PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
😂
Nekem folyadék nélkül nehezen indul a reggel.. Izgulni fogok, de inkább úgy szoktam, h egy zabszem sem férne be.. 🤭😁
Dehogy!!! Izgulj majd az beindul :)
Ez arra vsn, hogy ne legyèl tùlstimilàlt.Sok fehèrjèt ès sok folyadèkot javasolnak...
Hàt....mèg ezen röhögök....hogy azt hittem....èn az izgalomtòl mèregtelenîtek segîtsèg nèlkül is :)
Ok, köszi a tippet. 😊
Arra van praktika, h kávé nélkül jól induljon a reggel? Az "emésztés" beindulására gondolok a beavatkozás reggelén.
persze, fontos. de addig amíg a t3,t4-ed rendben van, addig tudsz termelni rendesen hormont. ha az csúszik ki a határértékből, akkor van a gond.
Nekem ezt mondta az orvos.
Egyébként én elég nagy valószínűséggel teljesen más miatt vetéltem el, már amennyire tudja ezt az ember. De figyelek erre is most már, járok is rendszeresen ellenőriztetni.
Hàt èn is îgy voltam tsh-val.
Nem a teherbe esès a gond, hanem sz első 10 hèt.azèrt vetèltèl/vetèltem el.
Mert addig a magzat nem termel vmi pajzsmirigyes dolgot, te adnàdnàd àt neki, de mivel magasabb a tsh-d (vagyis azt a hormont nem termeled) nem kapja meg ès nem fejlődik, ezèrt vetèlès a vège.Olvass utàna.Fontos az a hormontermelès az elejèn
Az Aspirin protect nem vitamin
Ès nem szedjük, mert ajànlott.Vèrhigîtò, azèrt talàltad azt a leîràst.
Azok szedik akiknek immunologiàn mondtàk, mert a vèreredmèny indokolja, vagy 40 èves kor felett akinek a nőgyógyàsz javasolja
Leszîvàskor, beültetèskor, mensikor nem javasolt, mert ha baki van ès kòrhàz/műtèt indokolt akkor az orvosnak azt tudnia kell
Szia! Nekem volt TSH 4,4-es eredményem 1éve, elkezdtem szelént szedni, semmi mást. Azóta lement 2-re csak ettől. szóval nyugodtan szedheted, nekem endos doki mondta, h amíg a t3 és t4 érték rendben van, addig felesleges a tsh-t gyógyszerezni. Szedjek szelént vagy egyek napi 2-3szem brazil diót, az természetes. És egyre jobban megy lejjebb a tsh-m. :)
És a magas tsh amúgy sem érdekes, ha a t3, t4 érték jó, mert én spontán teherbe estem 4,4es értékkel, csak sajnos elvetéltem.
Tittike, én is gratulálok! :)
MGyVerus, rendben lesz minden a teszten is :) Nekünk kicsivel több, mint egy hét alatt jött meg :)
Hm, érdekes. Hát szép hozzaallas ez az endokrinologus részéről..
Nekem a kaaliban azt mondtak, hogy akkor kell elmenni endokrinologushoz, ha a t3, t4 nel van eltérés, mert tsh értéken belüli, de nem 1-2.
Gondolom így nem allithatja ki, de ezzel még nem foglalkoztam. Majd ha megyek 6hetes kontrollra, akkor megkerdezem, de szerintem csak szovettannal igazolt esetén él az adokedvezmeny.
Hmm, immunológus felirhatta? Letroxot kaptál rá? Azt hittem csak endokrinologus írja fel. Lehet akkor én is beprobalkozom 🤔
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..