PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia!
Én októberben csináltattam Fehérváron magán úton, 20e volt a Hycosy. Ha érdekel eltudom küldeni az orvos elérhetőségét.
Nekem nincs elzáródás, közben csak párszor voltak kisebb görcösk. Viszont másnap úgy éreztem magam mint egy hordó, ami szét akar durrani - de szerintem ez attól volt, hogy a ballon először kicsúszott, és újra kellett kezdni. Ne félj tőle!
Nagyon szépen köszönöm Nektek a tapasztalatokat, bíztatásokat. Valószínűleg Székesfehérvárra megyek Hycosyra🙂 sajnos nődokim nem csinál magánba😞
Másik kérdés, Tapolcán ha megvan minden vizsgálat, egyből megy az inszem vagy van még valamilyen megelőző vizsgálat?? Csongrády hoz járunk, esetleg valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban?
Szia!
Nekem sima röntgenes volt. Rettegtem tőle, de még csak kellemetlen se volt, pedig egyik oldalon nehezebben ment át a folyadék. Felétől már röhögtem a doki meg a beteghordó viccein. Napokig nem aludtam előtte, de felesleges volt a para. Nekem jobban fájtak a második hiperstimuba fordult stimuláció alatti és utáni hüvelyi uh-k Tapolcán.
Nekem egy kollégám ajánlotta az izotonias italt, neki 10eve a győri kaaliban receptre írták fel. Én is ittam az utóbbi 2 fetnel, az utolsó fet a kémiai terhessegig eljutott. A következőnel is fogok inni.
Hajrá holnap!
Én is UH-osat csinàltattam annó,a rtg sugarastól - amit lehetett volna tb-re csináltatni, kicsit idegenkedtem, így döntöttem az UH-os mellett.
Nekem abszolút fájdalmat volt, egy nagyon vékony katéter segítségével bevezettek egy speciàlis folyadékot a petevezetőkbe es UH alatt figyelte az orvos az áramlását, hogy végig megy- e a petevezetőn, vagy valahol elakad.
Utàna se voltak fájdalmaim. Akinek van kisebb elzáródása annak előfordulhat hogy fájdalmasabb a vizsgálat.
Ciklushoz kötött vizsgàlat, a 10-11.ciklusnapig végzik el a legtöbb helyen.
Hogy Veszprém megyében hol elérhető nem tudom.... Nőgyógyászodat nem kérdezted, hogy s magánrendelesén nem csinàl ilyet? Nekem annó a nőgyógyászom csinàlta a magànrendelőjében. Nem kell hozzá semmi csak UH gép, meg ezt a zselét/folyadékot kell hozzá megrendelnie, plusz persze egy kis rutin. Meg mintha az rémlene hogy vagy előtte vagy utàna pár napig antibiotikumot kellett szednem, fertőzés/gyulladás megelőzésére.
Sok sikert a vizsgàlathoz és utàna az inszeminációhoz!
Dongi,Picky! Köszike csajok, már csak a bogyóimnak is készen kell állniuk a találkozásra.
Flori! Sok sikert kívánok!
Ovitrell szurit semmiképp se felejtsd el ma beszúrni 😀😀😀😀 az hozzá a legfontosabb. De ezen kívül mással nem nagyon kell/tudsz keszülni. Ugyanúgy behívnak majd a rendelőbe, mint egy sima vizsgálatnál, felfekszel az ágyra... aztán egy katéterrel felhelyezik a párod által adott mintát. Utána felöltözöl és hazajöttök, majd indul a 2 hét várakozas, olyan 14 nappal későbbre hívnak majd vissza tesztelni.... progeszteront te is fogsz kapni vszínű Utrogestant hüvelykúpot, amit emlèkeim szerint reggel és este kellett használni a tesztig.
Hajrá!!!! 😀
Nehogy irrigálj! Majd ők kiöblítik.
Még egy jó tanács, próbálj meg telt hólyaggal lenni beültetésre, mert az előrenyomja a méhet és egyszerűbb könnyebb az embriók felhelyezése. Arra azért figyelj hogy full tele ne legyen mert ugye utána még legalàbb egy órát feküdni kell és az roppant kellemetlen ha már az ember lányának nagyon-nagyon pisilni kell. Én így jártam, az az 1 óra nagyon lassan telt, annyira de annyire pisilnem kellett hogy percenkènt néztem az órát 😂😂😂 Na de mindegy, ha ez (is)kellett a sikerhez, akkor megérte!
Csajok!
Hogyan készüljek a beültetésre?
Arra is hálóing és papucs kell? Ott is befektetnek egy picit? Irrigáljak előtte vagy hogyan nem maradok szégyenben a progipótlónyavaja miatt? Olvastam ,hogy kiöblítenek sós oldattal? :o
Ajánlottak valakinek izotóniás italokat?
Köszi! <3
Ez a tejfakasztó rendhagyó módon koedukált volt, inkább mondanám egy baráti összejövetelnek, ami a piciről szólt,...csak ugye a központi téma a fogantatás-terhesség-szülés édeshármasa volt.
Drukkolunk! Várjuk nagyon a híreket!
Tejfakasztón voltàl???? Az nem olyan férfias program?????
Jaj Csajok!
Holnap ha az Isten is úgy akarja hazahozhatom a bogyókáimat.
Tegnap "figyelemelterelés" gyanánt tejfakasztón voltunk...
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..