PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Végül nem kellett. A nagy izgalomban rosszul emlékeztünk a dátumokra. Neki 26-án kell menni és az hétfő. Úgy hogy nem kell logisztikázni. 😁
Hány naposakat kaptál vissza? Mikor volt az et-d?
Vérvétel csak akkor lesz ha eltérés van a pisi és az uh között. Lehet enni inni. Én is 1.5 órát vezetek mire Tapolcára érek. Én most viszek pisit.
1,5 óra az út kb forgalom függő. És akkor nem kell vinni az elsőt? Enni inni lehet? Vérvétel lesz? Nem tudom mit hogy kell csinálni.
Szabad. Ha messzebbről mész nem is tudsz mit csinàlni.
Sziasztok. Tesztelés előtt szabad pisilni vagy csak ott lehet először? Bocsánat a kérdés miatt,első lesz nekem pénteken.3extra halvány rózsaszín 2csik van 3napja tesztemen úgyhogy sajnos nem erősödött😔🤞🤞aggódom miatta 😔🤞
Dejóóóóó!!! Annyira örülök nektek😍
Sikerülni fog. Szuper lesz minden. Akkor át kérted magad szerdára?
Ha sikerül és fiú lesz, akkor örökölni fogja. Ennyi kb.
Nekünk a genetikàn azt nèztèk hogy összefèrhetetlenek vagyunk-e, illetve hogy az alvèrcsoportunk összeférhetetlen-e.tb-s volt Szhelyen, de csak vetèlèsek utàn ès spec.vèrcsoportnàl nèzik, mert dràga
Ès ez mièrt fontos a lombikotok szempontjàbòl?
Az én férjemnek a genetikaja magán úton ment Győrbe. KB 28.000 Ft volt.
Egerszegen lesz és azt nézik, hogy örökölte e(ezáltal tovább örökíti a fiúknak)a párom azt, h kevés és lassan mozgó kisfickói vannak. TB alapon megy.
Gratulálok. 😍🥰😀. Végre egy jó hír ma.
De jó, örülök hogy minden rendben!😊🙏❤️
Sziasztok!
Ma kaptam meg a prena teszt eredményét, most hal isten minden rendben és kiscsaj a pici 😍
Szerintem se menjetek egyedül a tesztre, akármi is az eredmény. Pl én a prena eredményt se néztem meg egyedül. Bementem a ferjemhez és együtt koppintottunk ra a PDF letöltésre 😄 Akármi is egy eredmény bármilyen vonatkozásban mindenképp jo, ha van az ember mellett valaki.
Szia, megkérdezhetem,hogy ez a genetikai vizsgálat pontosan mit jelent? és hol csinálják Zgen,a kórházban vagy magán klinikán?
Az. Nagyon gáz. Mindegy a mai pityergés megvolt. Anyu fejmosást tartott. Most neki állok és lecserelem az ágynemű huzatokat. Már megfőztem. De alig telik a nap. Ja és bánatomba shoppingoltam. 🤫😏. A férjem még nem tudja. 😀
En nem.vagyok otthon holnap nem megyek tesztre megbeszeltem tapolcan.de nagyon felek nem merek tesztelni.
Amúgy tényleg tök gáz, hogy beadod a pisit , aztán mindenki téged néz mikor jössz ki. 😑
Banyek, ebéd közben potyognak a könnyeim... 😭
Röhögök saját magamon. 😂
Most hogy vissza olvasom a hozzá szólásokat. Na most jön ki a feszültség. 😭😭😭😭😭😭😭😭
Igen, ettől félek is egy kicsit. Már attól zokogtunk, h 3 embrió maradt beültetésre. Azt írta most párom, h jön velem, megoldjuk valahogy. 🥰
Genetikát ne mondjatok le, oda nehéz új időpontot kapni. Tesztelni viszont nyugodtan lehet menni 1 nappal később, csak hívd fel őket.
Egyébként igen, pozitív teszt esetén is jó ha ott a párod, én annyira bőgtem a 2 csík láttán ( sose láttam még életemben) hogy be kellett hívni a férjemet hogy kicsit megnyugtasson ( szegényem azt se tudta mi van... fejem láttán azt hitte hogy nem sikerült 😂😊)
Aranyosak vagytok. Köszönöm. De a férjem nem akar jönni. Hivatkozik a munkára. Mindegy. Az első lombiknal is hiányosan jött le velem. A másodikat egyedül csináltam végig. Csak a kötelezökre jött velem. Ez van. A kisfiamat nem tudom kire bízni így elkisér.
Bocs, tudom, h.nagyon egymàs mellett vagytok.
A genetikait ne napold, inkàbb s tiedet.
Ha reggel elmentek 7-re nyitàsra Tapolcàra, akkor fèl 9-re kb.vègezhettek.Onnan max 1 òra,Zeg.
Vagy? Időpontra mentek.
Ez a lombik tiszta logisztika :)
Aranyos vagy, szerintem újratárgyaljuk ezt a dolgot itthon. 😊 (kedden kell nekem mennem, holnap Ibolyáért szorítunk🤗)
További ajánlott fórumok: