PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Kétszer voltam helyben. Itt azt mondták felesleges még egyszer próbálkozni irány Tapolca. Itt
Meg mindenképp akarnak előtte még egyet. Csak a munkahelyen nem mindegy hogy mikor adok le papírt, lombikot mindenképp be akartam jelenti hogy mindenképp legyen helyettesítés. De az inszemre ha nem adnak igazolást vagy ha adnak is meddig érvényes akkor probalnam eltitkolni azért akarok sakkozni a napokkal mi várható.
Igen, 5 napig elvitték őket.
Miért kell lehurrogni. Miért ne indulna? Nem mindenkinek e körül forog az élete. Egyébként csak egy kérdés volt részéről.
Múltkor én is megkaptam, ha véletlenül 20 éves évfordulonk miatt csúszok egy napot az baj-e és én is megkaptam, hogy nem is akarom. Bakki nem minden e körül forog!
Én konkrétan 2-szer voltam + inszem.
Köszönöm. 5 napig elvitték? Én 3 naposakat kaptam vissza az elsőnél.
Szia! Én kaptam. 4 petesejtem lett csak tőle, abból viszont 3 csodaszép embrió lett az 5. napra, kettőt beültettek, egyet fagyasztottak. A két beültetett kis harcosból úgy tűnik, hogy legalább az egyikük meg is tapadt. ;) Sok sikert neked is, jó cucc az Ovaleap!
Sziasztok. Ma ismét voltam T. Dokinál. Ovaleap szurit kaptam pluszba a suprafact mellé. Szombaton kezdek. Ki kapott már ilyet? Vélemények? Az elsőnél benfolac- ot kaptam.
Hétvégén nem csinálnak inszemet.
Nekem 2 inszeminációm volt. Elsőnél 3-szor kellett mennem plusz inszemináció.
Másodiknál 4szer kellett mennem plusz inszemináció.
Ha îgy indulsz neki, akkor el se indulj
Itt kell râ időt ès (az inszemnèl nrm) de pènzt is szânni.
Ha mindent beleszâmolsz akkor is minimum 4x el kell menni.
Ki tudja hogy reagàlsz a gyògyszerre, hànyadik inszemed, attól is függ hànyszor.
Kb.2 uh, inszem, teszt, ez alatt nem uszod meg.
Ez nem stimulâciò, novemberbe mehetsz ha nem sikerül.
Ha ennyire nincs râ időd mièrt nem csinàltatod a sajàt megyeszèkhelyeden?
Èn ott csinàltattam.uh este volt maszekba, 1 nap inszem ès teszt otthon.
Szerintem biztos hogy nem csinálnak, hétvégén nincsennek.
14 hetes vagyok, megvannak mind a ketten :)
igen kell az utro és az estrofem is egészen 13. hétig.
A beültetés napján kell reggel telefonálni, akkor derül ki, és 10-11 közt kell menni.
Hétvégén is csinálnak inszeminacio T? Van rá esély hogy csak akkor megyek mire behívnak aztán utána már csak inszemre?
szia Ttittike! Köszönöm az infót. Na és végül mi lett az eredmény? Megmaradtak a babók? Beültetés után kell még szedni valamit? Mikor derül ki, hogy egyáltalán felébredtek -e az embriók a fagyasztásból? ( gondolom, a beültetés napján..?)köszi szépen
Köszönöm. És erre is tudnak adni papírt ami a munkáltató nak lehet adni? Egyáltalán érdemes úgy hogy november lombik?
Sztem olyan 8 ès 10.nap körül
Sziasztok. Augusztus ba lesz egy inszeminaciom. Ha megjön teló nekik. Kb hányadik nap kell mennem colosbegylt kell 3. Naptól szednem arra meg van a recept. Hányadik napra szoktak időpontot adni?
Szia!
Én a mensi 3. napján mentem (ez esett hétfőre), szinten Estrofem kezdés, aztán a ciklus 6. és 13. napján UH, utóbbitól kezdve Utro is, majd a 18. napon beultetes, szinten 3 napos babókkal.
Szia.
Nekem május elején volt a FET. Mikor megjött akkor kellett mennem, estrofemet írtak fel. ciklus 11.napján ultrahang, akkor kaptam utrot,15.nap volt a beültetés, 3naposakat kaptam vissza.
sziasztok! Húú, jó régen jártam itt az oldalon, valamikor 2016-ban...azóta meg már van egy majdnem 2 és fél éves kisfiam, aki a második beültetés során fogant:) Lassan érik a gondolat, hogy ideje lenne újabb gyermeket vállalni, van még 3 db fagyasztott embriónk, és ezzel kapcsolatban szeretnék valakitől naprakész infót kérni, hogy mi a menete a fagyasztott embrió beültetésnek? Mármint hogy zajlik a teljes procedúra ( milyen vizsgálatok vannak, hányadik napon, mikor van a beültetés ( ha egyáltalán felébrednek az embriók a fagyasztásból) milyen átfutási ideje van a dolognak, azaz minden fontos infót. Nagyon megköszönöm annak, aki esetleg mostanában esett át ilyen beavatkozáson és segíteni tud pár hasznos infóval) További szép délutánt, estét kívánok Mindenkinek!:)
De belevàghatsz a lombikba.
Ez azèrt nem kizàrò ok, csak ha kiderül esetleg vèralvadàsi problêms (ez a leggyakoribb) akkor màr azt kezelve csinàlhatod
Igazàbòl nem îrta h.van-e problèma, hàny èves, stb. Mièrt ajànlottàk neki ezeket.
Az NK vizsgâlat nem alap (te is tudod)
Èn hs nincs mèg a kèrdezőnek a tsh, t3,t4 ès a terhelèses cukrot vsgy IR vizsgàlatot is előtèrbe helyeznèm
Szia! Én mindkettőn Zegen voltam. Az immunologiat úgy ajánlom, ahogy Piri írta. Először a Ledaban Kovács drnőhöz, aztán a kórházban a folytatást. 2 hete voltam az immunologian, akkor szeptember közepére adtak időpontot egy hölgynek. Úgy számolj, hogy a vérvétel eredménye is kb 2 hét. A genetika mindenképp a kórház, ott tudtommal nincs magán verzió. De ott is par hét volt az időpont. Tapolcán nincs infom ezekkel a vizsgálatokkal kapcsolatban, bár mi mindent azelőtt megcsinaltattunk, mint bejelentkeztunk volna a PRI-be. (fórumon és barátok által összeszedett infók alapján) 😊 És megvalami, azt nem tudom, hogy NK vizsgálatra is el akar-e küldeni a drnő vagy ezt ajánlottak-e neked. Én vittem tavaly az eredményt már hozza. Ezzel úgy számolj, hogy ciklus függő, illetve én Bp-n csinaltattam, azóta nem tudom esetleg Zegen csináljak-e a synlabban. Kérdezz utána, ha ez aktuális.
Köszönöm
Nem tudom mièrt mondták Tapolcát?
De akkor megprobálom Zalaegerszeget
14nap késésnél járok... nem fáj a hasam,se mell feszülés, mint eddig.... múlt héten egy két napig volt olyan érzésem,hogy meg fog jönni...de semmi 🤷🤷
Tapolcáról nem tudok, én Zalaegerszegen voltam,a kórházban tb alapon beutalóval lehet időpontot kérni,de az legalább 2-3 hónap plusz egy hónap mire eredmény lesz...a Léda magánklinika is Zalaegerszegen van,minden héten egyszer ugyanaz a doktornő rendel, mint a kórházban,12vagy 14ezer forint,de 1-2 héten belül már kapsz időpontot 😊
Köszönöm
Tapolca és zeg távolságra mindegy
2-3 hóig mèg nem vághatok újra bele:(
Tapolcàn a pri-ben nincsenek ilyen vizsgàlatok, a sima kòrhàzròl nem tudok.
Zeg.tb-s, de amîg minden lemegy lesz vagy 2-3 hònap.
Nem îrtad merre laksz îgy nehèz betàjolni hova menj
Sziaszto!
Új vagyok ès szeretnèk kèrdezni
Elküldtek genetikai ès immunologiai vizsgálatra
Azt montak Tapolca vagy Zeg.
Melyik fizetős illetve melyik megy tb alapon?
Nekem azt mondták a gyógyszertárban hogy új doboz kell minden gyógyszernek QR kód miatt. Én már több gyógyszerrel is jártam így.
Örülök is, hogy nem most műtenek, az altatáson is izgulhatnek.
Ami késik az nem múlik. Akkor még várakozok. Azt mondta a laborba a csaj hogy tényleg csoda lett volna mivel a férjem spermájával van a fő probléma. De nem adom fel. Az érdekes amikor G. Doki vizsgált 2 hete akkor sárga testet látott jobb oldalon a bal oldalon pedig sok tüszőt. 8mm es vastagság. Mondta minden ok. Most T doki annyit mondot nincsenek ciszták a vastagság 7 mm. Pár napon belül meg fog jönni. Hát várok. Neked nektek pedig szorítok hogy zökkenő mentesen menjen minden. Élvezd ki minden pillanatát.
További ajánlott fórumok: