PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok, elmesélem az én történetem..mi 2 éve várunk az 1. Babónkra.. De nem. Jött.. Így tavaly májusban felkerestem egy endokrinologust hogy nézzünk már rá a hormonokra, kiderült PM alulműködés és IRem van.. Ezeket kezeldtük.. Baba sehol.. Tavaly elmentünk Tapolcára a PRI-be kivizsgálásokat megcsináltuk.. Januári volt az utolsó akkor mentem átjárhatósági vizsgálatra.. Kiderült hogy mind2 petevezetékem el van záródva... Így csak lombik lehetséges.. Hát bejelentkeztünk rá.. Most a hétvégén kellett volna telefonálnom, ugyanis eljött az időpont ideje... De nem tudtam telefonálni.. Mert pozitívat teszteltem 😊életemben először 😊tegnap voltunk dokinál 5hetesek vagyunk.😊 Petezsák közel a bal tubához amitől picit tartok.. Nagyon féltem a méhen kívültől...
Kitartás mindenkinek!!! Csodák vannak!! Eddig én sem hittem...
Bocsánat hogy hosszúra sikeredett, vagy megbántok ezzel valakit, de reményt akartam adni ezzel! 😘😘
Akkor jó! 🤗
Ma indulhat a stimulálás.. Az Isten legyen velünk..
Dehogy bàntasz!!!
Amùgy sem vagyok az a tîpus ès aki ilyen eljàràsra jàr nem is lehet
Majd èszreveszed hogy az emberek jelentős rèsze mennyire tudatlan a tèmàba...hàt a kèrdèsek ès a gondolatok...hùù...könyvet lehetne îrni az aranyköpèsekből :)
6 ève erről szòl az èlet, a szabi beosztàsa, a nyaralàs időzîtèse, a kinek mondod kinek nem.A mindenki terhes...2x tehes...melletted
Te ezt nem tudhatod mert....
A karâcsony előtt 5 nappal negatîv tesztes lombik
A csalàdtagod meghalt ès elötte voltatok beültetèsen.a szülinapi vetèlès, a kèt el nem fogadott ùj mhelyi poziciò, mert mi van ha terhes leszek ès onnan hogy megyek lombikra ès a sokminden
Amikor belevàgsz òriàsi ès mèg annàl is òriàsibb elszàntsàg ès lelkesedès kell, mert nem gondolja senki milyen nehèz.
Èn nem gondoltam.az első inszem utân, jòl van majd a màsodik...ja nem baj a statisztika szerint a 3.-4.aztàn az se
Ès s lombiknàl ugyanez ès a fagyasztottnàl is....
Ès megy az idő.
A 35 vìzvàlasztò, ò 40-ig jò vagyok, hàt mèg 1-2 èv, aztân màr az osztàlytàrsadnak unokàja van....szòval Andi kitartâst ès indulj neki 40 èvesen nagy-nagy elszàntsàggal, mert csak ùgy lehet.
2,7 azt hiszem ès 10 hònap mùlva 1,7
Lett.
Ami 41 èvesen mèg mindig jò, de meglepett a csökkenès.
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy átugrottam ide, hozzátok a 40-es fórumról! Én vezettem ott a tagok listáját 2017-2018-ban. Kb. 43 aktív tag volt a listán, abból 20-nak sikerült a lombik. A 40 felettiek sikerült klubjába pedig rajtuk kívül is jelentkeztek még kismamák. Az arány sokkal jobb, mint gondolnád.
Sok sikert mindenkinek!😊
Én még tuti megpróbálnám, de nyilván ez óriási lelki és testi teher. 😔
Mennyi volt az AMH-d? Egy év alatt ennyire rohamosan romlik? 😱
Nincs rà magyarâzat
Tökèletesen vastag a nyàlkahàrtyàm
Az inszemeknèl 1,2,3 èrett
A lombiknàl 14, 10 termèkenyült, 8 indult, 4 jutott 3 napig.1 beülti, 3 fagyi. Fagyi nem èbredt
majd a 2.nàl szintèn, de ott 8 indult, 3.napra megvolt mind, 5.napra 2 maradt, fagyi nem lett
Azt mondtàk sajnos az èletkorral romlik az amh èrtèk ès sajnos romlik a minősèg, a belső szervek vèrellàtàsa, keringèsr, működèse.
A 2.nàl sokkal rosszabbul viseltem az egèszet.
Az elsőnèl tök jò volt az amh-m, rà 1 èvre sokat csökkent....
Szòval az öregedèst nem lehet megàllìtani
Nem tudom belevàgunk-e a 3.-ba
:(
Lehet tudni miért nem sikerül? Nincs megtermékenyülés, vagy beágyazódás, vagy hol akadtok el mindig a folyamatban?
Nem alaptalan a paràd.38 èvesen kezdtük ès sajnos semmi nem sikerült, pàromnàl alacsonyabb spermaszàm.most 43,5 ès 42 vagyunk.
Sajnos 50-ből 2-3 negyven èv felettinek sikerül, de bìzunk hogy mi leszünk.
Mi utolsòt pròbàlhatjuk idèn tb-re
44 női èletkor felett màr nem lehet tb-re iratkozni, 45 felett pedig nem csinàlnak màr fizetőst sem
Köszi :)
IR-t 3 pontos cukorterheléses nézik, ahol nem csak a cukor értékét ellenőrzik, hanem az inzulin értékét is. És kettőből vonják le a következtetéseket.
De jó, szívből gratulálok. És remélhetőleg ezután is minden rendben lesz.
Én most igyekszem már a vizsgálatokkal, holnap megyek nőgyógyászhoz, és amilyen vizsgálatokat tudok, kiiratok vele. TSH volt korábban magas, de többi, amit néznek ilyenkor rendben volt, ezért nem is kezeltek vele. önszorgalomból szoktam ellenőriztetni, és szelént szedek lassan 1éve, és az folyamatosan viszi lejjebb az értéket. 4,4ről indult, legutóbb 2,2-re már lement, ami áprilisban volt. Remélem most már még lejjebb ment. IR-t mivel néznek? Vérvétel?
Nem adjuk fel! :)
Nekem a kor a legnagyobb parám. 40 éves vagyok és a statisztika innentől borzalmas számokat mutat. :(
Tapolcán az első alkalommal szinte mindent megcsinálnak amit csak lehet, második alkalommal már vázolják a lehetőségeket. Nálunk legalábbis így volt.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..