PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Eléggé, röpködnek a 10ezrek a szurikra és azt sem tudom mi jön még ezután. Legalább egy pár petét produkálnak már ennyi pénzért. 😁
Nekem az elsőnèl azt mondta az első lombik a tanulòidőszak.mire hogy reagàl a szervezet, mire lehet szàmîtani.
Hàt dràga tanulòpènz
Egyben válaszolok nektek. Később másnak is jól jöhet. Ovaleap amit szűrők. 3x150 egység majd 100 volt. Ma 250 egységet kell adnom, aztán 225 naponta. Pénteken UH. Az AMH-m egy kicsit régebbi, de 1 éven belüli és 4,3.
Igazából csak annyit hiányoltam, hogy ez most mennyire rossz eredmény? Kell e majd ICSI? Az mennyibe kerül ha szükség van rá? Erre rám förmedt, hogy van e érvényes TB-m? Mondtam van, de hát fizetős lombikon vagyok.. Azt mondta, hogy benne van az árban..de az a hangsúly.. 😔 A tájékoztató szerint stimu+leszívás+beültetés van benne. Nekem ezt honnan kellene tudnom?
A másik: kérdeztem, hogy a Suprefact elég lesz e mert, h már nagyon kevés van. Erre ő"Maga tudja mennyire van." Hát jó, igaz. De nem mér ml-ekben a szemem..
Sorry, h így kifakadtam, de muszáj kiírnom magamból, párom még sokára ér haza..
Igazából most azt sem tudom, h mi van. Jobb oldal 2 db 9 mm-es és több kicsi, bal oldal 2 db. Ezt sem nekem mondta csak diktálta. Talán kevés volt nekem az adag?
Én holnap megyek. Első alkalommal G. dokihoz kerultem, majd masodszor a szabadsagok miatt Tanar urhoz. Nekem is ez volt a velemenyem, hogy alig tudtam kihuzni belole par szot. :( Jobban orulnek, ha visszakerulnek G. doktorhoz, szerintem közlékenyebb.
Mit mondott egyebkent,min valtoztat?
Akkor nem is javasolta a folytatàst?
Mennyi az amh-d?
Emelt az adagon?
Èn ma se tudtam felhîvni őket, de ma nekem nem volt időm.
Ez a 6.nap.
Holnap mèg pròbàljam vagy majd az aug.25-ei mensikor?
Semmi màs, csak előbb mèsz tesztre
Sajnálom. Nem szokott ilyen lenni. De ha valamire kíváncsi vagy kérdezz itt hátha tudunk segíteni.
Sziasztok!
Én is ma voltam Tapolcán és most nem vagyok túl boldog.. T doki az orvosom és kb. 0 információval közölte, h kevés és kicsi tüszőim vannak. A kérdéseimre úgy válaszolt, h bár maradtam volna csendben.. Az első lombikom , honnan tudjam meg mi van velem ha nem tőle? 😔
Szia. Nekem a második. Na voltam G. Dokinál. Csütörtökön leszivás kedden kapom vissza.
Nekem is csütörtök reggel kell menni, nekem az első lesz.
Sziasztok. Csütörtökön lesz a várva várt nap. 😀 Ha minden jól megy kedden fogom vissza kapni őket. Valami infót tudtok adni? Mert még nem jártam így. 3 naposakat kaptam vissza eddig . Köszi
Feltesznek egy vèkony katètert ès azon àt fellövik a fèlgyereket az èterbe :)
Köszönöm szépen! Remélem idővel meg is lesz az eredménye :) nem merek az elsőben bízni, de azert optimista vagyok! Hát az en atjarhatosagim extrémre sikerült, úgyhogy remélem annal jobb lesz, de értem mire gondolsz :)
Persze, kapsz gyògyszert ès majd tüszőrepesztőt, aztân az inszem.
Ez nem megterhelő a szervezetednek, ne tarts tőle, kb.fèlidőbe lesz az inszem, olyan mint egy petevezető àtjàrhatòsâgi.
Ez nagyon szuper, köszi! 😊
Szia. Köszi. Szuper. Olvastam. Legalább tudom mit írnak. 😀
[link]
Hello Csajok! Nem tudom ismeri-e mindenki ezt a lehetőséget, így belinkelem. Itt meg lehet nezni mindenféle leletet, beutalót. A PRI-ben irt minden lelet is megtalálható.
Ugyfelkapuval kell bejelentkezni és kell a TAJ szám is.
Sziasztok! Új vagyok még itt, bár pár hete olvaslak Titeket, rengeteg hasznos infót találtam :) mi júniusban voltunk először Tapolcán, azóta minden vizsgálat lezajlott (még egy kisműtéttel záródó HSG is volt köztük) és minden rendben. Persze azon kívül, hogy a baba nem jön, 1.5 éve. :( Jövő kedden megyek inszem miatt 21. napi konzultációra, szerintetek mire számithatok? Ha papiron minden oke, vajon lesz barmilyen stimulacio? Annyit mondtak, ha minden oke, megkapom a recepteket, de eddig nem mondtak semmit a folyamatrol.
3.nap volt ès nem èrtem el öket.Hètfőn màr a 6.
Majd megpròbâlom ha nem akkor megvàrom az aug. vègi mensit.Arra talàn helyre àll a szabis ès ünnepi rendszertelensèg is :)
Sziasztok, tudja valaki, hogy lehet együtt használni a Crinone gélt a Lactofeellel?!
Sziasztok. Ma ismét Tapolca G. Doki 😀 4 tüszőt látott 11mm és. Hétfőn ismét Tapolca megtudom mikor lesz a leszivás. Nem tudok többet produkálni. Múltkor is 4 db volt. De bizakodó vagyok. Még tovább kell adnom a tüsző érlelő szúrit.
Igen, ilyenkor vánszorognak a napok. De a jó hírekre megéri várni😊 Drukkolok nagyon!
Mindenképpen jelzek, mit mondott mondtak 😊olyan lassan telik az idő... Hogy azt el nem tudom mondani.. Arra kell figyelnem hogy ha nagyon görcsölök vagy vérzek akkor gyorsan sürgősségi. Lekopogjam eddig semmi panasz... 🤫🤫🤫🤞🤞
Szívből gratulálok én is, és nagyon bízom benne, hogy rendben lesz minden a picúrral :) Jelentkezz azért jövő héten :)
Hát először is nagyon köszönöm a gratulációkat😊 doki bácsi annyit mondott 1 hét múlva többet tud mondani,de egyébként rendellenes beágyazódásnak mondják.. Ezért picit félünk.. Annyival nyugtatott hogy volt már nem 1 nem 2 ilyen emberke és egészséges picurka született belőle. Másik része itt nagyobb az esély a császáros szülésre. De igazából a picurért bármire képesek vagyok 😊😊kedden megyünk vissza, akkor minden kiderül. Elvileg 6 hetesek leszünk addigra😊talán szívhang is lesz 😊 nem utolsó sorban páromnak aznap lesz a születésnapja 😊
Aztaaa!De jóóó!Gratulálok!😍😍😍 Okozhat ez még bármi problèmát hogy közel tapadt meg a petevezetékhez?
További ajánlott fórumok: