika10)
2015. jan. 6. 21:13
Mi mindig a férjemmel megyünk és mi minden egyes alkalommal próbálunk beszélgetést kezdeményezni másokkal, de nem sok sikerrel...én elhiszem,hogy ott sok-sok szomorú történet van, de nekem pl. jólesne ahogy írtad,hogy mással megtudnánk beszélni az örömöt és a bánatot, viszont mikor én pozitívat teszteltem sírva tettem, sőt örömömben is sírtam.....szóval én már csak egy ilyen vagyok.... :)
7865. ancsika10
2015. jan. 6. 21:03
Kata szeintem is nagyon jó lenne:)én mikor mindig megyek elképzelem hogy talàn aki ott van a váróban lehet hogy már beszélgettünk itt a fórumon:)Múltkor is amikor voltunk volt ott egy szőke lány szerintem negatívat tesztelt mert annyira sírt ,egyedül volt szívessen odamentem volna hozzá megöleltem volna és mondtam volna neki egy pár nyugtató szót.De nem mertem nem tudom hogy vette volna egy idegen közeledését.ott mindenkinek elég a maga bajja
7864. Licus20 (válaszként erre: 7863. - Kata 0616)
2015. jan. 6. 21:01
Kata! Ez remek ötlet, ha fennt vagy Facebookon engem Szabó-Biczó Aliznak hívnak és nyugodtan bejelölhetsz vagy megnézhetsz, mert ha úgy van mindkettőnknek márciusban lesz oepes lombik! :)
7863. Kata 0616
2015. jan. 6. 20:46
Sziasztok!Arra gondoltam,hogy ha már ennyire tartjuk egymásban a lelket,és szurkolunk egymásnak,milyen jó lenne ha ott is tudnánk beszélni ha egyszerre vagyunk ott!Mindig csak a feszült várakozást látom ott az embereken.Van egy csaj,akivel együtt voltam az elsőn,és nagyon jóba lettünk,ott is szoktunk találkozni.olyan jó lenne ha arcot is tudnánk egymáshoz kapcsolni.vagy hülyeség?
7862. évanéne (válaszként erre: 7857. - Kata 0616)
2015. jan. 6. 15:18
Én máig bánom,hogy a missed abot elfogadtam,nem csináltattam még egy kontrollt. Semmi abnormális nincs abban,ha minden lehetőséget megragadsz. Azt hiszem, a lelked békéjét máshogy vissza se nyerheted.
7861. ancsika10
2015. jan. 6. 15:03
Lányok!még semmi jele a mensinek ma szúrom magam 12.napja ma vagyok a 35.napon szerintetek meddig várjak még??szerintem holnap telefonálok és péntekre bejelentkezek!
7860. Licus20 (válaszként erre: 7859. - Kata 0616)
2015. jan. 6. 13:45
Örülök,hogy együttműködött az orvos...szorítok írj majd mi volt... :)
7859. Kata 0616 (válaszként erre: 7858. - Licus20)
2015. jan. 6. 13:15
Szia!Kaptam beutalót,holnap megyek vérvételre.Köszi hogy így gondolod kezdtem megijedni saját magamtól. :)
7858. Licus20 (válaszként erre: 7857. - Kata 0616)
2015. jan. 6. 12:38
Kata! Nem hiszem,hogy megőrültél én is voltam így,hogy nem hittem el, sőt még a vetélés után is úgy voltam vele, hátha mégis megvan... és 5 és fél hét után jött meg a vérzés... de ne add fel a reményt... tedd amit az ösztöneid diktálnak... :)
7857. Kata 0616
2015. jan. 6. 11:15
Sziasztok lányok!Lehet hogy nagyon beleéltem magam.de egyszerűen nem tudom elhinni,hogy nem sikerült.Az elsőnél elhittem pedig Tapolcán pozitív lett a teszt,és két nap után megjött.Lehet most is csak akkor hiszem el,ha megjön.De a mindjárt megjön érzés is elmúlt.Ma megyek a háziorvoshoz,kérek hcg vérvételre beutalót,hogy megnyugodjak.Szerintetek megőrültem? :)
7856. évanéne (válaszként erre: 7845. - Kata 0616)
2015. jan. 5. 22:52

Sajnálom :-(

Szerettem volna hinni, hogy lehet máshogy, de az az igazság, a tegnapi teszted már eléggé vészjósló volt...

Márciusig erősödj testben és lélekben! Tudnék még hasonló okosságokat írni, kaptam épp eleget... de felesleges minden szó.

Mindannyian máshogy gyászoljuk el a meg nem születő gyermekeinket.

7855. Licus20 (válaszként erre: 7854. - Kata 0616)
2015. jan. 5. 21:16
Kata! Köszönöm szépen a választ! Együttérzek veled ebben a nehéz időszakban! Remélem 2015 a mi évünk lesz! :)
7854. Kata 0616 (válaszként erre: 7853. - Licus20)
2015. jan. 5. 20:36
Licus!Menni fog biztos,csak nagyon friss,és csalódott vagyok nagyon.A HIV,AIDS AZ EGY ÉVIG JÓ!Kell gondolom mindkét féltől a bakterológiai,azt hiszem 4000 ft volt fejenként.Nekem a vérvételem,a hormonok,amit ott csinálnak.Na meg biztos a 3. 21.napi.De írja ha valaki tudja!!!Nekem márciusban lesz a fizetős,és azt mondta a Gőgös doki hogy,februárban mikor megjön a menzeszem,akkor jelentkezzek!
7853. Licus20 (válaszként erre: 7851. - Ancsika10)
2015. jan. 5. 19:46
Kata! Tudom borzasztó nehéz és ilyenkor nem is lehet mit mondani annyit tudok tanácsolni nekem a vetélés után az segített,hogy sokat sírtam nagyon sokat és beszéltem róla a férjemmel és a családdal. Az igazából engem is érdekelne,hogy most az újabb lombik előtt milyen vizsgálatokat kell ismételni a menete gondolom ugyanaz lesz csak hogy mikor kell jelentkezni és milyen vizsgálatokat kell ismételni az homály számomra!
7852. Kata 0616
2015. jan. 5. 17:50
Nekem azt mondta hagyjam abba.szívem szerint nem tenném. :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook