PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Vannak olyan lombik központok, ahol automatikusan adják mindenkinek az aszpirin protectet, lehet ezért javasolta neked is.
Ttittike, örülök a jó híreknek! 😊 Vannak már nevek?
Verus, nekem meglett a laparoszkopia eredménye, a szovettan nem igazol endometriózist, de az orvos, aki műtött, azt mondja, hogy pedig endo, és lehet ilyen, hogy a kettő nem egyezik. Ő javasolna 3havi gyógyszeres kezelést, én nem szeretném elfogadni. Októberben kezdhetjuk a lombikot, előtte lévő ciklusban ajánlott a hiszteroszkopia, azt mondták a két műtét között teljen el 3 ciklus.
Hogyhogy most megint Crinone-t adnak? Még mindig tart az utro hiány? Igen, anno nekem is 1 db kellett este a Crinone-ból. Szerintem is Aspirin Protectet ajánlott.
Tittike gratulálok 😊 Nálam is rendben minden, de az előzmények miatt jövő héten mennem kell a fullos prena tesztre.
Peggy! Te mikor mész a hiszteroszkopiara?
A 8 szép szám.
Szerintem Aspirin protectet ajánlott, nem?
A crinone nekem egy kellett egy nap. Viszont ahogy már többen is írtuk itt , összeáll és elég fura mikor kijön 😒 dolgozol vagy otthon leszel ?
Nálunk minden rendben, pont ma voltunk ultrahangon, 16+4 egy kislány egy kisfiút mondtak.😀
Ma a munka miatt percnyi időm nem volt pròbàlkozni, ugyh.ha holnap nem akkor majd aug.vègèn.
Màr vàrtam egy èvet, èdes mindegy
0 remènnyel, esèllyel indulok neki, ès minèl többet olvasok a 43-45 èv közötti lombikròl, annàl nehezebben.
Olvastam h.40 felett megnő a trombòzis ès a mellràk kockàzata is, a magzati feljődèsi rendellenessègek mellett.
Ez nem tùl biztatò, ha pl.10 èves gyerek mellett ràkos leszek, ès 45 èvesen egy beteg gyermekkel sem könnyű (fiatalon sem)
Szòval a gondolataim csapongòak.
Ti sose gondoltok ilyenekre az idő előre haladtàval?
Szia, na akkor most kezdődik! Sok sikert kívánok, reméljük felébred Iceman!😊
Én ma negyed 1-kor értem el Piroskát, 26-án megyünk. De most Gőgös dr úrat kértem kezelőorvosunknak. Bízim benne,hogy most már sikerrel járunk mi is.
Szia! Szeritem nagyon sokan továbbra sem értik hogy az AMH egy mennyiségi és nem minőségi jelző. A petefészek tartalékait mutatja.Nyugat Európában nem is tulajdonítanak neki ekkora jelentőséget mint itthon, a kutatások is gyerekcipőben járnak még.
43 éves vagyok, 0,75 az AMHm, és nem lombikizom. Novemberben sikerült teherbe esnem, sajnos az a baba nem maradt meg. Most tovább próbálkozunk. Egyébként van már egy 10 éves lányom.
Körülöttem több olyan nő is van akinek 40-44 évesen alacsony AMH mellett sikerült. Az más kérdés hogy a petesejtek minősége sem olyan mint 30 évesen, emiatt nehezebb a teherbe esés. De ezzel mindenkinek tisztában kell lennie 40 felett. De csak az alacsony AMH miatt én biztos nem kezdenék lombikba.
Köszi a választ.
Hat igen, sajnos keves gyogyszer, ami nem jar kellemetlenseggel. De remeljuk meglesz az eredmeny. Hanyszor kellett menned? Nekem azt mondtak, h ha elkezdem szedni, telefonaljak, es ha elfogy a tiz szem (5nap alatt), akkor kell menni, meg majd az inszeminaciora.
Nagyon drukkolok Neked, remelem sikerul :)
Szio :) na akkor mar neked is mindjart megtortenik!
Hat en mar szedtem tobb honapig tavaly a clostit , osszesen talan negy honapig es mar sajnos akkor mellekhatasok voltak nekem kb a masodik kura utan, szemkaprazas es szemvillanasok. Mas bajom nem vlt d ez sem vlt kellemes. Es mst sajnos ennel a kuranal is a harmadik napon elojott... de tuleltem, de azert ez nm
Gyakori, legtobb embernel semmi gaz nincs.
Ket tusszom lett, bar amugy is van 1-2 mindig.
Maga az inszem egyaltalan nem
Vlt
Fajdalmas, tok rovid vlt az egesz. A tuszorepesztotol sem vlt semmi
Bajon :) mst az inszem utantol huvelykupot kell napi kettot, nekem
Mèg csak harom nap telt el ☺️
Szia!
En tegnap voltam konzultacion, kaptam closty receptet es amint megjon, kezdjuk a felkeszulest az elsore. Neked mik a tapasztalataid? Volt mellekhatasa a gyogyszernek?
Sziasztok
Ùj vagyok a fôrumon :) azt szeretnem kerdezni hogy volt olyan kozuletek akinek elso inszemnsikerult? ☺️ Most voltam az elso inszemen,varakozas szakaszban vagyok.
Van mèg mas is aki elso inszemes vagy varakozik? ☺️
Èn 27-e körül màt mensizek.
Pròbàlkouom, de az ünnepek miatt biztos soksn lesznek szerda csüt.
Nyaralunk, bàr pont a balatonon.
Lehet megbeszèlem velük a köv.mensit
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..