PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi mindenkinek!Drukkoljatok,hogy minden rendben legyen!
annacska77,dika78,nagyon sajnálom!
Hogy csináltam-e valamit máshogy?Már el első kettőnél is szedtem a Merckformint,az E vitamint és a Femibiont.Most ezek mellé szedtemmég C vitamintés D3 vitamint.
Amúgy nagyon nehezen indultak be a tüszőim,18 db Merional hatására a 21.napon volt az inszem.
Próbálok vigyázni magamra :)
Sziasztok!
2 hete volt a 3. inszeminációnk.Tegnap rettentő rossz napom volt.Reggel óta pár csepp barna váladék volt.Nagyon elkeseredtem,teljesen leírtam ezt a próbálkozást is.Olyan lassan ment az idő,azt hittem,soha nem lesz már ma reggel,hogy mehessünk Tapolcára.Nagyon rosszul is aludtam.Már azon gondolkodtam,hogy mi mindent kell megkérdeznem a dokitól lombikügyben.
Ma reggel végre odaértünk,beadtam a vizeletet a laborba,és várakoztunk.Aztán behívtak,és közölték velem,hogy a teszt POZITÍV.Azt se tudtam,hol vagyok.Mondták,hogy eltehetem.
Aztán behívtak a dokihoz,mondtam neki,hogy pozitív lett a teszt,erre ő: végre! :)
A méhnyálkahártya 13mm,és látszik a sárgatest baloldalon.
1 hét múlva kell visszamenni.Addig napi 2x2 Utrogestan.
Volt valaki ma?
De kellett. Csak heti egyszer. Mi január 14,-én kezdtünk. Ma voltam harmadszor.
És neked akkor ma lett volna a 3. napi UH.? És most egész hónapot vársz ugye?
niko85, évanéne!
Köszönöm a választ!
Azért ez a fagyis beültetés lényegesen egyszerűbb a lombiknál. Nálam is a harmadik napon UH-val kezdtek, a méhnyálkahártya vastagságát nézik. De most csak gyógyszer van, nincs szuri... :)És várom a csütörtököt, és izgulok, hogy felébredjenek! :)
Jobbulást neked! És csak pozitívan. Ennek majd sikerülnie kell!!!! Ezerrel szorítok!
:)
Köszönöm én is! :-)
Neked mi volt a fagyis beültetés folyamata egyébként?
Azt tudom, hogy a ciklus 3. napján kellene kezdeni, a beültetést meg azért tudom, mert amikor az első beültetés volt, akkor együtt feküdtem egy fagyis anyukával (sikerült is nekik)
De a kettő között mi van?
Nagyon szépen köszönöm!
Nekünk is három fagyibaba várakozik...
Remélem hamar meggyógyulsz, és folytatódhat a küzdelem a csodás cél érdekében!
Nagyon-nagyon szorítok neked is!!!
Teljesen ugyanaz az eljárás, mint "rendes" beültetésnél.
Aznap kell menni, beültetnek, pihensz, hazamész, pihensz... és 2 hét múlva boldogan megírod, hogy pozitív a teszted! :-)))
Nekem még nem volt fagyibabám, de három vár ránk Tapolcán, ha nem ütött volna ki az infulenza, ma indultunk volna.
Sziasztok! Szurlolok és kiatartást kívánok mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretmék kérni... Fagyasztott ET-re készülünk. Csütörtököt mondott ma a Török doki, hohy reggel hívjam az intézetet. valaki közületek túl vanmár ilyenen? És akkor, ha rendben felébredtek még aznap kell menni értük? Vagy ez hogy működik. És mennyit kell pinehhni ott helyben? ehhez is kell hálószerelés? Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..